Kokopelli Posted November 23, 2009 Report Share Posted November 23, 2009 (edited) U ikki sushi baru sam bila samo jednom i ono što pamtim je bilo ukusno! Ne znam šta bi moglo biti toliko katastrofalno, da se nekome lično ne sviđa - u redu, ali katastrofalno ima malo veće razmjere od toga... Plus što nije toliko mjerodavno reći da je ikki katastrofa samo zašto što se tebi i većini iz tvog društva nije dopalo... U stvari, ne razumijem samo tu katastrofu od komentara, po meni bi to bilo nešto najgroznije što sam ikada ikada pojela, a to mi se čak nijednom nije ni desilo, za ove 23 godine... Edited November 23, 2009 by Kokopelli Link to comment Share on other sites More sharing options...
MissionVao Posted November 23, 2009 Report Share Posted November 23, 2009 rekla sam da je katastrofa zato sto je ta gomila ljudi probala i po inostranstvu (jedna devojka cak jela i izvorni) i po svim drugim sushi restoranima u BGu (nije da ih ima puno) i ono je najgore sto su u zivotu pojeli na tu temu. U isto vreme Tokyo im je najbolji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kokopelli Posted November 23, 2009 Report Share Posted November 23, 2009 (edited) Ok, ali i dalje postoji subjektivni faktor. Jela sam odličnu ukljevu (karaša i skakavicu) u Beogradu, što ne znači da samo u izvornom području prave potaman. U svakom slučaju stojim pri tome da jelo nije ni blizu katastrofalnom, vrlo je ukusno i dobro spremljeno, žena nam lijepo objasnila šta se sve sa čim jede i koliko, probali smo i sushi i maki, možda je bilo još nečega, ali čisto da objasnim ljudima koji možda žele da odu do Ikki-a da nije uopšte strašno! Edited November 23, 2009 by Kokopelli Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Mare Posted November 23, 2009 Report Share Posted November 23, 2009 Ja bio danas u Amigu kod Tesle. Plazma u mleku ftw. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ајлин Posted November 24, 2009 Report Share Posted November 24, 2009 Onaj Squadrin ekspres riblji restorančić na Kaleniću je mesto koje neko vreme nisam posetila. 260 grama lignji je 390 dindži, a ne usmrdiš kuću, pakuju u kulturne polietilenske čuvarke, sa sve obaveznom blagodarnom kriškom limuna. Plus, imaju neke zanimljive salate u kojima sam svojevremeno uživala, pa ako ste hedonisti ili imate razlog da častite sebe + dragu vam osobu, obavezno neku salaticu pazariti! Predobra je gusarska salata (povrće, plodovi mora i nekolike ribe) i Iman baildi (tikvice i patlidžan sa malo belog luka u pavlaci pa sve to zastrto susamom). Kafa je 85 (produženi bez mleka) a Knjaz (kneginja, produžena varijanta ne znam koliko je to 0,4 valjda) je 90 dindži, ako odlučite da sedite. Imaju i vina krčme na čašu (ranije su bar), mada jelo na licu mesta zimi nije baš predobra ideja jer se domaćinski nasmrdite na isparenja iz kujne. Unutra nema cigareta. Ali, sedenje leti u onoj baštici ispred je sasvim druga stvar Link to comment Share on other sites More sharing options...
Генеральный Posted November 24, 2009 Report Share Posted November 24, 2009 ...ali čisto da objasnim ljudima koji možda žele da odu do Ikki-a da nije uopšte strašno! то је тај позитиван феедбацк. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KRANG Posted November 25, 2009 Report Share Posted November 25, 2009 jel zna neko mesaru gde mogu da se kupe duvan cvarci? Link to comment Share on other sites More sharing options...
feyd Posted December 10, 2009 Report Share Posted December 10, 2009 upravo se vrnuh iz posete restoranu "novak" na nbg-u. piletina s karijem, nije lose, osim sto je pirinac bio hladan (cenim da je skuvan juce ili najkasnije jutros), osoblje cine ... moroni, cene su... pa nije grozno skupo (cca tribeca). moze novak i bolje od toga. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rehabilitovani Bagrem Posted December 10, 2009 Report Share Posted December 10, 2009 jel ima neko jelo povezano sa tenisom?Da bar lici na loptice,reket ili tako nesto? Link to comment Share on other sites More sharing options...
feyd Posted December 10, 2009 Report Share Posted December 10, 2009 dobijes poveci cherry paradajz kao dekor uz sve... ok, na palacinke ih ne stavljaju. ima neki, kao, supalj stub koji spaja dva nivoa lokala, koji je proziran i pun teniskih loptica. naravno da sam s vrata pitala da li mogu da se pokupe te loptice kao siveniri, nakon cega mi je saopsteno da "jok". jela su standardna... cak se nisu potrudili da imaju "wimbledon" biftek ili nesto slicno. veoma prosecno mesto. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rehabilitovani Bagrem Posted December 10, 2009 Report Share Posted December 10, 2009 Razocarenje...I wanna eat some balls Nemam blage oko te hrane sto rece,nisam posetilac restorana Link to comment Share on other sites More sharing options...
feyd Posted December 10, 2009 Report Share Posted December 10, 2009 ti jedes kerozin, sigurno si expert posetilac benzinskih pumpi 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rehabilitovani Bagrem Posted December 10, 2009 Report Share Posted December 10, 2009 Imam jednu u ulici al samo imaju dizel pa se presaltah na gas,a i bolji je sa ekoloskog aspekta Link to comment Share on other sites More sharing options...
krezavy Posted December 20, 2009 Report Share Posted December 20, 2009 mmmmm cevapi u 6 i 400!!!! a i pihtije su im kekstra!!!!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoivodBG Posted December 20, 2009 Report Share Posted December 20, 2009 @krezavy, za cevape potvrdjujem, za pihtije ne bih znao. Ujedno jako je dobro mesano meso i pomfrit, a i corbica nije losa na ove zimske dane. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted December 20, 2009 Report Share Posted December 20, 2009 Пљескавица у месари "Милан" код Студењака. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bejbe Kompajler Posted December 21, 2009 Report Share Posted December 21, 2009 jel zna neko mesaru gde mogu da se kupe duvan cvarci? Divni duvan čvarci u Zlatiborcu u Ilije Garašanina 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko, Mon_a[MOR]e Posted December 21, 2009 Report Share Posted December 21, 2009 jel zna neko gde u Bgu mogu homoljski sir da kupim? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bejbe Kompajler Posted December 21, 2009 Report Share Posted December 21, 2009 Šetaj po pijacama i onim bakama traži lične karte na pregled, pa nađi neku sa Homolja Link to comment Share on other sites More sharing options...
feyd Posted December 24, 2009 Report Share Posted December 24, 2009 u kralja petra je neki dan otvorena nova pekara, experimentalno je pazaren neki "sijena" sendvic, izuzetno dobar. e sad, na flajeru je pisalo da doticni sendvic kosta 145 dinara, ali je on d fejs ov d plejs cena tricavih ... 290 dinara. mislim... jebote. ne, uz sijenu se ne dobija nista gratis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Генеральный Posted January 28, 2010 Report Share Posted January 28, 2010 срнећи гулаш, пекарски кромпир, сос од 4 врсте сира, гриловани парадајз и црно никшићко. Dom Lovaca (Restoran Lovac) Alekse Nenadovića 19, Vračar, Beograd (+381 11) 2436 128 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baal Posted January 28, 2010 Report Share Posted January 28, 2010 Kol'ko novaca? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Генеральный Posted January 28, 2010 Report Share Posted January 28, 2010 (edited) име, мислим да када се разбије изиђе негде око 1500-1700. едит: заборавих, у тој цифри је и чорбица :вуб: Edited January 28, 2010 by Генеральный Link to comment Share on other sites More sharing options...
feyd Posted January 28, 2010 Report Share Posted January 28, 2010 срнећи гулаш, пекарски кромпир, сос од 4 врсте сира epic holesterol win. bem ti, taj sos od sira bi me satro kao ITF kad je u rough mood-u. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted January 28, 2010 Report Share Posted January 28, 2010 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts