Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ma jok, samo smo 100x pricali o meksickim restoranima :lol:

Zapatu zaobidji jer je neopevano go*no, Habanero ima isto krsh hranu. Burito, Que Pasa su dva za koja znam da su dobra (oba skupa).

• Upvote 2
  • Downvote 2
Posted

Jesi li probao nachos kod njih? Bogami mislim da ne bi mogao da budes ravnodusan posle toga :haha: Kao da si u uzeglom ulju uprzio brasno a onda ostavio da bleji u tom ulju dok ne posisa i zadnju kap. Zatim tako smradan lebac treba da umaces u neka sranja koja i nisu tako losa (tj oni sosevi koji idu uz nachose su i najbolja stvar). Glavna jela su da se ukakis od muke. Npr burrito (urolano testo punjeno mesom) ima meso samo na coskovima, da viri i pozira kao pravo jelo. U sredini sam pirinac (inace renomirani sastojak meksickih jela :udri: )...

Jedino sto nije skupo pa osim sto bljunes kad dodjes kuci nema druge posledice...

Posted

Kafana "Mali Prag" preko puta hotela "Prag", prava old school kafana.

Fino kafanče i ćevapi su odlični. Cena 390 dinara.

To mora da se overi. Dakle za sada ovo i popravni za Botako.

E i da, ulica Svetozara Markovića, ako hoćete u oldskull poslastičarnicu, nema boljih kolača od DJ poslastičarnice!

Rade do 21h. Sitni kolači od kandiranog voća nešto najbolje na svetu.

Posted (edited)

Radno vreme poslastičarnice "DJ" je:

Ponedeljak od 7h do 21h

Utorak - Petak od 7h do 23h

Subota - Nedelja od 14h od 23h

Za subotu nisam siguran, možda rade i od 7 časova.

Edited by Divlji Tigar
Posted

E i da, ulica Svetozara Markovića, ako hoćete u oldskull poslastičarnicu, nema boljih kolača od DJ poslastičarnice!

Rade do 21h. Sitni kolači od kandiranog voća nešto najbolje na svetu.

Sta preporucujes za pocetak? :D

Btw overite Zlatu u Srpskih Vladara, to je bukvalni old school posto su tamo tipa vec 150 godina :D Sitni kolaci - onako ali uzmite pravu bozu, kesten pire i cokoladni mus :da: sveto trojstvo. Naravno i krempite i sampite.

Sto se torti tice probala sam samo neku vocnu i za vocnu je bila skroz ok.

Posted

Sta preporucujes za pocetak? :D

Kesten sa čokoladom i voćne sitne kolače. Vitrina desno ;)

Bilo koja torta, takođe preporuka! Gospođe su sjajne, čiste i ljubazne.

Posted

za mene je extra novi život na slaviji najbolji što se pljeskavica tiče. prosečnost hrane koju tamo prodaju nadomešćuje vrhunski debilan naziv mesta. :haha:

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...