Jump to content

Ždranje u Beogradu

Geozee

Recommended Posts

kod milana se čeka godinama da se napravi pljeska. što je dobro. :D

na zelenjaku, good food. 130 din. meni ubedljivo najbolja pljeskavica.

Mile Ćulibrk, ugao Cvijićeve i Takovske. Nema bolje pljeske u BGu.

Edited by trenje

Jel jede neko u Slončetu u Zemunu? Kafić restoran, bilijar sve u jednom, prijatna atmosfera, teleća ragu čorba za 150 kinti uključuje tanjir čorbe sa brrrdo mesa (jako ukusna), činiju pavlake, sveže pečenu lepinju... mmm

Druag stvar "mali djevrek" ili kao pica samo što je u obliku djevreka i preklopljeno je testo, ceo mali djevrek delimo dečko i ja i ostane vrlo često da se ponese kući još pride. Isto košta nešto preko 300 kinti, skroz su ok sa cenama...

Slonče je malo zavučeno. To ti je ulica Radoja Dakića, znači iz Tošinog bunara kroz Ivićevu desno u Vrtlarsku pa kada ona zavije levo tu treba skrenuti desno u ulicu Radoja Dakića i onda njom pravo sa desne strane gledaš kuće i ima beli ulaz kao kapija i šta znam, dole je dečija igraonica (dakle ništa ne piše spolja) pored igraonice ideš gore stepenicama i vidiš vrata i tu upadneš :haha: incognito je mesto ali meni jako drago & prijatno.

Ako ti se tamo ide možeš nekad sa nama, kad idemo na ćorbu ili bilijare :mrgreen:

ovaj kad kažem sa nama ne mislim kad idemo nas dvoje, nećemo da te silujemo i to, nego kad se skpui neka ekipa haha

Edited by Machka Naopachka
  • Upvote 1

Na klopu, Ajlin, ajd i ti.

U sredu mogu da zainteresovane za silovanje pokupim oko 20:45 kod kružnog toka kod opštine (na stanici 75-tice ka novom beogradu) pa d'idemo tako, to je najjednostavnije čini mi se? Ili ja ću se vraćati iz grada ako vam je ok možemo i na obiliću da se nadjemo pa svi kolcima do slončeta :pivopije:

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...