Fapril ethereal Posted June 8, 2010 Report Share Posted June 8, 2010 (edited) nikad mi nije bilo jasno zasto se na takvim mestima pusta glasna muzika? sedimo,pokusavamo da pricamo,a barmen odvrne neku radio stanicu(urbanog usmerenja),kao da radio nikad nije slusao u zivotu.. jebote nije zurka..ljudi se nadvikuju da bi se culi.. jos kad se tu iza nas nacrta 5-6 rospija-koleginica,koje se toliko deru i smeju da zajebu i onog barmena i njegovu radio-stanicu(urbanog usmerenja) Edited June 8, 2010 by april ethereal Link to comment Share on other sites More sharing options...
NećuDisplejNejm Posted June 8, 2010 Report Share Posted June 8, 2010 ja moram da branim pitu sa krompirom. retko kupujem da jedem na faxu zato sto sam se par puta otrovala od onih sendvica. i tako jedan dan stomak poceo da mi growluje a nije bilo vremena(ili me je naprosto mrzelo) da izadjem negde napolje, pa odlucih da kupim tu pitu. i bila je dobra, svega mi. jos i vruca hahaha a piramida jedino valja ujutru oko 9,10 kad nema standardne kvockarske populacije koja se sjati kasnije. m'n'm je bolji zimi, grejanje je normalno. ali sve je to isti djavo.. da ne kazem nesto drugo. no, kada si osudjen da izblejis 2 sata na faxu, moze da prodje. samo da ima kofeina Link to comment Share on other sites More sharing options...
feyd Posted June 8, 2010 Report Share Posted June 8, 2010 je l neko eventualno testirao beiruf cafe u siminoj? alternativno: da li neko želi da testira beirut cafe u siminoj? ždere mi se falafel. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kokopelli Posted June 9, 2010 Report Share Posted June 9, 2010 Kakav ja falafel pravim! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
feyd Posted June 9, 2010 Report Share Posted June 9, 2010 kad da dođem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
B@K@ Posted June 9, 2010 Report Share Posted June 9, 2010 Puj za mene! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kokopelli Posted June 10, 2010 Report Share Posted June 10, 2010 (edited) Pa može da padne neko okupljanje kod mene (od sjutra živim sama u 100m2 ) Inače, kad pravim falafel, obavezno idu i home made tortilje + neka salata Nema osobe koja me nije pohvalila kao odličnu kuvaricu orijentalnih jela (domaća mi ne idu baš od ruke, volim da eksperimentišem sa začinima) Edited June 10, 2010 by Kokopelli 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Iffy Boatrace Posted June 10, 2010 Report Share Posted June 10, 2010 Mogu i ja da dodjem hahah Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kokopelli Posted June 10, 2010 Report Share Posted June 10, 2010 (edited) Nema dovođenja stranaca u kuću Šalim se. Dogovorićemo se... Edited June 10, 2010 by Kokopelli Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Iffy Boatrace Posted June 10, 2010 Report Share Posted June 10, 2010 Stranger in a strange land Link to comment Share on other sites More sharing options...
B@K@ Posted June 10, 2010 Report Share Posted June 10, 2010 Kako smestiti uži krug (ljudi) u sto kvadrata? Ja mogu da pravim palačinke... i nered. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brynhildr Posted June 10, 2010 Report Share Posted June 10, 2010 Ja sam DVA PUTA našla dlaku u sendvičima iz naše čuvene pekare. Tamo kupujem isključivo vodu. Ako umirem od gladi, uzmem kukuruzne pogačice, čisto da se ne onesvestim. Uvek ću se radije strpiti do menze, gde mogu da jedem normalnu hranu. Što se tiče Piramide, ok je kad moraš da izblejiš da ubiješ vreme, a ovi moji sa katedre je mnogo vole, pa smo večito tamo pre/posle predavanja. Ali količina dima tamo dole... o.O Nisam neki ljubitelj MM-a. Ako imam 2 sata, otići ću lepo u Queen's pub. Mada u poslednje vreme visimo u Parku stalno. Što se hrane tiče, Skroz dobra pekara ima SJAJNE kroasane! A i na par minuta od faksa je. Takođe imaju normalne pite sa krompirom. Sve u svemu, to je verovatno pekara koju najviše posećujem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NećuDisplejNejm Posted June 19, 2010 Report Share Posted June 19, 2010 Bucko ist krieg Link to comment Share on other sites More sharing options...
MissionVao Posted June 19, 2010 Report Share Posted June 19, 2010 Jedna preporuka poklonicima Buckove pice sa govedjom salatom - pica s govedjom u Orlu je ista samo bolja Link to comment Share on other sites More sharing options...
niking Posted June 19, 2010 Report Share Posted June 19, 2010 meni je pica u Orlu grozna Link to comment Share on other sites More sharing options...
MissionVao Posted June 19, 2010 Report Share Posted June 19, 2010 Ne znam kakva je sama pica, kazem za varijantu s govedjom Mozda je sama salata bolja od Buckove, ko zna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted June 19, 2010 Report Share Posted June 19, 2010 Jedna preporuka poklonicima Buckove pice sa govedjom salatom - pica s govedjom u Orlu je ista samo bolja Јок. Били, појели и одмах прешли преко до Буцка на праву ствар. Link to comment Share on other sites More sharing options...
B@K@ Posted June 19, 2010 Report Share Posted June 19, 2010 Buckova pica sa goveđom salatom je nešto najbolje što beogradsko fast food podzemlje može da ponudi. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted June 19, 2010 Report Share Posted June 19, 2010 Мени је боља пилећа салата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
feyd Posted June 19, 2010 Report Share Posted June 19, 2010 gde je taj bucko? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted June 19, 2010 Report Share Posted June 19, 2010 Има у Београдској и у Француској, овај код мог факултета је удаљен педесетак метара од Булевара. Link to comment Share on other sites More sharing options...
feyd Posted June 19, 2010 Report Share Posted June 19, 2010 oh, danke, mislim da sam onog u francuskoj jednom videla u prolazu, tj gužvu ispred. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MissionVao Posted June 19, 2010 Report Share Posted June 19, 2010 Јок. Били, појели и одмах прешли преко до Буцка на праву ствар. Hej ja samo kazem da se meni i jos nekolicini ljudi vise svidja sto je dovoljno da neko kome Bucko nije tip top ili nije usput a jeo bi nesto slicno proba u Orlu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baal Posted June 19, 2010 Report Share Posted June 19, 2010 Bucko pica je čist prosek, ne znam što se toliko ljudi lože. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divlji Tigar Posted June 19, 2010 Report Share Posted June 19, 2010 Možda zato što je jeftinija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts