Machka Naopachka Posted July 21, 2012 Report Posted July 21, 2012 e pa ja ti jedem u Atosu u firmi pošto su mi blizu. Pa onako. NIsu spektakularne ali su OK. sad su vidim poskupeli. bio jedan nadrndani dostavljač od tad sam ih malo oladila.
MegaDave90 Posted July 21, 2012 Report Posted July 21, 2012 Ok je pica bila, ali cini mi se preslana.
Machka Naopachka Posted August 4, 2012 Report Posted August 4, 2012 Atos. Havoc, strose, stavi extra maslinku, kod GAYLOVE
Havočka Posted August 4, 2012 Report Posted August 4, 2012 jebem im bre sunce sa ekstra maslinkama NE MOZE, U KUHINJI ZIVE STIPSE pazi, zove lik pre neki dan, oce rozbif lollo rosso salatu bez rozbifa, bez lollo rossoa dobio je senf u teglici sa origanom, susamom i cherry paradajzom pay for it, biatch, 590 fakin dinarz 1
Demon Seed Posted August 5, 2012 Report Posted August 5, 2012 Trolololo rossbif - no trolololooo, rosbif, no, senf, yes, 590, salata
Machka Naopachka Posted August 10, 2012 Report Posted August 10, 2012 Jel neko naručivao iz Kestena? Ima kojekuda... vešalice supice salate variva...
Demon Seed Posted October 17, 2012 Report Posted October 17, 2012 Ima li ovde nekoga ko voli ajvar i majonez da jede zajedno?
Јарослав Posted October 17, 2012 Report Posted October 17, 2012 Брате, ајвар се не скрнави. Брате, мајонез се не скрнави.
Demon Seed Posted October 17, 2012 Report Posted October 17, 2012 (edited) Sta, ajvar i sir, nema bolje kombinacije. Ali ovo sa majonezom, ocaj Vise je bilo pitanje za price iz klonje Edited October 17, 2012 by Demon Seed
SerbZmaj Posted October 17, 2012 Report Posted October 17, 2012 Przenice + ajvar + trapist solja jogurta
SerbZmaj Posted November 5, 2012 Report Posted November 5, 2012 Dok ne prelistam stranice, jel ima neko neki predlog za klopu za vise ljudi, da moze lepo da se pojede a da nije mnogo skupo?
SerbZmaj Posted November 5, 2012 Report Posted November 5, 2012 10ak ljudi recimo, mozda i vise, ne znamo jos tacno, jedna tenkovska divizija Pa sta znam, prihvatljiva neka cena da bude, da ne naplate dve sargarepe i komad mesa 2000 din
Kokopelli Posted February 13, 2013 Report Posted February 13, 2013 Byblos Express kod Kalenic pijace. Ogranak restorana Byblos u Nebojsinoj. Rade 24h, ali ne rade dostavu, za sada. Jela se spremaju na licu mjesta, zato moze biti smor dok cekate, pa je bolje da ih pozovete, narucite i onda odete da pokupite. Imaju iznenadjujuce neobican izbor pita hleba i sadrzaja u njemu i ukus je fenomenalan! I jako su povoljni! Trenutno moj omiljeni fast food u gradu. Desetak sendviča na jelovniku u pita hlebu koji se peče na licu mesta, sa dodatkom mesa sa roštilja, falafela, koktel kobasica Byblos izrade ili manaish zaatar - pita hleb sa mešavinom majčine dušice, susama i maslinovog ulja - omiljeni libanski doručak... http://www.byblos.rs/ 1
Bata Trokrilni Posted February 15, 2013 Report Posted February 15, 2013 Ima li neko s ovog foruma iskustvo sa kompanijom Herbalife i njihovim vrbovanjem mušterijama za wellness programe i proizvode? Pitam jer sam iz radoznalosti dozvolio da me uvuku u svoje prostorije i odrade "besplatnu" wellness analizu, da bi zatim pokušali da mi uvale svoj skupi proizvod koji meni nikakvu korist ne može doneti. Sreća pa nisam imao dovoljno para kod sebe. Sad moram da smislim kako kulturno da ih odjebem kad me opet budu pozvali.
Recommended Posts