Lunar Posted March 6, 2013 Report Posted March 6, 2013 (edited) To je ime Slovenacke firme, koja je specijalizovana za pravljenje hrane od pileceg mesa. Kupujes njihove proizvode po Maksiju etc. Edited March 6, 2013 by Lunar
Demon Seed Posted March 6, 2013 Report Posted March 6, 2013 Izguglao sam da je Slovenacka firma, nego rekla "kupiti sirove u Perutnini Ptuj", a nisam do sad zapazio njihov logo po Maxiju, pa sam pomislio da imaju svoje radnje po Bgu. 1
Lunar Posted March 6, 2013 Report Posted March 6, 2013 Verovatno njen typo. Inace ima, moja mama to stalo kupuje, zato i znam.
Demon Seed Posted March 6, 2013 Report Posted March 6, 2013 Moja mama, srecom, nije stacionirana u Beogradu
MissionVao Posted March 6, 2013 Report Posted March 6, 2013 (edited) Pa u Perutnini u smislu imaju svoje prodavnice koje se zovu tako (Perutnina Ptuj) Na Djermu, Kalenicu, u Ivana Djaje (kod Kalenica)... Edited March 6, 2013 by MissionVao
Demon Seed Posted March 7, 2013 Report Posted March 7, 2013 Izguglao sam da je Slovenacka firma, nego rekla "kupiti sirove u Perutnini Ptuj", a nisam do sad zapazio njihov logo po Maxiju, pa sam pomislio da imaju svoje radnje po Bgu. Pa u Perutnini u smislu imaju svoje prodavnice koje se zovu tako (Perutnina Ptuj) Na Djermu, Kalenicu, u Ivana Djaje (kod Kalenica)... Jej, ipak sam dobro ukapirao. Blagodarim 1
Bourbon Princess Posted March 7, 2013 Report Posted March 7, 2013 Kad vec to pomenusmo, u Beogradu je onaj Poncho na pocetku Pozeske zakon... Poncho je jedno veliko obožavanje. Tu su mi u kraju blizu, tako da kad se vrćem iz grada, uvek navratim kod njih na jednu pljeskavicu za laku noć <3
MissionVao Posted March 7, 2013 Report Posted March 7, 2013 @Demon Seed: Ako ti se bas je*e za zdravo jelo imaju super chicken nuggets, prodaju se smrznuti u paketima od tipa kilo Zapravo imaju ukus na pile, za razliku od McDonalds varijanti. Isto ih je Chikenita pre drzala (ne znam sto vise ne). Elem, ja od Perutnine kupujem mahom Koktel virsle (imaju najveci % cistog mesa i jebeno je zabavno jesti tako male virsle ) i Poli Light (koji je usput kod njih i do 100din jeftiniji nego u Maxi i sl. prodavnicama). Imas listu maloprodaja na njihovom sajtu http://www.perutnina.com/maloprodaje-u-srbiji Ko ima kinte nek proba i dimljeni cureci filet (kao pecenica od curke).
Demon Seed Posted March 7, 2013 Report Posted March 7, 2013 Kad smo kod viršALA, ove Woody su odlične, nije me bilo sramota pre neku godinu da pitam ove što prodaju hot dogove na Slaviji i kod hrama koje viršle uzimaju
Lunar Posted March 7, 2013 Report Posted March 7, 2013 (edited) Woody su najbolje virsle by far i sve pohvale za chicken nuggets super su. Poncho je jedno veliko obožavanje. Tu su mi u kraju blizu, tako da kad se vrćem iz grada, uvek navratim kod njih na jednu pljeskavicu za laku noć <3 UVEK ALI UVEK, pravi ritual! Pogotovo posle koncerata ili svirki, kad te bas pojede pa moras da nadoknadis to. Zna se tacno da u 5 ili 6 ujutru budim matroce(ali do sada su se vec navikli) tako sto sedim u kuhinji i jedem stvari iz Poncoa, i to bas ovog kog Demon Seed pominje posto zivim veoma blizu tu. Edited March 7, 2013 by Lunar
Lord Iffy Boatrace Posted March 7, 2013 Report Posted March 7, 2013 Procitao sam odlicne komentare vezane za Poncho,i moracu da jedem tamo kad dodjem u BG.Najbolje bi bilo da napravimo yumetal okup tamo .
MissionVao Posted March 7, 2013 Report Posted March 7, 2013 Kad smo kod viršALA, ove Woody su odlične, nije me bilo sramota pre neku godinu da pitam ove što prodaju hot dogove na Slaviji i kod hrama koje viršle uzimaju Jesu samo umeju mnogo nezgodno da sednu i nekad izdaleka mirisu na amonijak
kuruz Posted March 8, 2013 Report Posted March 8, 2013 морам већ једном да се наканим и одем до овог човека, зна шта су једини нормални прилози
Demon Seed Posted March 8, 2013 Report Posted March 8, 2013 Iz komentara: "oces i dzema da ti stavim pizda ti materina?"
Nightfall Posted March 8, 2013 Report Posted March 8, 2013 http://www.pinkrestoran.co.rs/ Ko se nadje u blizini obavezno nek svrati kod ovih.
Demon Seed Posted March 8, 2013 Report Posted March 8, 2013 Sad kad videh pizzu, jesmo pominjali La Piazzu?
MegaDave90 Posted March 8, 2013 Report Posted March 8, 2013 (edited) Kuruze, a u kojoj je ulici taj cikica? Edited March 8, 2013 by MegaDave90
feyd Posted March 8, 2013 Report Posted March 8, 2013 izjedoh rucak iz neke pizzerie ATOS. hrana prosek, cene kao da je hrana dobra. znaci - ne.
kuruz Posted March 8, 2013 Report Posted March 8, 2013 Kuruze, a u kojoj je ulici taj cikica? угао Таковске и Цвијићеве, ако је још тамо
MegaDave90 Posted March 8, 2013 Report Posted March 8, 2013 Hvala. @Feyd Ta picerija je krš, slažem se.
Lunar Posted March 8, 2013 Report Posted March 8, 2013 Ćulibrk carina i legendarni mit prave plejskavice. Ko nije jeo kod njega, pravac odma sada sebe da časti pljeskavicom, ne znate šta propuštate.
PajatheTrut Posted March 23, 2013 Report Posted March 23, 2013 Само КФЦ Само црначки !!! Са рођом Батистом ! 2 1
Recommended Posts