kuruz Posted January 12, 2014 Report Posted January 12, 2014 i ja sam čuo to što kaže Gombocna GoodFood je odličan, imaju sjajnu gurmansku, a odlični su im i rolovano belo i punjeno belo a najbolja gurmanska je u Mirijevu, mesara Nada 1
Lord Iffy Boatrace Posted January 12, 2014 Report Posted January 12, 2014 i ja sam čuo to što kaže Gombocna GoodFood je odličan, imaju sjajnu gurmansku, a odlični su im i rolovano belo i punjeno belo a najbolja gurmanska je u Mirijevu, mesara Nada U NS-u je GoodFood trovachnica teska . 1
Tag Hoya Posted January 12, 2014 Report Posted January 12, 2014 Za beogradski GoodFood potpisujem, samo me nervira što je stalno gužva. Nema veze sa novosadskim. A, u selu Mirijevu je Zlatni bik ubedljivo najbolji. Nada je nikakva u odnosu na njih.
MissionVao Posted January 13, 2014 Report Posted January 13, 2014 (edited) E jbg, daj preporuči neko mesto gde je dobra pljeska a da nije preko 300 kinti. Mara, Mc Deck? Ne znam kakav je Duff, bila sam poslednji put pre 8 godina or so. Edited January 13, 2014 by MissionVao
Dersu Uzala Posted January 13, 2014 Report Posted January 13, 2014 Ajvar (ne znam sad da li je vr' vrhova a ima ih i raznih, sto iz uvoznih tegli sto hand made po kafanama) postaje polako hit u Eleju. Poceo je da zamenjuje salsu i onaj pikodegajo. Ljudi nacisto odlepise. A pivo je manjevise svo postalo sranje. Voda valjda, djavobigaznao.
Live Posted January 13, 2014 Report Posted January 13, 2014 otvorio se i neki restoran azijske hrane u Kralja Milana, al nisam još jeo tamo Ako misliš na Asia Food (ima onako neki zelen izlog), nisu losi uopšte. Velika porcija 460, manja 410 dinara, supa džabe.
Маузер Posted January 25, 2014 Report Posted January 25, 2014 Ponco mix u istoimenoj radnji. Da budem precizniji jeo sam u Goce Delceva. Samo za one sto imaju veliki apetit.
kuruz Posted February 7, 2014 Report Posted February 7, 2014 jeo sam škembiće u Čuburi fantazija, bolji od ćevapa i vešalice to mora da se prodaje na rinfuz
sale 3sm Larry Flynt Posted February 27, 2014 Report Posted February 27, 2014 U Orašcu uz'o jastrebački kajmak.Ono je gastronomski orgazam.
kuruz Posted March 3, 2014 Report Posted March 3, 2014 danas losos i pirinač s karijem iz Fish bara odlično je, moraće da se ponovi sjajno za odmor od roštilja
рогозуб Posted March 5, 2014 Report Posted March 5, 2014 Ako misliš na Asia Food (ima onako neki zelen izlog), nisu losi uopšte. Velika porcija 460, manja 410 dinara, supa džabe. odlichan je has, ja sam tamo radio, svaki dan sam mogao na pauzi da uzmem kolko hocju da hasam, shto sam i radio, josh sam uvek iz druge smere nosio gajbi masu hrane koja ostane na kraju smene, poshto se to inache sve baca, a pre tipa godinu dana su cene bile tipa duplo manje, veliki obrok je bio 240 ako se secjam dobro. skoro sam otishao do njih u tc stadion, zablejo malo sa likom koga znam odatle s posla i probao pohovani sladoled, shto nisam probao ranije, bilo mi bzvz, al oni hasovi svinjetina i piletina u raznim salatama, i supa, sve je vrhunski
kuruz Posted March 8, 2014 Report Posted March 8, 2014 (edited) kako su dobre kobaje u onom lokalu u Skadarajliji (čini mi se da tako i zove, Skadarlijska kobasica) jeo sam ljute, tražio da mi stavi dve u jedan somun ne sećam se da sam negde jeo bolju, ne računajući one za koje sam sam mleo meso i dodavao začine Edited March 8, 2014 by Underkuruz
Oak Posted March 8, 2014 Report Posted March 8, 2014 Promeniti ime teme u "Kuruzove gastronomske avanture" 14
kuruz Posted March 8, 2014 Report Posted March 8, 2014 može u utorak u Smederevu probao smuđa u belom sosu do jaja stvar al je predjelo bilo slabije, ne idu pršuta, sir, kulen i pečenica pre ribe mnogo je bolje jesti ribu posle riblje paštete i ribljih čvaraka
Demon Seed Posted March 8, 2014 Report Posted March 8, 2014 (edited) on se seca sta je jeo u utorak Edited March 8, 2014 by Demon Seed 7
Oak Posted March 8, 2014 Report Posted March 8, 2014 Možda je taj dan bio njegov red da plati svoj ručak, pa zato. 6
ShinigamY Posted March 8, 2014 Report Posted March 8, 2014 Skadarlijske kobaje su stvarno vrhunske. Stalno klopamo tamo. Inace, izvalili smo u Passenger bar-u, onaj iza PMF-a kafic, do 13h imaju akciju klope, za 300 dinara dobijes ogroman sendvic grilovane piletine (verujte mi, duplo veci od najvecih sendvica po gradu), casa rucno cedjenog soka, i kafa po izboru. Sve za 300 dinara. Umesto grilovane piletine mogu da idu zimske przenice (4 komada, isto odlicnog ukusa), ili kajgana. Dva puta nedeljno idemo da klopamo tamo, savrseno je sve svakog puta. Btw, ukoliko neko zeli da dobije tu akciju, mora da naglasi kada narucuje da je akcija, inace je nece dobiti Mi se jednom zajebali tako, al' dobro.
Маузер Posted March 11, 2014 Report Posted March 11, 2014 http://www.danubeogradu.rs/2014/03/top-7-prejedanja-u-beogradu/ 3 su overena, jos 4 je ostalo. Kuruze kada cemo?
BLAGOJE Posted March 11, 2014 Report Posted March 11, 2014 stara hercegovina hahahahahaha kakva prevara
Маузер Posted March 12, 2014 Report Posted March 12, 2014 Si bio ti tamo? Ja sam par puta, i svaki put je klopa odlicna.
Recommended Posts