Simadin Posted February 5, 2007 Report Posted February 5, 2007 ne kapiram tu govedja salata-na-picu varijantu... svi ubedjuju da je super, meni se ne troshi pica na to... perper jeste bljaks. svaki... uvek mi bilo loshe posle te klope. dajte neki telefon za naruchivanje pizze, 24h na novom beogradu (da mi brrrzo stigne ), please... As I previously said... http://www.donesi.com Metes lokaciju, pa ti on sam izbaci restorane koji rade dostavu u tom delu grada.. Onda se regujes i narucujes preko neta... 'de ces bolje Samo sto jos nema brdo restorana, ali je ponuda zadovoljavajuca.. Picerija "Napoli" radi dostavu cak do 5 ujutru, a mislim da je i ceo NBG obuhvacen. Sto se pica tice, narucio sam jednom i fine su skroz (pogotovo u odnosu na "Gurman" i druge smecarske 'picerije').
sergio Posted February 6, 2007 Report Posted February 6, 2007 @Djordje... Mojne pavarotija da dirash!! ... Meni uvek lepo natrpa priloge,a i prilog se spusti dole od drzanja pljeske ...Kao gravitacija...Nisam to neshto primecivao jer sam uglavnom pijan kad jedem nocu...
mara! Posted February 6, 2007 Report Posted February 6, 2007 Jao, juce u skoli smo na velikom odmoru jeli neku potkovicu u pekari do iste (skole a ne potkovice)... Ubila sam se, nisam mogla da disem... Bila je mnooooogooo masna....
Machka Naopachka Posted February 6, 2007 Report Posted February 6, 2007 As I previously said... http://www.donesi.com Metes lokaciju, pa ti on sam izbaci restorane koji rade dostavu u tom delu grada.. Onda se regujes i narucujes preko neta... 'de ces bolje Samo sto jos nema brdo restorana, ali je ponuda zadovoljavajuca.. Picerija "Napoli" radi dostavu cak do 5 ujutru, a mislim da je i ceo NBG obuhvacen. Sto se pica tice, narucio sam jednom i fine su skroz (pogotovo u odnosu na "Gurman" i druge smecarske 'picerije'). kul sajt, danke
Simadin Posted February 6, 2007 Report Posted February 6, 2007 Told ya Mada sad nesto gledam... Napoli izgleda vrisnuo... 11pm, a izbacuje da ne radi dostavu... hm.
Jabba the Hutt Posted February 10, 2007 Report Posted February 10, 2007 Jao najgori je perper na sajmu, jebo ih patak 200dindzi za neki isprdak od jedva sto grama... Strahota, jednom sam morao i da uzmem koliko sam bio gladan, ceo dan sam blejao na sajmu knjiga. Inace najjaca pekara u celom beogradu je kod "Ruze" u Zelezniku, ko zna zna!!
Machka Naopachka Posted February 10, 2007 Report Posted February 10, 2007 najgora pljeskavica ikada - na adi. pacovi i luk
tovar Posted February 11, 2007 Report Posted February 11, 2007 ma jok, zvuci ko bademi i so od bajage i baby doll. gudra!
Шарки Posted February 11, 2007 Report Posted February 11, 2007 Сетио сам се сцене после Бијелог Дугмета. Након што смо пешке дошли од Сајма до Перпера у блоку 1, наручили смо пљеске, на шта нам је дебела бабускера рекла да има само неки бајати сомун од пре 3 дана. Ортак јој је одбрусио да може и у новину да стави пљеску јер смо мртви гладни! Али, после кад смо кренули да једемо, можда је то и било боље решење.
sergio Posted February 12, 2007 Report Posted February 12, 2007 Hahaha,secam se toga...Ista situacija...Peshke od sajma...Izgleda da je bilo dobro shto nismo uzeli tu pljeske ...
Turin Posted February 16, 2007 Report Posted February 16, 2007 da li neko zna za neki peruanski restoran u blizini kosovske/svetogorske ulice? da li znate okvirno cene?
Simadin Posted February 16, 2007 Report Posted February 16, 2007 Ja jedino znam za "Santiago" u Majke Jevrosime 20, ali nije strictly peruanski...
Wise Owl Posted March 4, 2007 Report Posted March 4, 2007 Pizzeria Bucko u Francuskoj je zakon.Najjace pizze.Pogotovo ako preko iste stavite govedju salatu A dobra je i sa tunjevinom u posne dane Imaju potpuno lude i neuobicajene priloge. I tresnu ih brate domacinski!
MissionVao Posted March 4, 2007 Report Posted March 4, 2007 Mmm govedja i pileca su zakon Iako ne smem da jedem masno Trandafilovic je kul za domaca jela, probajte! Govedja corba, kolenica u podvarku, sarme, sve! Moze i rostilj. Al salate ne porucujte ni za zivu glavu
Alita Posted March 9, 2007 Report Posted March 9, 2007 Otrovah se (al ozbiljno) pizzom iz Gurmana danas...
Simadin Posted March 9, 2007 Report Posted March 9, 2007 To i ja pricam ortacima... Ali oni zapeli... Mada, kad sam poslednji put jeo, i nije bila toliko losa Ili sam pak bio mnogo gladan..
Alita Posted March 9, 2007 Report Posted March 9, 2007 Ma ukus uopste nije los. Ona njihova sa morskim plodovima jebe materi. Al jebes ga kad je nesto bilo kvarno...
ilegalac Posted March 10, 2007 Report Posted March 10, 2007 Ljudi, jel videste sta napravise od kafane "Domovina"? Ono je sramota za Beograd. No trziste cini svoje... I ona kafana "Paliluska Kasina" se prodala coca-coli, nema vise kariranih stoljnjaka i patosa koji skripi. Tuzno.
tovar Posted March 10, 2007 Report Posted March 10, 2007 ali jos imas orasac kao ol' school kafanu... sta su uradili od domovine? meni bese lepo da pijem tamo pre re-dekoracije.
Recommended Posts