Jump to content

Recommended Posts

Posted

Kako ne kad je jeftinije od Meka :haha:

Mada ako hoces da kazes da se oba ne isplate tu se slazem.

Al nije uvek fora samo da dobijes najvecu kolicinu hrane za zadati novac :ph34r:

Mene zanima kako se poredi ukus i sve sa Burger House.

Posted

Burger House precenjen apsolutno. Intergalactic sije Burger House i ostale burgere realno. Cene jesu napucane, ali su najukusniji burgeri i najveci izbor realno.

Posted

Jos kad bi u onom spajzu kod Hrama zabranili pusenje i prestali da izbacuju vazduh iz aspiratora medju goste... izadjes odande i smrdis kao da si radio nad fritezom u Meku 2 dana.

• 2 weeks later...
Posted

Тражио сам ђавола... Је л' имаш неки пољски специјалитет да ми препоручиш, шта кажу Клосе и Левандовски?

Posted (edited)

Пробао данас фалафел у оном израелском фаст фуду на Зелењаку. Живо срање, не препоручујем.

Priznaj da si stavio od svega po malo.

Edited by Лука
Posted

Пробао данас фалафел у оном израелском фаст фуду на Зелењаку. Живо срање, не препоручујем.

Фалафел искључиво једи у арапском фаст фуду.

Posted

Libanski fast food Hanan Shawarma u Njegosevoj, 31. Inace su istureno odeLenje restorana Hanan koji se nalazi u Svetogorskoj 2.

Jebes falafel, u njemu nema mesa, jedi shawarmu.

Posted

Dobar je i falafel, najedeš se fino od ne toliko velike količine, mada imam gasove posle, valjda previše začina ili šta već.

Posted

jeo sam ramstek u tortilji u libanskom restoranu Byblos pre dva meseca

mnjeh, slabo je to, a skupo

bez tri komada nema ručka, a komad je oko 350 dinara, ako se dobro sećam

za te pare se uzme rolovana teletina ili dve porcije punjenih tikvica u Lovcu, pravi ručak

Posted

Libanski fast food Hanan Shawarma u Njegosevoj, 31. Inace su istureno odeLenje restorana Hanan koji se nalazi u Svetogorskoj 2.

Jebes falafel, u njemu nema mesa, jedi shawarmu.

Odličan je Hanan, ali ja više volim Šauarma bar u Svetozara Markovića 37.

Posted

"Baš zdravo" kod Monjumenta u Admirala Geprata

odlična hrana, nije skupo, a izbor velik

čak i Azal kupuje tamo, video sam ga pre neki dan :D

• Downvote 1
  • 1 month later...
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...