Angelystor Posted September 8, 2014 Report Posted September 8, 2014 "It will still doesn't be finished" Pobeda 1 1
kuruz Posted September 8, 2014 Report Posted September 8, 2014 Vodovod i Šo pričaju o Wurst, odlično mesto ja uvek stavim dve kobaje u jednu kiflu, tako je najbolje
I'm Calmer Than You Are Posted September 8, 2014 Report Posted September 8, 2014 ja uvek stavim dve kobaje u jednu kiflu, tako je najbolje Srednjebanatski Merciless Style
MissionVao Posted September 8, 2014 Report Posted September 8, 2014 Probace se Voivodova kobasica prvom prilikom Eeerm.. Evo prva ću da ti kažem da više ne prolazim kroz Prijepolje a da u brzoj hrani Lovac/Lovački ??? (tako nešto) (preko puta Doma kulture pa 100 m malo niže) ne kupim dimljeni pileći batak. Većinu priloga ti oni stavljaju (da prosti ova sovra), ali neku mešanu salatu, senf i alevu i još ponešto stavljaš ti u željenoj količini. Ja se uvek obrukam ubačenom količinom te salate Samog mesa ima oho-ho. Kinti 170. Ma naravno da ima jeftine super klope po Srbiji nego poredjenje BG-unutrasnjost ili jos gore kvalitetno meso-kucetina je glupo
chess Posted September 8, 2014 Report Posted September 8, 2014 Probace se Voivodova kobasica prvom prilikom rokaj snimaj
quiet Posted September 8, 2014 Report Posted September 8, 2014 Vodovod i Šo pričaju o Wurst, odlično mesto da nije možda na ovo mislio?
MegaDave90 Posted September 8, 2014 Report Posted September 8, 2014 Da, to mesto. Redovno svratim posle koncerta u Domu omladine. 1
I'm Calmer Than You Are Posted September 8, 2014 Report Posted September 8, 2014 Evo pre 15 minuta sam opet smlatio pilecu, pa krem, visnja, plazma palacinku na Trgu. Sad malo sklekova i trbusnjaka pa nekoliko epizoda "Treceg kamena od sunca" pred spavanjac. Zivot je lep. 3
VoivodBG Posted September 8, 2014 Report Posted September 8, 2014 Ljudi moji, otisao sam u renovirani Duff na autokomandi. Pored toga sto sam jedva prepoznao mesto, vise izgleda kao neki jeftini kineski restoran, ali moram im priznati da su sjajno osvetlili mesto i uredili wc i problem sa usmrdljenim laminatom u zadnjem delu... Digli su cene, i uveli su jednu novinu, sada se ne uzimaju usmene porudzbine, vec birate preko monitora, sta zelite od jela, priloga, pica itd. Kvalitet mesa je drasticno opao, a dotuce ga i losa lepinja, koju ne bih dao ni beskucnicima da se osevape. Slobodno ih zaobidjite u sirokom luku. P.S. Drago mi je da su kobasice, opravdale svoj kvalitet.
Guest Bata Životinja Posted September 8, 2014 Report Posted September 8, 2014 trebalo bi poslati Hefesta u Brazil da proba ono čudo
VoivodBG Posted September 12, 2014 Report Posted September 12, 2014 Sinoc sam prvi put bio u Intergalactic Diner-u, i slobodno mogu reci da osim kul ambijenta, prave i odlicne burgere i sejkove. Jedini minus, sto su im cene jake.
bradilko Posted September 12, 2014 Report Posted September 12, 2014 da dam skromni doprinos. kineska: - brza: soya iza meka kod fontane (ali naručiti samo standardnu porciju, u maloj uvek kao da fali sosa, secret menu pile/prase/tele u kikiriki sosu - fenomenalna stvar) - restoran: tajvan na čukaričkoj padini (preporuka piletina u sečuanu, kari pirinač, tigar salata, pileći ražnjići, kineski ravioli i pohovana čokolada) pica: - na parče: pizza plus (banovo brdo, žarkovo...) - dostava: hot box (imaju zanimljive kombinacije) - restoran: botako (ubedljivo najbolja pica u gradu) roštilj/meso: - pljeska: čedić brza hrana - kobasica: beogradska kobasica na trgu - giros: solunac (najpribližniji pravom ukusu da sam probao u bg-u) - ćevap: pink panter (pazarski), cica (sarajevski, banjalučki) worth mentioning: - zapata meksički restoran (sjajna sjajna hrana generalno) - intergalactic diner (kul atmosfera i dobra hrana, male porcije, do duše, za pare) 2
MissionVao Posted September 13, 2014 Report Posted September 13, 2014 Sinoc sam prvi put bio u Intergalactic Diner-u, i slobodno mogu reci da osim kul ambijenta, prave i odlicne burgere i sejkove. Jedini minus, sto su im cene jake. I sto im onion rings nisu hrskavi uopste Mada sve bih oprostila samo da unutra ne smrdi ko u stali. 1 3
VoivodBG Posted September 14, 2014 Report Posted September 14, 2014 (edited) kolutici od luka su bili sasvim u redu. to da mirise na stalu, ne bih mogao da uvazim, ali me ubilo sto smo sedeli u pusackom delu, gde je neki batica puckao najsmrdljiviji tompus. i retko cist wc. sija, covece. Edited September 14, 2014 by VoivodBG
Oak Posted September 14, 2014 Report Posted September 14, 2014 Ne smrdi na štalu ali smrdi na ulje i hranu, posle odeću možeš komotno na pranje. Bio dva puta i nikad više, pljačka najobičnija, igramo se amerikanaca samo što ovde dobijete minijaturne porcije, more mrš. 3
Lou Posted September 17, 2014 Report Posted September 17, 2014 Sinoc sam prvi put bio u Intergalactic Diner-u, i slobodno mogu reci da osim kul ambijenta, prave i odlicne burgere i sejkove. Jedini minus, sto su im cene jake. Cene previsoke, hrane premalo i kada platiš više, osoblje (ne) radi preko kurca, a najzanimljije je što možeš da terorišeš ljude ponavljanjem pesme. I da, definitivno ima nekog gadnog neodređenog mirisa tamo.
Лука Posted September 17, 2014 Report Posted September 17, 2014 Nek vam mama peče kući pile u rerni ako vam je malo i nemate para. Kuš.
Face Of Melinda Posted September 17, 2014 Report Posted September 17, 2014 Uh bas imate negativne utiske a propo Diner-a, miris nisam izvalila ili ga bar tada nije bilo... smaranje je sto se duze ceka na klopu, ali je klopa generalno dobra... nisam bila tamo dva meseca a planirala sam sestrica da izvedem u taj neki konceptualni fast food trip, sada sam u dilemi Nisam fan burgera ali dobre su im kombinacije... pri cemu Alien fingers su mi favorit mnogo veci od onion rings. Pite su im dobre i tople, Parfe ne narucivati niposto (ledeno je da smo bili u fazonu da nas cetvoro drzimo viljuskama dok peti pokusava da odlomi parce parfea, hokej na ledu varijanta )
Lou Posted September 17, 2014 Report Posted September 17, 2014 (edited) Nek vam mama peče kući pile u rerni ako vam je malo i nemate para. Kuš. Ostavim para, a najedem se kao u Meku, znači ne najedem se. Molim lepo. Za neka zadovoljstva dajem previše para, ovo ispada iz te kalkulacije. Edited September 17, 2014 by Lou
Лука Posted September 17, 2014 Report Posted September 17, 2014 (edited) Samo da si ti sit da ne izađeš slučajno iz restorana a da nemaš ciglu u stomaku. Ja jedem i Mek i Dinner i KFC, logikom ako je malo naruči više ako ćeš da kenjaš kako je malo i ne daju mi se pare neću, pržiču jaja i kobasice kod kuće (no homo). Edited September 17, 2014 by Лука
Lou Posted September 17, 2014 Report Posted September 17, 2014 (edited) Prvi se ne prejedam, ne pije ti argument vodu. Uostalom, ne kontam tvoju logiku da nakon moje priče o samom restoranu i cenama, ti krećeš na mene sa nekim idejama, osim ako ti fazon ujak ne drži restoran, pa si malo pogođen. Edited September 17, 2014 by Lou
Recommended Posts