B@K@ Posted October 31, 2014 Report Posted October 31, 2014 Ni na jugu se nikada srce neće tako ugrejati kao na severu. 2
kuruz Posted October 31, 2014 Report Posted October 31, 2014 moguće ali, na jugu radi mozak, na severu pregoreva 2
B@K@ Posted October 31, 2014 Report Posted October 31, 2014 Pa vredi li ičemu ta zla i bezdušna mašinerija nekromansera i sarumana i ostalih zlih teknologika, naspram čistog srca čokoladnih paladina, drevnog oca Romula, veselog plamička logorskih vatri, naspram toj zvezdi, lepšoj nego Danici, što nam put Valinoru osvetljava? VREDI LI, PITAM JA TEBE?!
Demon Seed Posted October 31, 2014 Report Posted October 31, 2014 u bilo kom njihova slanina ili sarma nikada neće biti kao moja Ti rolas sarmu? 1
kuruz Posted October 31, 2014 Report Posted October 31, 2014 solim suvo meso koji joj daje magični šmek
Мајор Гашпар Posted October 31, 2014 Report Posted October 31, 2014 Почео си трезвеније да размишљаш како си прешао 100 кг.
lemmy sixx Posted October 31, 2014 Report Posted October 31, 2014 moguće ali, na jugu radi mozak, na severu pregoreva Pa da,ipak treba vise mozga za procenu da li ce noz pogoditi necija ledja,saka vilicu i da li ce se dovoljno baba uplasiti od skakanja po gsp-u. 1
Srlandand Posted November 11, 2014 Report Posted November 11, 2014 Jeo burito sa svinjskim mesom na Terazijama, odlicno je, poprilicno ukusno a imas sasvim solidan broj dodataka koji mozes da stavis.
PajatheTrut Posted November 11, 2014 Report Posted November 11, 2014 Jeo burito sa svinjskim mesom na Terazijama, odlicno je, poprilicno ukusno a imas sasvim solidan broj dodataka koji mozes da stavis. Јел си добио дијареју ? Или си барем цвикао од дијареје пред бурито ?
Srlandand Posted November 11, 2014 Report Posted November 11, 2014 E nisam, super mi ceo dan Doduse ja sam umeo da jedem lubenicu i jogurt i nista da mi ne bude tako da nisam reprezentativan primerak Jedina stvar koja je uspela da mi zajebe stomak je McChicken, jebem im majku.
kuruz Posted November 11, 2014 Report Posted November 11, 2014 (edited) ja sam jeo pileći pre neki dan smeće Edited November 11, 2014 by Underkuruz
Face Of Melinda Posted January 30, 2015 Report Posted January 30, 2015 Overen Berliner... kobaje, pivo i atmosfera soc-realističnog Berlina tu, ali jbni mirisi... znaci smrdim na kombo cigare, kobaje, testo, sveeeee... preporuka sto se piva i klope tiče, ali racunajte da morate da se vratite kuci i presvucete ako ste planirali negde dalje...
KazimKazim Posted January 30, 2015 Report Posted January 30, 2015 Ovi iz geta droga-novac-MI-LJA-KO-VAC 3 i blize okoline znau 100%...ali ako se nekad zadesite u centru Kanarevog brda, malo ispod Maksia - 'Grof' kod baka Bose legendice...pljedza nesto slabia od Prave pljeskavice, Takovska stail...svakako u top 10, ako ne i 5 u gradu
El Karnisero Posted February 1, 2015 Report Posted February 1, 2015 Overen Berliner... kobaje, pivo i atmosfera soc-realističnog Berlina tu, ali jbni mirisi... znaci smrdim na kombo cigare, kobaje, testo, sveeeee... preporuka sto se piva i klope tiče, ali racunajte da morate da se vratite kuci i presvucete ako ste planirali negde dalje... Како се крећу цене? Нигде им нема ценовника на интернетима.
Face Of Melinda Posted February 2, 2015 Report Posted February 2, 2015 Pazi porcija kobaja, pomfrit, bavarski djevrek, paradajz, sosevi oko 450, a za 750 dobijes 3 kobaje, pomfrit, djevrek, dzem-sos od crvenog luka, senf. Ortakinja i ja podelile porciju od tri kobaje jer nam je to bilo taman a pomfrit nismo ni uspele do kraja da pojedemo. kazu da su pileca krilca izvrsna, to smo ostavile za sl.put piva... pila sam paulaner i on je oko 250-280; 0,5 a drugarica pila kwak koji se servira u psebnoj casi a cena je bila oko 300 i nesto mozda... Cene su srednjeg tipa, i najbolje je doci oko 16/17h jer tada mozes da nadjes sto, kasnije se popuni i nema mesta,
Night Prowler Posted February 6, 2015 Report Posted February 6, 2015 Bio veceras u Berlineru. Hrana fenomenalna, cene malo jace ali vredelo je. Ortakinja i ja podelile porciju od tri kobaje jer nam je to bilo taman a pomfrit nismo ni uspele do kraja da pojedemo. kazu da su pileca krilca izvrsna, to smo ostavile za sl.put Ja sam sam pojeo tu celu porciju Ortak je uzeo krilca, kul su ali bolje kobaje.
Oak Posted February 6, 2015 Report Posted February 6, 2015 http://www.turistickisvet-hotnews.com/vesti/1905-novi-restoran-u-beogradu/#more-6987 Kuruze javi utiske i cene kad obiđeš.
Face Of Melinda Posted February 6, 2015 Report Posted February 6, 2015 @Night Prowler... drago mi je da ti se dopalo, ici cu ponovo ovih dana, jer je super atmosfera, pustali su Coltrane prosli put, a sredom idu Beatles-i. Generalno volim dobar spoj muzike i hrane, pa preporucujem Bajloni cetvrtak/petak ako izlazite negde sa drustvom imate dobra piva, vina i aperole, a klopa im je savrsena, jos ako uhvatite uvece neki jazz band da svira zadovoljstvo je jos vece a cene su pristojne...
Demon Seed Posted March 21, 2015 Report Posted March 21, 2015 http://www.rollbar.rs/ Ovi su odlični, jeo palačinke danas, fantazija. I ovo drugo što nisam jeo im izgleda fenomenalno Takođe su nekim čudom jeftiniji nego npr. prokleti Trg gde 70% fila sačinjava kačkavalj, a da ne pričam o prostoru i usluzi, restoranče, zasedneš kao čovek. Palačinka sa pršutom i nekim čudima je 290 din (nju sam jea), ima neka sa pančetom i jajetom za 260, i tako to. Izio kinder palačinku za 210. Verovatno najbolje palačinke koje sam jeo, i slana i slatka. Dobio sam i rukolu da brstim. I drogaško-automobilističko ime im je super.
Face Of Melinda Posted March 21, 2015 Report Posted March 21, 2015 . Dobio sam i rukolu da brstim. Rukola protiv nadimanjE! Ako nisam pomenula Smokvicu, overite je ove nedelje su dani Irske, torta sa viskijem je delišussssss
Јарослав Posted March 21, 2015 Report Posted March 21, 2015 (edited) @Simon: jebem ih u sajt Edited March 21, 2015 by Јарослав
Demon Seed Posted March 21, 2015 Report Posted March 21, 2015 hahahaha sajt je sjajan, namerno sam njega ostavio evo ti fejs, nema ni na njemu menija kolko vidim, ali svaki dan kače fotke svojih radova, tako da mož ti pođe voda na usta, mada jedu govna sa ovim hipstagramizovanjem, ove mrtve boje douju nou gud jedenju, još bolje izgleda uživo https://www.facebook.com/pages/Roll-bar/270515049799951
Јарослав Posted March 21, 2015 Report Posted March 21, 2015 fino deluju ove đakonije, a ako su stvarno takve palačinke, mora se overiti znaš li možda kakve su sa kačkavaljem, pavlakom i kulenom?
Demon Seed Posted March 21, 2015 Report Posted March 21, 2015 Nemam pojma ali mogu sa velikom dozom sigurnosti da ti kažem da je kačkavalj kvalitetan i da ga nema 5 puta više nego svega ostalog zajedno. Istraumirao sam se u poslednje vreme palačinkama na trgu
Јарослав Posted March 21, 2015 Report Posted March 21, 2015 ja svu hranu iz Staklenca izbegavam ranije je bila do jaja pica u Mari, dok su još bili u onom kiosku na okretnici
Recommended Posts