Demon Seed Posted March 25, 2015 Report Posted March 25, 2015 Dolaze Roling Stonsi u Leskovac, će gi otrsi Dubočica 5-0. 2
Night Prowler Posted March 25, 2015 Report Posted March 25, 2015 Je l' bio neko ovde? http://www.littlebay.rs/
jelchica Posted March 25, 2015 Report Posted March 25, 2015 Bila, ali pre 2 godine i pre 4 godine. Dosta su poskupeli, ranije su bili prilično jeftini A dobri su skroz
Srlandand Posted March 25, 2015 Report Posted March 25, 2015 Je l jeo neko ovu Korpizzu? https://www.facebook.com/korpizza?fref=ts
Lou Posted March 26, 2015 Report Posted March 26, 2015 Je l' bio neko ovde? http://www.littlegay.rs/ fixed
Face Of Melinda Posted April 2, 2015 Report Posted April 2, 2015 Jel overio neko Thai Time restoran? Da li i dalje radi na Dorcolu, posto mi stalno izbacuje Vracar, koji se otvara veceras, a ne bih da sedim i klopam na svecanom otvaranju medj vracarske snobove
Генеральный Posted April 2, 2015 Report Posted April 2, 2015 (edited) ја сам био на дорћолу пар пута, последњи пут пре око пола године одлична клопа, мало јаче цене едит: екипа, хипстери и јапији Edited April 2, 2015 by Генеральный
Face Of Melinda Posted April 2, 2015 Report Posted April 2, 2015 Javio mi se menadzer sada su na Vracaru... nisu vise na Dorcolu I dok cekam ortakinju u Holesterolu preko puta sedi Vlada Georgiev, kako li se uz jazz peva "Andjele"
Demon Seed Posted April 2, 2015 Report Posted April 2, 2015 Nije Dovla daleko od Đeza, samo prilagođava, treba uzeti novce ovisnicama o romantici...
Face Of Melinda Posted April 2, 2015 Report Posted April 2, 2015 Dobar ovaj Holesterol ja se opredelila za LDL meni (los holesterol ) a sa druge strane ima i HDL meni, zabavno. Rebarca manja porcija sa slatko-ljutim sosom , pivo i vitaminska salata popunili sve moje kapacitete, za kraj ortakinja i ja uzele po porciju snenokli (moram da priznam da su moje bolje-volim kada je onaj zuti sos gusci i sladji, jer upravo je sam od belanaca taj koji treba da ublazi ovu zutu notu, zato su mi ove snenokle bilo onako malo razvodnjene). Anyway sasvim pristojne cene a da se pristojno klopa sa uzivanjem. Dovla opusten lik skroz, blejao sa nekom plavusom i slikali ih svo vreme, srecom dalje od nas, jerbo je ortakinja patolog pa teme bas nisu bile "jestive" da se ljudi ne zgrazavaju
kuruz Posted April 2, 2015 Report Posted April 2, 2015 ja danas posle ručka jeo palačinke u šatou u Lovcu jadna mili Bože kako je dobro
Face Of Melinda Posted April 2, 2015 Report Posted April 2, 2015 Uh imam super recept za palcinke u satou... Kada su restorani u pitanju uvek narucujem ono sto ne mogu kuci da napravim, danas sam se zajebala sa snenoklama
imaginos Posted April 2, 2015 Report Posted April 2, 2015 sne nokle u holesterolu su vrlo lose. gore nisam jeo u zivotu. sve ostalo sto sam probao i video - je vrhunski. jeo sam ista ta rebarca. 3 metra od nas sedi katarina rebraca sa nekim likom...
Face Of Melinda Posted April 2, 2015 Report Posted April 2, 2015 sne nokle u holesterolu su vrlo lose. gore nisam jeo u zivotu. sve ostalo sto sam probao i video - je vrhunski. jeo sam ista ta rebarca. 3 metra od nas sedi katarina rebraca sa nekim likom... Za sledeci put cekirala sa HDL menija neku piletinu sa bademima, probao mozda? Btw nekoliko puta citah Katarina Rebarca... obnevideh udario me holesterol u mozak
Machka Naopachka Posted April 3, 2015 Report Posted April 3, 2015 Vala i ja sam procitala 'Rebarca'... I sad mi se jedu rebarca... Mmm
imaginos Posted April 3, 2015 Report Posted April 3, 2015 (edited) nisam probao piletinu sa bademima. svidja mi se kako zvuci. sto se tice reBARaca , najbolja koja sam ikad jeo su u restoranu vinarije kovecevic u irigu (http://www.vinarijak...s/restoran.html) ono je perverzija.. nema masnih delova, neki sos od meda ali blag, kao prilog hrskava testenina debeli rezanci (samo korica je hrskava a unutra je mekano). znaci zakon, znaci obavezno, znaci rebarca, znaci paziti kad se narucuje vino imaju neke vrste koje su i po 500 din casa! ;-) Edited April 3, 2015 by imaginos
Маузер Posted April 3, 2015 Report Posted April 3, 2015 Od kada sam jeo u Becu rebarca kod nekih rusa, ovde vise necu ni da jedem. Jeo sam kod Kovacevica, nisu losa.
Machka Naopachka Posted April 3, 2015 Report Posted April 3, 2015 A jebi ga, jela i ja u Minhenu Rebarca, pa ipak ne bih cekala da opet odem preko za sledecu porciju Mada mi i Irig podjednako daleko zvuci u ovom trenutku
kuruz Posted April 3, 2015 Report Posted April 3, 2015 (edited) uf, danas sam jeo pileće popiete u Trandafiloviću strašna stvar - piletina punjena kačkavaljemi šunkom u sosu od pečenja i paprike, a ima i senfa servira se sa krompirom posle toga krempitu sa šumskim voćem serviraju je u teglici, prelepo i preukusno Edited April 3, 2015 by Underkuruz
Face Of Melinda Posted April 4, 2015 Report Posted April 4, 2015 Je l' bio neko ovde? http://www.littlebay.rs/ To mesto planiram da overim... ono sto su mi rekli ljudi je da je unutra u baroknom kicastom fazonu enterijer imas operskog pevaca koji cesto zna da sedne za stolom i da ti zaleva na uvce, imas zvonce da pozvonis za uslugu... Klopa je dobra i ukusna, cene malo jace iznad proseka... U svakom slucaju ljudi biraju ovo mesto kada hoce da impresioniraju suprotni pol, barem tako shvatih iz price. Sada sam vise u fazonu da cekiram opustena mesta, sa dobrom klopom, za ovo mesto moras da se sredis @Kuki: Trandafilovici standardno dobri, uglavnom jedem neko mesiste,rostilj kad odem tamo, zaista dobra klopa...
salebghouse Posted April 8, 2015 Report Posted April 8, 2015 zdranje na zlatiboru svaki lekar koji iole drzi do sebe bi ovo zabranio 4
Face Of Melinda Posted April 8, 2015 Report Posted April 8, 2015 Sto bre? ne jede se ovo svaki dan, ali redovno sto jes jes uz krompir ne ide hleb
KazimKazim Posted April 8, 2015 Report Posted April 8, 2015 Ja edem hleb i sa supom, neretko udrobim...mada, meni ono u korpici lici na neku gibanicu ili pitu sa jabukama 1
Srlandand Posted April 8, 2015 Report Posted April 8, 2015 Danas u firmi narucili odavde http://www.walter-sarajevskicevap.rs/ Nisu losi cevapi uopste.
Demon Seed Posted April 8, 2015 Report Posted April 8, 2015 Slažem se, ovolika mrs ne ide bez slatkog posle Ulete mi Walter 1
Recommended Posts