jelchica Posted August 23, 2015 Report Posted August 23, 2015 Restoran Promaja što je na kraju asfalta, stotinak metara pre Vukove kuće, ima vrhunsku karađorđevu šniclu. Baš nisam poklonik iste, ali kod njih je stvarno vrhunska. I mogu dvoje komotno da je podele kao glavno jelo. Čujem i da im je jaretina baš dobra - ali nema je uvek. Byblos u Beogradu, jednom sam bila triput (prvi, poslednji i jedini put). Jesu zanimljvi ukusi ako se dobro utrefi jelo (ja sam pogodila nešto što je imalo ukus kao ispeglana pica), samo odnos uloženo-dobijeno je nerealno nepovoljan, a ja ne idem u restorane zato što sam zeljna dizajnerskih lustera...
kuruz Posted August 23, 2015 Report Posted August 23, 2015 Byblos ima i brzu hranu na Kaleniću, ali je stvarno preskup
Antikristina Posted September 11, 2015 Report Posted September 11, 2015 MEKIKE MEKIKE MEKIKE sagoreću koliko mi se jedu a ovde u centru nema toga za nas seljake Ima kod Mašinca Ne znam kakve su, samo sam videla da piše 'mekike 45,00' Tu drže i onaj kvlt Jelčica jogurt 1 1
Antikristina Posted September 11, 2015 Report Posted September 11, 2015 Ravno prekoputa Ne znam kako se zove, imaju neke sendviče i paste, to im nije loše 1 1
Srlandand Posted October 1, 2015 Report Posted October 1, 2015 Sta ima dobro u blizini okretnice 35-ice? Selim se od gajbe, zivecu tamo s ortakom, a slabo znam taj kraj.
Srlandand Posted October 1, 2015 Report Posted October 1, 2015 Po ovom novom zona 2. Nema 20 minuta od Trga republike.
igoraki Posted October 8, 2015 Report Posted October 8, 2015 Savski Ekspres ima odlican rostilj, dimljena domaca kobasica extra, ortak je jeo zapecene skembice, kaze da su i oni extra, tako da ako volite klasicnu kafansku klopu iz prosloga veka, topla preporuka.
kuruz Posted November 15, 2015 Report Posted November 15, 2015 pekara na Đeram pijaci, poslednja u redu kad se ide od Vuka fantAzija! mekike, pogačice s čvarcima, domaći lebac, krofne sa džemom... sve kao da vam rođena baba pravi to je pekara, a ne oni pederski fenseraji (Toma, Hleb & kifle...) sa bezukusnim sendvičima punim zelene salate, odvratnim pevicom i šljaštećim izlozima 1 1
Demon Seed Posted February 27, 2016 Report Posted February 27, 2016 Pomagajte, gde da naručim picu u pola 9 ujutru? Prednos' Voždovac. Može i u 9...
temper Posted March 7, 2016 Report Posted March 7, 2016 Čuburska pekara ima ubedljivo najbolje đevreke.
Alice_Wrathchild Posted March 8, 2016 Report Posted March 8, 2016 E sad kad sam na dijeti, mogu barem da pričam o hrani hahahah 1. Flying fish aquarium, Kralja Petra 36, može i tamo, a rade i dostavu, hrana je abnormalno jeftina, fišburgeri i kroketi su sjajni, a i salata od račića, ma sve bukvalno 2. Maršal pored Dangube, zove se srpski rock 'n' roll sendvič, stave najbolju moguću pršutu, salate i pomfrit se dobija uz to 3. Pile & prase, sjajan roštilj, a i sve ostalo, piletina i punjena itd. 4. bila je to neka picerija, naći ću naziv, al znam da sam naručila porciju za jednu osobu, slane palačinke sa 4 vrste sira, zapečene, jela sam za ručak, večeru i doručak sledeći dan jer su mi doneli 3 palačinke u obliku giga sarmi hahahah, dok su im testenine bile sranje neviđeno
Veliko jaje Posted March 8, 2016 Report Posted March 8, 2016 1. Flying fish aquarium, Kralja Petra 36, može i tamo, a rade i dostavu, hrana je abnormalno jeftina, fišburgeri i kroketi su sjajni, a i salata od račića, ma sve bukvalno Jel to ono u okviru restorana Kosava? Jer ako da, koliko je meni poznato to oko ribe je zatvoreno vec nekoliko meseci.
Alice_Wrathchild Posted March 8, 2016 Report Posted March 8, 2016 E jeste u okviru restorana, ja sam otprilike pre 2 meseca i išla poslednji put i radilo je, nije se valjda zatvorilo :cry:
Veliko jaje Posted March 8, 2016 Report Posted March 8, 2016 Zatvorilo se. Tacnije, izlog je prazan i nema nikoga u onom prostoru gde su prodavali. Ja nisam ulazio u sam restoran da se raspitam za tacne detalje, al da se pretpostaviti da ne rade vise (prolazim tu 3-4 puta nedeljno i uvek je takvo stanje) Al sad ima nesto slicno (no nema teorije da je istog kvaliteta), na uglu Kralja Petra i Dusanove, ka kalemegdanu 10m (tj. u Dusanovoj), vidim da prodaju neke girice i riblje proizvode, no nzm kakav je kvalitet (al uvek ima dosta ljudi koji cekaju, penzioneri obicno i radnici, te kontam da je jeftino).
Alice_Wrathchild Posted March 8, 2016 Report Posted March 8, 2016 Hah koje sranje, mada pre su isto pravili pauzu, a onaj dečko što je radio je pominjao i premeštanje, ja sam nešto malo pre nove godine bila tamo poslednji put, a pre toga sam baš često išla, baš ću da se raspitam, ali neverovatna šteta ako se zatvorilo, nisam tuda prošla odavno pa nisam ni obraćala pažnju, al često sam blizu pa ću baš da vidim.
Srlandand Posted March 8, 2016 Report Posted March 8, 2016 Jaoo, to ono kro-kro mesto? Sranje ako se zatvorilo, pre sam tamo stalno jeo.
Alice_Wrathchild Posted March 8, 2016 Report Posted March 8, 2016 Joj sad sam se iznervirala, znači u četvrtak sam u Bg-u i idem pravo tamo da proverim
Mr.Murray Posted March 9, 2016 Report Posted March 9, 2016 Ćevap na Voždovcu. Leskovački uštipci! GOTOVO! Burrito Madre na Terazijama. Savršen burrito, barem po mom ukusu.
Alice_Wrathchild Posted March 9, 2016 Report Posted March 9, 2016 E i onaj libanski giros na Slaviji, mada je mali i skup, al je mnogo dobar A gde je taj ćevap na Voždovcu? I zna li neko gde su dobre lignje a da nisu skupe previše?
Mr.Murray Posted March 9, 2016 Report Posted March 9, 2016 Zapljanjska 57e, stanica POSLE centralnog groblja i TC Stadion *Brace Jerkovic*. Cevap je moj omiljeni rostilj!
Alice_Wrathchild Posted March 9, 2016 Report Posted March 9, 2016 Aha, pa blizu mi je to, videću ovih dana Meso je najbitnije bre
Џрк Posted March 10, 2016 Report Posted March 10, 2016 (edited) Ona picerija na drva prekoputa Masinskog faksa otvorila ispostavu u istoj ulici (27.marta) kod Paliluske pijace, odmah do onog kafica Izlog na stanici 65ice (tu staju i 77ica, kao i neki tramvaji). Ponuda je bazicna, ali to i nije toliko bitno s obzirom da ono sto prave je do jaja Imaju kapricosu, picu sa paprikama (kida!), i sa prsutom. Od sendvica imaju sa kulenom i prsutom, prilozi sir ili pavlaka. Treba reci da je sendvic u somunu u obliku palacinke, tj slicnog obima. Razvalis se dok ga pojedes. Verovatno imaju i jos nesto, no nisam probao. Uzimam ugl ovu picu s paprikama preko ili sendvic sa prsutom i sirom. Surenje...kako je vrlo kaloricno, nastojim da idem samo povremeno Cene su smesne, parce (tacnije 1/4) pice je 100 kinti, a ovaj sendvic 170 cini mi se. Edited March 10, 2016 by Џрк
Recommended Posts