Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

JESI JEO INDONEŽANSKU ČORBICU OD LIKVORA?

Smatram sebe gurmanom oduvek, samo ne smatram da biti gurman znači gajiti ljubav prema otpacima :D

Od tih neobičnih stvari volim tatar biftek npr, umem i da ga spremam... Dosta nezačinjenog živog mesa zamezim i usput dok spremam :blek:

Samo se bore u poslednje vreme u meni ta crni metal struja i 'jadno tele :(' momenat.

dr Demon Seed i mr Hipster :o

Edited by Demon Seed
  • Upvote 1
Posted

Opet, kafana Novi Sport, Autokomanda. Škembići verovatno najbolji u gradu (nisu isprani do smrti nego taman šmeknu) i uopšte sva jela su im odlična ili vrhunska, cene među najnižima u Bg. Pride nedeljom (ili vikendom?) i za poneti 20% popusta...

Posted

Pa kad bi imalo dobar ukus i miris, vrv bih ga njusio, al nema, tako da jbg. A tebe niko ne tera da komentarises hranu koju mnogi jedu i uzivaju u njoj, i da kazes da je za kerove. Za mene je to jedan od specijaliteta, pored restovanog mozga, dzigerice i ostalo. Ne mora da bude zdravo i za teretanu da bi bilo za ljude.

• Upvote 3
  • Downvote 3
Posted
  On 3/23/2016 at 1:53 PM, ShinigаmY said:

A tebe niko ne tera da komentarises hranu koju mnogi jedu i uzivaju u njoj, i da kazes da je za kerove. Za mene je to jedan od specijaliteta, pored restovanog mozga, dzigerice i ostalo. Ne mora da bude zdravo i za teretanu da bi bilo za ljude.

Ni tebe niko ne tera da komentarises da je to fino. Meni su dzigerice i skembici hrana za kerove.

On 3/23/2016 at 2:00 PM, Underkuruz said:

klasična priča likova iz teretana

čuveni specijaliteti ne valjaju, praškovi valjaju

Ne idem u teretanu, ne koristim praskove, jedem slaninu, kulen, meso i slicno, ali pomije poput skembica, pihtija, restovanih dzigerica i paprikasa od papaka i kopita ne jedem, pre cu obradovati kera.

On 3/22/2016 at 4:07 PM, Demon Seed said:

Ma beži tamo, nikad ta jela što služe da se manje praseta baci.

Kako je pasteta dobila ime? Pa steta baciti... ali to vec znate...

• Upvote 3
  • Downvote 2
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...