B@K@ Posted March 25, 2016 Report Posted March 25, 2016 Ja Kuruza potpuno razumem, obojica volimo mozak, Zvezdu i kultne bendove.
jelchica Posted April 8, 2016 Report Posted April 8, 2016 Neki restoran u Aranđelovcu ili Topoli sa lepim pogledom, a ako nema onda bar odličnom klopom?
Demon Seed Posted April 12, 2016 Report Posted April 12, 2016 ako živite na relaciji vidikovac, žarkovo, cerak, b.vode i slično, belvedere pizza odlična. preporuka, bilo koja sa sudžukom Jeebote, ovi ne isporučuju na Čukaričku Padinu, da l' su oni bre normalni... Ja pomislio isporučuju u krugu od 200m oko picerije, kad ono oće u Žarkovo, a ovde ne... Kreteni, a taman bi mogli i da uštede gorivo dok se spuštaju iz Maršala Tolbuhina... Anđelizatore, de naručuješ picu?
kuruz Posted April 12, 2016 Report Posted April 12, 2016 iznenadio me Pink Panter kod Đerma, dosta je dobar jeo sam pohovanu piletinu sinoć, sasvim je zadovoljavajuća somun odličan 1
Angelystor Posted April 12, 2016 Report Posted April 12, 2016 Anđelizatore, de naručuješ picu? Nigde Od Big Mame sam dvaput, OK su, ali nisam nešto pao na dupe. Naručuj iz Soja Sosa.
bradilko Posted April 13, 2016 Report Posted April 13, 2016 Jeebote, ovi ne isporučuju na Čukaričku Padinu, da l' su oni bre normalni... Ja pomislio isporučuju u krugu od 200m oko picerije, kad ono oće u Žarkovo, a ovde ne... Kreteni, a taman bi mogli i da uštede gorivo dok se spuštaju iz Maršala Tolbuhina... Anđelizatore, de naručuješ picu? e jbg, što ne reče da si na padini (bivši kraj) ovi isto imaju jako dobru pizzu http://www.donesi.com/beograd/punto-dostava-1292.php
Srlandand Posted April 25, 2016 Report Posted April 25, 2016 Becki svet, pored onih kobasica, preko puta Big pice kad se krene ka Skadarliji. Nehumani obroci, becka, tartar, kupus, lepinja, pomfrit i slatka palacinka - 250 kinti. Ja uzimam s punjenom beckom koja je predobra - 310 dinara sve. 1 1
Face Of Melinda Posted May 8, 2016 Report Posted May 8, 2016 E, da, negde sam imala snimak gde drugarica i ja umacemo tampone u sangriju i pijemo, sangriju. Neverovatno je koliko to nabubri. Do jaja kakav je osecaj? Sigurno si morala sangriu da sisas sa tampona a u tom slucaju bi osetila ukus sangrie plus neukus i hrapavu teksturu tampona? Sto realno usere slatkast ukus i tecnu teksturu vina, na koji je mozak navikao i ocekuje da oseti pa je percepcija ukusa drugacija...
Zen Posted May 10, 2016 Report Posted May 10, 2016 ja sam ipak vise za konvencionalne metode jedenja i pijenja
Machka Naopachka Posted May 10, 2016 Report Posted May 10, 2016 Do jaja kakav je osecaj? Sigurno si morala sangriu da sisas sa tampona a u tom slucaju bi osetila ukus sangrie plus neukus i hrapavu teksturu tampona? Sto realno usere slatkast ukus i tecnu teksturu vina, na koji je mozak navikao i ocekuje da oseti pa je percepcija ukusa drugacija... Osecaj gadan al valjda smo vec bile pijane pa nam bilo smesno. :mladost:
Face Of Melinda Posted May 14, 2016 Report Posted May 14, 2016 Previše kafe? :D Realno kad se setim tog dana sam se overdozirala kafom, tako da moguce, sasvim moguce... Osecaj gadan al valjda smo vec bile pijane pa nam bilo smesno. :mladost: machko totalno si moderna majke mi http://mondo.rs/a902...-Hrvatskoj.html
kuruz Posted May 14, 2016 Report Posted May 14, 2016 rolovano punjeno pileće belo u Chicken King's u Ruzveltovoj faaantazija, odvalio sam se za 350 dinara nisam ni znao za to mesto do večeras
bradilko Posted June 22, 2016 Report Posted June 22, 2016 pljeskavica bosanka u "bosanki" na banovom brdu, je bo te! ne sećam se kad sam ovako dobru pljesku jeo, serious stuff. sačinjena je od jelte mesa, luka i slanine. also, mislim da ima 250+ grama, tako da je pao teški najed. svaka preporuka!
Angelystor Posted June 22, 2016 Report Posted June 22, 2016 To se skoro otvorilo, probao im pite samo, uredno, ali nije me nešto oduševilo. Overim meso ovih dana.
Demon Seed Posted June 22, 2016 Report Posted June 22, 2016 (edited) gde na bb, gde, gde? Ja dao šansu Pink Panteru pre neki dan, ima u Kumodražu jedan gde nije bilo loše, al' ovaj u Požeškoj je sranje, bolje da se odgegate do Pončoa. Edited June 22, 2016 by Demon Seed
bradilko Posted June 22, 2016 Report Posted June 22, 2016 isto u požeškoj, na ćošku sa mire popare, tamo gde je bila shawarma. 1
Angelystor Posted June 23, 2016 Report Posted June 23, 2016 Slistio sad jednu Bosanku jes dobra majku mu 2
Oak Posted July 6, 2016 Report Posted July 6, 2016 (edited) Gde je najbolja kineska hrana? Edited July 6, 2016 by Oak
Srlandand Posted July 6, 2016 Report Posted July 6, 2016 Ja gotivim onaj Ping Pong, tu uzimam za poneti uvek, ima u Vasinoj. Sto se restorana tice - dobar je uvek bio Li u Dimitrija Tucovica.
Recommended Posts