Jump to content

Recommended Posts

Posted

Prosrali bi se ko grlice kad bi jeli nasu hranu :D Isto tako kad bi ti otisao u Kinu i klopao ono sto oni jedu, ne bi izlazio iz wc-a danima. Jednostavno prevelika razlika u ishrani, nije lako navici se na to.

Posted

Ma brate kinezima je naša ishrana vanila, mi kao volimo svinjsko meso, a oni žive svinjsko meso i mast.

Posted

Jedno jaje, tri četvrtine šolje brašna, trećina šolje mleka, prašak za pecivo, malo šećera i soli i udri :D

Ima u onoj prevari intergalaktiku.

Posted

Ima neko mesto prekoputa Mašinca, tamo gde je ona čuvena pica na drva pa još lokal-dva ka Tramvaju, ne znam tačno kako se zove, mogu sutra da proverim :)

I pica im je super, i veća je od te na drva a isto sto kinti

E sad, baš je neki očaj ambijent, nije baš za vođenje nekog :haha:

Posted

Onda otpada i ovo moje, loše sam formulisala, nije ružan ambijent nego nepostojeći :haha:

Ima neka dva-tri stola i malo je mesto, klasičan fast-food

Al jesu lepe palačinkice

Posted (edited)

radije ću jesti ukusno smeće, nego biti nervozan jer jedem konstantno jedno te isto "zdravo" #yoloswag

promašio si temu.

Edited by bradilko
Posted

radije ću jesti ukusno smeće, nego biti nervozan jer jedem konstantno jedno te isto "zdravo" #yoloswag

promašio si temu.

Ko je nervozan?
Posted (edited)

...isto ko heroin, lepo kad uneseš, svaki sledeći put sve više za isto ili manje lepog, a na dugoročnom planu pojačava depricu sa više strana <3

Edited by Demon Seed
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...