Demon Seed Posted May 17, 2018 Report Posted May 17, 2018 Gastroblogerka... Chicken sushi goes well with my veges! To priznajem kod bifteka samo, debelo parce pa spolja res i onda kako ides ka unutra dodjes do dela iz kog prsti krv Ne bih jeo zivu ili poluzivu pljeskavicu, pa nek je to prava pljeska sto puta To mjaso jednostavno nije dovoljno dobro za tako nesto (i kad je 90-10 xD)
bradilko Posted May 17, 2018 Report Posted May 17, 2018 pa ne pljeskavicu brtolini, nego burger, 100% junetinu burger != pljeskavica
Demon Seed Posted May 17, 2018 Report Posted May 17, 2018 Pardon my leskovacški onda brt, to je bliska prica bifteCu... XD Ali mi je i dalje snicletina bolje nego mleveno... Moz da bude verovatno pravi burger do jaja, ali da uzmes dobro parce mesa i da sam sameljes (kao sto radim kad pravim tartar biftek ) A ako kupis mleveno, to je uvaljano u amonijak, sulfite i te kurce, automatski nije to to, kao ne odrazava se to na ukus ali u stvari da. I parce koje bleji u mesari je uvaljano u isto ali barem samo spolja, u mleveno je umesano onako fino i dubinski...
bradilko Posted May 17, 2018 Report Posted May 17, 2018 slažem se, zna se ukus kad je pravo preporučujem jedan multiverse veliki u intergalacticu jugoslavija da te upusti u svijet burgera tartar se valjda ne melje nego secka do besvesti?
Demon Seed Posted May 18, 2018 Report Posted May 18, 2018 Pa ima ono neko stranziranje po restoranima valjda nekim spešl nozevima, ono kao neka fora da ga melju pred gostom, ne znam prave li od toga i dalje cirkusku tacku... Ja ga sameljem triput recimo, pratis mu konzistenciju pa vidis, ako nabodes do jaja meso moze i dvaput... Pojedem pola zivog dok ga pravim :blek:
Baal Posted May 18, 2018 Report Posted May 18, 2018 https://holysmokes.rs/ brisket sendvič je brutalika! Možda i najbolja junetina koju sam jeo u životu, a probao sam gde god sam stigao.
bradilko Posted August 2, 2018 Report Posted August 2, 2018 etno restoran rekord u šimanovcima, najbolja gurmanska pljeskavica koju sam jeo ikada.
Demon Seed Posted September 11, 2018 Report Posted September 11, 2018 Ima li ovde ljubitelja maslina? Koje su najbolje? (Bez kostice/punjene)
bradilko Posted September 11, 2018 Report Posted September 11, 2018 franc jozef, punjene serano šunkom <3
Demon Seed Posted September 11, 2018 Report Posted September 11, 2018 Lele A ima li razlicitih punjenja? I dje se kupuju?
HeLLsarma Posted September 11, 2018 Report Posted September 11, 2018 Ljudi, gde je najbolji burek u BG? Gde je najbolja pljeska jos, osim Cice?
salebghouse Posted September 11, 2018 Report Posted September 11, 2018 trpkovic ispod slavije i dalje ima dobar sa sirom. u onaj sa mesom trpaju vegetu, to preskoci. pekara 30 na n. beogradu isto ima solidan, ako ti je usput 1
Demon Seed Posted September 11, 2018 Report Posted September 11, 2018 Moze i burek sa maslinama punjenim serano sunkom
kuruz Posted September 11, 2018 Report Posted September 11, 2018 Trpković meni ne valja, previše fila u svemu pekara "Petrović" u Zemunu ima odličan burek takođe "Pekara Blagoja Aleksića" u Takovskoj, prekoputa Botaničke bašte mislim da "Ćevap kod Dekija" ima i pljeskavice ako su dobre kao ćevapi, nema zime
darkonet Posted September 11, 2018 Report Posted September 11, 2018 popisam vam se na temu kad nema nijedna slika
aRmatuRa Posted September 11, 2018 Report Posted September 11, 2018 Trpkovic je cist prosek. Po meni, solidan burek se moze pojesti u pekari Crvena Zvezda u Karadjordevoj. Malo hipsterisu oko pekare, ali burek je korektan. 1
bradilko Posted September 11, 2018 Report Posted September 11, 2018 (edited) Lele A ima li razlicitih punjenja? I dje se kupuju? jepga, pitao si koje su naj ima čini mi se i sa paprika punjenjem. u konzervama su, znam da ih ima u merkatoru, vrlo verovatno i u drugim megamarketima ili onim fensi maksijima po centru... meni bureci nešto baš podbacili, uvek pre pojedem pitu ispod sača. što se pljeske tiče, best bet su definitivno ćevabdžinice ili recimo prava pljeskavica na dnu takovske. Edited September 11, 2018 by bradilko
kuruz Posted September 11, 2018 Report Posted September 11, 2018 kakva crna prava pljeskavica taj kupuje meso u Maksiju težak hajp
bradilko Posted September 11, 2018 Report Posted September 11, 2018 ne znam gde kupuje meso, ali mu je defakto bolja pljeskavica od većine sličnih prčvarnica u gradu. ali opet, pljeskavica je baš problematičan item, baš retko gde klasična pljeska valja.
Toki89 Posted September 12, 2018 Report Posted September 12, 2018 THIS PLJESKAVICA ISNT SATISFAJA MY HUNGER DESIRE 1
Demon Seed Posted September 12, 2018 Report Posted September 12, 2018 Zafaljujem se na preporukama vernome brtilku!
soul wandering Posted November 1, 2018 Report Posted November 1, 2018 sto sam bila zgodna, bila sam otvara se walter u bircaninovoj
Recommended Posts