Jedite Govna Posted January 25, 2007 Report Posted January 25, 2007 Latica po latica otkidana je nocas ruzi ovoj okrutno... nozevi zabijali su se u ledja snazno... jedan po jedan do srca je nalazio put beskrajno bolno... uzese mi sve kapi vode pijesak uvlacio se u izrezano srce przio ga... oaze nigdje na vidiku i bodljikavi stanovnici pijeska nestali su samo okrutno sunce beskraj vrelog pijeska i slomljena ruza u nistavilu ostavljena da umre... ovaj je put mjera pelina napunjena gorcine casa po izgazenom razlila se srcu vatra tuge otkinute przila je latice u prah pretvorila ih umrijeti htjedoh... ocajnicki trazeci mir no smrt moja njima bi pobjedu donijela procvast ce novi cvijet ovaj put i trnje ce izrasti gusto... ostro trnje... i nece svi u mirisu pustinjske ruze uzivati moci samo oni koje trnje ne otruje samo oni koji slomiti cvijet nece jer previse je boli podnijela previse suza isplakala previse puta slomljena bila trnje i zid... od nocas prije cvijeta vidjet ce se
Anarki StarScream Posted January 25, 2007 Report Posted January 25, 2007 Ko te je povredio i kada? Da ga ustrojimo odmah .
mrtva Posted January 25, 2007 Report Posted January 25, 2007 Latica po latica otkidana je nocas ruzi ovoj nozevi zabijali su se u ledja jedan po jedan do srca je nalazio put pijesak uvlacio se u izrezano srce trnje i zid... od nocas prije cvijeta vidjet ce se meni lipshe ovak hiihi kratko i swatko.. ps: SRECOS RODJOS..
Jedite Govna Posted January 26, 2007 Author Report Posted January 26, 2007 mala laveyova, fala lipoto...
APOHAKC Posted January 27, 2007 Report Posted January 27, 2007 Nemojte tako, nije situacija za zajebanciju
Jedite Govna Posted January 28, 2007 Author Report Posted January 28, 2007 ja sam samo djevojka sa suzom u oku... nekad sretnom nekad tuznom koja divi se zivotu... i odmara dusu pretacuci je u rijeci... zahvaljujem svakom prolazniku, koji je ovdje ostavio dio svog vremena, i pokoji trag...
Protagonist Posted January 30, 2007 Report Posted January 30, 2007 Čemu ta tuga,a mala? Potrudi se da više bude tih sretnih suza...
VOJVODA Posted January 30, 2007 Report Posted January 30, 2007 Tuzna bre ova botanika, dodje mi da berem kupine.
Protagonist Posted January 30, 2007 Report Posted January 30, 2007 Možda ti i plate za to... Ajmo maline? btw. nećemo ovoj lepotici temu da upropastimo...
Anarki StarScream Posted January 30, 2007 Report Posted January 30, 2007 E mali Irons sta bre ovo baljezgaris bre :) kum da ovo procita prevrnuo bi se u grobu .
Jedite Govna Posted January 30, 2007 Author Report Posted January 30, 2007 Čemu ta tuga,a mala? Potrudi se da više bude tih sretnih suza... Vous etes ma fleur, mon amour mon ame...
Wolflord Posted January 31, 2007 Report Posted January 31, 2007 (edited) Vrlo lepo! Moje drugarice su procitale i odusevile se Rekao sam im da dobro pises Edited January 31, 2007 by Wolflord
ilegalac Posted January 31, 2007 Report Posted January 31, 2007 Vrlo lepo! Moje drugarice su procitale i odusevile se Rekao sam im da dobro pises bolje kazi nekom drugu
mara! Posted January 31, 2007 Report Posted January 31, 2007 Pa sad, zavisi i kojeg su opredeljenja drugarice...?
Jedite Govna Posted January 31, 2007 Author Report Posted January 31, 2007 Wolflord, zahvaljujem... pozdravi usput svoje drugarice.
VOJVODA Posted February 2, 2007 Report Posted February 2, 2007 btw. nećemo ovoj lepotici temu da upropastimo... Kojoj to? Uostalom, nit' mi je prvi, nit' poslednji put.
VOJVODA Posted February 2, 2007 Report Posted February 2, 2007 U bre brate... Ma znam, ali ona je tako slatka kad joj neko sjebe temu. Posto pesme ne mora niko da sjebava.
blondie Posted February 2, 2007 Report Posted February 2, 2007 ne mora. kolega, oces krmenadlu? ili dvije? ima i tursije.
VOJVODA Posted February 2, 2007 Report Posted February 2, 2007 U bre brate... Ma znam, ali ona je tako slatka kad joj neko sjebe temu. Posto pesme ne mora niko da sjebava.
Jedite Govna Posted February 2, 2007 Author Report Posted February 2, 2007 a taj neko, ama bas uvjek, mora da budes ti, huh' tipicno.
Recommended Posts