darijus Posted February 18, 2007 Report Share Posted February 18, 2007 odgledah sest epizoda u jednom cugu... umor me savladao inace bih odgledao svih 12... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WS Posted March 2, 2007 Report Share Posted March 2, 2007 Ovih dana treba da počne (ili je već počela) da se prikazuje na FoxCrime-u. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vampirburnedbythesun Posted March 3, 2007 Report Share Posted March 3, 2007 Mislim da ide ponedeljkom, ali se sa FoX-om nikad ne zna! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vampirburnedbythesun Posted March 3, 2007 Report Share Posted March 3, 2007 Pardon, sad videh, petak 21 h, juche je bila prva!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buddha Posted March 12, 2007 Report Share Posted March 12, 2007 odgledao prvu sezonu celu juce. super serija, toliko mracna usred bela dana, thumbs up. malo mi cudan rasplet bio, al oke. mozda nisu morali tako da povezu stvari na kraju, al nema veze. stvarno dobra serija. valjda nece da zaseru drugi deo.. mada, kapiram da ce crnja da bude dosta razvijeniji u drugom serijalu, on je jedini bas jak lik pored dexa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FakDSistem Posted March 12, 2007 Report Share Posted March 12, 2007 uspesan pokusaj da se od vec vidjenog napravi nesto potpuno novo. svidja mi se, zainteresovali su me. samo sto su radije da ih skinem sa neta, nego da cekam glupi fox... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightwing Posted March 13, 2007 Report Share Posted March 13, 2007 Odlicna serija mada je sve slabija kako ide ka poslednjim epizodama.. tako da je pilot najepizoda, poslednja najlosija.. ne volim kad serija pokusava da objasni zasto neko ubaja, kada daje opravdanje za serijske ubice.... nekako,to je deo Dextera i gotovo... ne mora svaki ubica da ima sjebano detiljstvo... cak mi se cini da ga je vise ocuh nacinio monstrumom (ako to on uopste jeste) nego to sto je video smrt svoje majke icetruck killer mi je veliko razocarenje mnogo sam vise ocekivao od istog posle prve 2 epizode... ovo je ne nivou - bato, sto me ne volis... a i providno je ko je on kad pocne da prica o svojoj majci i kao je video njenu smrt, te ona prica o savrsenim nogama koje zeli da izvaja da skratim - najbolja serija koja se pojavila predhodne sezone dugo ce se cekati sezona 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buddha Posted March 13, 2007 Report Share Posted March 13, 2007 ne volim kad serija pokusava da objasni zasto neko ubaja, kada daje opravdanje za serijske ubice.... kapiram da u americi to jos uvek mora da se radi, inace serija ne bi ni bila prikazivana ko zna, kada bi drugi serijal bio vise u Man Bites Dog maniru.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tatyannahhh Posted March 17, 2007 Report Share Posted March 17, 2007 odgledala tri epizode i svidja mi se za sada..sutra ceo dan ostatak Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doug Bradley Posted April 6, 2007 Report Share Posted April 6, 2007 Ja se navukao na seriju nikad gore.... ostalo mi josh dve epizode da odgledam...razvlachim najvishe shto mogu....barem do jeseni....ako sada odlgedam smoricu se od ischekivanja nove sezone Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doug Bradley Posted April 6, 2007 Report Share Posted April 6, 2007 Ja se navukao na seriju nikad gore.... ostalo mi josh dve epizode da odgledam...razvlachim najvishe shto mogu....barem do jeseni....ako sada odlgedam smoricu se od ischekivanja nove sezone Josh neshto da dodam Angel mi je najgotivniji lik u seriji Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buddha Posted May 7, 2007 Report Share Posted May 7, 2007 odgledao sam ponovo juce ceo prvi serijal. odlicna serija. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
niking Posted May 7, 2007 Report Share Posted May 7, 2007 ne mogu da docekam drugi serijal... jer zna neko da li igde kod nas mogu da se nabave knjige? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hand banana Posted May 7, 2007 Report Share Posted May 7, 2007 jer zna neko.. jel ovo test? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sinstrel Posted May 7, 2007 Report Share Posted May 7, 2007 Odgledao sam pre par meseci prvi epizodu i tu se zaustavio. Ne zato sto mi se ne dopada nego zato sto sam samo prvu skinuo. Kupio sam prvu sezonu na jednom devedeju i bacam se na gledanje. Lik koji mi je prodao (debeli geek) mi reche da ne veruje da ce biti drugog serijala s obzirom kako se zavrsio prvi. Ne znam kako se zavrsio ali cu uskoro saznati. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
niking Posted May 7, 2007 Report Share Posted May 7, 2007 (edited) jel ovo test? Desi se... EDIT: @Sinstrel: On November 2, 2006, Showtime renewed the series for a second season,[1] which will begin shooting on May 21, 2007 and is scheduled to premiere on September 30, 2007. Its storyline will be original, not based on Dearly Devoted Dexter or the rest of the novel series. Edited May 7, 2007 by Nadjia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Minerva_SD Posted May 15, 2007 Report Share Posted May 15, 2007 Probaj preko bookbridge-a, ako oni ne mogu da ti nabave, znači da nema! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
niking Posted May 15, 2007 Report Share Posted May 15, 2007 ovo su sve knjige na srpskom... a sigurno nije prevedeno... ako ima igde, to je American Corner... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Minerva_SD Posted May 16, 2007 Report Share Posted May 16, 2007 (edited) ovo su sve knjige na srpskom... a sigurno nije prevedeno... ako ima igde, to je American Corner... Ne, oni mogu, ako nešto trenutno nemaju, da ti nabave, samo treba da tražiš! Nije bitno na kom jeziku, ako može da se nabavi kod nas, oni će naći! E, sad, ako ti je problem da čitaš knjige na engleskom, to je druga priča... BTW, American Corner je jako loše snabdeven! Edited May 16, 2007 by Master of Disasters Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
niking Posted May 17, 2007 Report Share Posted May 17, 2007 E, sad, ako ti je problem da čitaš knjige na engleskom, to je druga priča... ja trazim knjigu na engleskom Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Minerva_SD Posted May 18, 2007 Report Share Posted May 18, 2007 I jel si probao preko njih da je nabavis? Ako nisi, probaj, tako su ti najvece sanse! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elldamar Posted May 18, 2007 Report Share Posted May 18, 2007 Poskidao sve konachno...josh da se nakanim da gledam... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djuk Posted May 23, 2007 Report Share Posted May 23, 2007 serija je toliko jaka da opusteno moze da se odgleda za jedan dan. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chichka Posted May 23, 2007 Report Share Posted May 23, 2007 (edited) Ok je Dekster, ali vise mi se dopao trailer od same serije... Nije definisano to da li je on psihopata ili ne.. Mislim, moralni psihopata? Te dve reci definitivno ne idu zajedno. Sto bi jedan moj profesor rekao najbolji opis psihopatije je u Terminatpru 2, kada Svarciju onaj sin Sare Konor (zaboravih kako se zove) kaze: "You can't just go around shooting people!" Na sta mu Svarci sa svojim inteligentnim pogledom odgovara: "Why?" Iako gajim simpatije prema Dexu, cini mi se da i on treba da zavrsi na onom njegovom stolu, go, zavijen u plastiku, a ne onako kako on zamislja na kraju prvog serijala. Sto se Ice-truck Killera tice, znala sam 2 epizode pred kraj da mu je brat u pitanju. U sustini ideja je super, ali moze jos malo da se razradi... Edited May 23, 2007 by Chichka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buddha Posted May 23, 2007 Report Share Posted May 23, 2007 upravo u tom kraju i jeste fora. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts