Fake City Posted December 8, 2009 Report Posted December 8, 2009 Najjaca serija koja se trenutno emituje. Jbt treba sad docekati ponedeljak :grickamnokte: Quote
lemmy sixx Posted December 8, 2009 Report Posted December 8, 2009 Odlicna epizoda...sa nestrpljenjem se ocekuje rasplet...sve u svemu,i pre poslednje epizode mozemo slobodno reci da je sezona odlicna. Quote
VoivodBG Posted December 9, 2009 Report Posted December 9, 2009 Hvala Simm o))) Ova sezona definitivno odskace, vidi se da su se opametili oko scenarija i likova. Ujedno ovo je jedan od najboljih cliffhanger-a i sam ne znam vise od kada... John Lithgow je glumcina i po! Quote
KRANG Posted December 14, 2009 Author Report Posted December 14, 2009 (edited) AHHAHAHA YESSSSS!!!!!!!!!!!!!!!!! btw, slika je mali spojler, ako niste gledali poslednju epizodu, nemojte gledati sliku Edited December 14, 2009 by KRANG 4 Quote
morbid god Posted December 14, 2009 Report Posted December 14, 2009 HO HO HO HO HO. Krannze, ne zajebavaj narod. To samo Dekster tripuje na kraju Quote
Fake City Posted December 14, 2009 Report Posted December 14, 2009 Kranze ne budi supak, stavi tu sliku u spojler tab, kvaris ljudima uzivanje dok budu gledali poslednju scenu. Srecom pa sam jutros odgledao finale koje je po mom misljenju odlicno.. Rekao sam da Rita mora da umre i eto scenaristi me poslusali. Quote
Patent_pending Posted December 14, 2009 Report Posted December 14, 2009 @Krang, barem da si ostavio link ka epizodi. Quote
KRANG Posted December 14, 2009 Author Report Posted December 14, 2009 ko vas jebe kad gledate ovu temu pre epizode 2 Quote
Simadin Posted December 14, 2009 Report Posted December 14, 2009 jebote kurac odgledah upravo. kakav kraj, kakvi genijalci, serem u gace. najbolja sezona za mene ili bar u rangu prve i druge. Quote
Rehabilitovani Bagrem Posted December 14, 2009 Report Posted December 14, 2009 (edited) AHHAHAHA YESSSSS!!!!!!!!!!!!!!!!! btw, slika je mali spojler, ako niste gledali poslednju epizodu, nemojte gledati sliku care Edited December 14, 2009 by Zrakomlat Quote
VoivodBG Posted December 14, 2009 Report Posted December 14, 2009 super se odvijala prica tokom cele epizode, kraj je zaista jeziv. Lithgow mi je cak ovde bio jos bolji nego li tokom cele sezone. Drze se fige da ce sledeca sezona da bude dobra, samo da je ne uprskaju kao 2 i 3. Quote
VoivodBG Posted December 14, 2009 Report Posted December 14, 2009 Da kvoutujem samog sebe od pre circa godinu dana: Zapoceo sam da gledam i drugu, ali mi je nekako isprazna, Dexter je bas patetican, sporedni likovima je sada posveceno mnogo vise vremena, a i kvalitet svega u seriji je bas opao. (ili se barem tako meni cini) ogte mazo ova cela druga sezona je postala najgora moguca sapunica! Ali je imala par dobrih momenata, bas me zanima kako ce trecu da odrade, zelim da se vrati onaj stari Dexter ovaj novi je takav sonja... U sustini i dalje stojim iza toga, druga je losija naspram prve u mnogo toga, cela ta veza sa ribom piromankom mi je bila otuzna, izbacivanje monologa, konstantno svadjanje sa Ritom, nekako je to ubilo kul Dexter-a, a u trecoj se tek pomalo povratio... Kada bih uporedjivao 1 i 4, rekao bih da mi je 4 cak draza i bolja, pa tek onda prva i ostale sezone... Quote
Simadin Posted December 14, 2009 Report Posted December 14, 2009 Ne znam, ta druga mi je takodje genijalna. Cela ona prica sa Doakes-om, u svakoj epizodi si na iglama, uvek se izvuce za dlaku i ta sranja. Meni je to bilo prajsles. A Rita momenti su ionako po defaultu lejm Dexter, tako da ono Quote
VoivodBG Posted December 14, 2009 Report Posted December 14, 2009 Kazem ti meni su ipak ti pateticni momenti bili prenaglaseni, a za Doukes-a sam jedva cekao da zagine, jako isforsiran lik. Quote
imaginos Posted December 14, 2009 Report Posted December 14, 2009 A Rita momenti su ionako po defaultu lejm blasfemija i svetogrdje! :haha: rita = (samo kad bi malo promenila glas za tu ulogu, bila bi 100% ;-)) Quote
Simadin Posted December 14, 2009 Report Posted December 14, 2009 Ma dobro, simpa je ona riba (iako mi lici na zenskog Don Johnsona), ali uloga joj je iritirajuca Quote
fiction Posted December 14, 2009 Report Posted December 14, 2009 Bilo bi jako da razvuku na jos jedno 10 sezona pa da i mali krene da ubija. Quote
marcoman Posted December 15, 2009 Report Posted December 15, 2009 Danas sam otvorio ovaj forum i video na glavnoj strani da je poslednji post na temi Krangov. Samo sam zatvorio forum i nastavio da skidam epizodu Quote
ZheX Posted December 15, 2009 Report Posted December 15, 2009 jebeno najbolja sezona i jebeno najbolji kraj sezone. Quote
lemmy sixx Posted December 17, 2009 Report Posted December 17, 2009 Kraj mi se uopste ne svidja,steta sto vise nece biti jebozovne Rite.Ali da je dobar i neocekivan,to stoji.Sve u svemu,odlicna sezona.Nije bolja od prve ili druge,ali je bolja od trece. blasfemija i svetogrdje! :haha: rita = (samo kad bi malo promenila glas za tu ulogu, bila bi 100% ;-)) Meni nije jasno sto ljudima smeta njen glas...meni je upravo njen glas i nacin na koji prica seksi do bola. Quote
KRANG Posted January 14, 2010 Author Report Posted January 14, 2010 dexter ima rak LOS ANGELES — "Dexter" star Michael C. Hall is undergoing treatment for cancer and the disease is in remission, a spokesman said. "I feel fortunate to have been diagnosed with an imminently treatable and curable condition, and I thank my doctors and nurses for their expertise and care," Hall, 38, said Wednesday in a statement. The actor was diagnosed with Hodgkin's lymphoma, a cancer of the lymphatic system, which is part of the body's immune system. The disease is considered highly treatable with the potential for full recovery. Craig Bankey, a spokesman for the actor, said the cancer is in complete remission and Hall's treatment will continue as planned. When Hall was diagnosed and the name of the Los Angeles-area health facility where he's undergone treatment were not released. Hall plans to attend Sunday's Golden Globe awards and the upcoming Screen Actors Guild ceremony with his wife, actress Jennifer Carpenter, who plays his sister on Showtime's "Dexter." Hall is a nominee at both awards shows for his role as Dexter Morgan, a serial killer working as a blood-spatter expert. Bankey said Hall will return to production on the drama's fifth season later this year. 2 Quote
marcoman Posted January 14, 2010 Report Posted January 14, 2010 MORA DA MU JE ONA KUCKA RITA PRENELA!! BAS JE DELOVALA ONAKO PROPALO Quote
Jimmi Posted January 25, 2010 Report Posted January 25, 2010 Evo sad sam odgledao kraj 4. sezone. Kakav kraj jbt! Potpuno neočekivano i moram da naglasim kako se kvalitet serije znatno popravio u odnosu na treću sezonu, koja nije mogla biti dosadnija. Moram da priznam da sam se skenjao malo na kraju, al ajde . Lepo je zamišljen i realizovan kraj. Čeka se 5a sezona. Quote
Recommended Posts