Lou Posted October 15, 2012 Report Posted October 15, 2012 U suštini, treba im lektor da malo ispretura reči i začini monologe/dijaloge. Quote
Јарослав Posted October 16, 2012 Report Posted October 16, 2012 Јебите се, стављајте у спојлере. Не могу да гледам једну по једну епизоду. Сачекаћу да се накупи једно пет комада, па да све ђутуре одгледам. Quote
Lou Posted October 17, 2012 Report Posted October 17, 2012 Nemo' da gledaš temu. Tako sam ja odradio za neku sezonu, možda je baš "Dexter" bio u pitanju. Sačekao i skinuo sve. Quote
marcoman Posted October 17, 2012 Report Posted October 17, 2012 osecam se malo retardirano kada vidim sta sve ljudi stignu da primete u filmu/seriji a sto ne bih provalio ni za sto godina btw, drago mi je da je Louis skenjan jer su samo od odnosa njega sa Dexterom mogli da napakuju dobrih 10 epizoda ali su odlucili da ga skinu, nadam se da je to uradjeno samo iz razloga jer imaju u rukama bolji zaplet Quote
Geralt of Rivia Posted October 17, 2012 Report Posted October 17, 2012 Kakvu su pickicu od tog Luisa napravili. Kontao sam da ce iskoristiti svoje hakerske sposobnosti u osveti, kad ono lik krenuo jebenom busilicom da mu potopi jahtu u sred bela dana Nego, kako stvari stoje opet ce Dexter jebati neku plavusu. Ovoga puta Yvonne Strahovski, mozda najbolja riba do sada. Quote
Oak Posted October 17, 2012 Report Posted October 17, 2012 (edited) Nego, kako stvari stoje opet ce Dexter jebati neku plavusu. Ovoga puta Yvonne Strahovski, mozda najbolja riba do sada. Agreed, uz onu masukinu pomoćnicu vragolanku, ova najbolja. Edited October 17, 2012 by Oak Quote
Lou Posted October 17, 2012 Report Posted October 17, 2012 Kontao sam da ce iskoristiti svoje hakerske sposobnosti u osveti, kad ono lik krenuo jebenom busilicom da mu potopi jahtu u sred bela dana Pokazali svoje mišljenje o takvim likovima - iskompleksirane pičkice. Quote
ZheX Posted October 19, 2012 Report Posted October 19, 2012 Danas sam gledao drugu i trecu epizodu, kolko je dobro jebem ti zivot! Yvonne Strahovski Quote
Fake City Posted October 21, 2012 Report Posted October 21, 2012 Yvonne Strahovski Meni je jebozovnija bila ona Masukina pomocnica iz seste sezone. Quote
Мајор Гашпар Posted October 22, 2012 Report Posted October 22, 2012 https://rapidshare.com/files/2898010957/dko74.BalkanDownload.org.rar 1 Quote
Мајор Гашпар Posted October 29, 2012 Report Posted October 29, 2012 https://rapidshare.com/files/174291549/dks75.BalkanDownload.org.rar 1 Quote
Јарослав Posted November 1, 2012 Report Posted November 1, 2012 Могу ли линкови за другу епизоду? Неким чудом нисам скинуо. Quote
Мајор Гашпар Posted November 1, 2012 Report Posted November 1, 2012 (edited) Могу ли линкови за другу епизоду? Неким чудом нисам скинуо. Ево тебра: https://rapidshare.c...YuWarez.com.rar Edited November 1, 2012 by Ефенберг 1 Quote
Мајор Гашпар Posted November 5, 2012 Report Posted November 5, 2012 https://rapidshare.com/files/886002157/dks76.rar 1 Quote
biohazard Posted November 6, 2012 Report Posted November 6, 2012 najzad dobra riba-glavni lik u seriji jebote Quote
Fake City Posted November 7, 2012 Report Posted November 7, 2012 Videla se Yvonni sisa, nadam se da ce biti jos. Quote
Јарослав Posted November 7, 2012 Report Posted November 7, 2012 Брате, ти би као убио онакву пичку? Е, да не знам како су могли лика са британским нагласком да узму да глуми Украјинца. Quote
Oak Posted November 7, 2012 Report Posted November 7, 2012 Što to u spojler? Pa objasnio je da su ga roditelji poslali u Britaniju kad je bio mali, gurnuo nekog učitelja niz stepenice, tako neka priča. Ja sam se razočarao što su ga tako brzo sjebali, očekivao sam neko rivalstvo i mindfuck borbu između njega i Dextera. Quote
Lou Posted November 7, 2012 Report Posted November 7, 2012 (edited) @Jare Kontroliši se, misli malo gornjom glavom, sunce ti neiživljeno. Edited November 7, 2012 by Lou Quote
Јарослав Posted November 7, 2012 Report Posted November 7, 2012 Što to u spojler? Pa objasnio je da su ga roditelji poslali u Britaniju kad je bio mali, gurnuo nekog učitelja niz stepenice, tako neka priča. Ja sam se razočarao što su ga tako brzo sjebali, očekivao sam neko rivalstvo i mindfuck borbu između njega i Dextera. Па да, али је опет мало нереално. Иначе, ја мислим да ће тек бити тог ривалства. И приметио сам да у последње три сезоне (рачунајући и ову) све до половине доста одуговлаче ствари, па онда на крају сву акцију стрпају у последње 2-3 епизоде. Quote
Oak Posted November 7, 2012 Report Posted November 7, 2012 Koliko još ima epizoda do kraja sezone? I jesu li rekli da će ovo biti poslednja sezona ili sam se utripovao? Quote
Lou Posted November 7, 2012 Report Posted November 7, 2012 Snimiće se još jedna, poslednja, sezona, koja će se pričom nadovezati na tekuću. Ostalo je još šest epizoda. Quote
Recommended Posts