marcoman Posted July 27, 2007 Report Share Posted July 27, 2007 e kurac, vec sam se pripremio da ih odgledam zbog toga ali sad opet mogu da cekam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kent Posted July 28, 2007 Report Share Posted July 28, 2007 nazalost, krang se nije zezao. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightwing Posted July 28, 2007 Report Share Posted July 28, 2007 a da naucite kako se pisu spojleri ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcoman Posted July 28, 2007 Report Share Posted July 28, 2007 spoiler: DEXTER UBIJA SVOJU DEVOJKU Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azizam Posted July 28, 2007 Report Share Posted July 28, 2007 hehehehe ne ubija /me odgledala napreskokce kad je skinula Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
niking Posted July 29, 2007 Report Share Posted July 29, 2007 odgledao... i ljudi treba da naviknu da ne gledaju Krangove postove na temama o serijama... bar dok ne odgledaju epizodu... ne svidja mi se nacin na koji prati drugu knjigu... mislim, ti delovi koje ubacuju iz knjige... nije trebalo ni da je procitam... sranje je... trebalo je da rokne kucku Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightwing Posted July 29, 2007 Report Share Posted July 29, 2007 sad moramo da cekam sept. + 2 nedelje da prodju prve 2 epizode Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azizam Posted July 30, 2007 Report Share Posted July 30, 2007 preživećeš to je ionako kratak period čekanja spram galaktike Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
niking Posted July 31, 2007 Report Share Posted July 31, 2007 ne pominjati galaktiku... tiho patimo svi... a za Dextera bih pre rekao: cekamo oktobar pa jos dve nedelje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
süpergeek Posted August 1, 2007 Report Share Posted August 1, 2007 Zašto, oh zašto sam sada skinuo i odgledao ove dve epizode? Prokleta bila moja znatiželja i glupe serije kad me teraju da ih gledam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zagrivuk Posted October 6, 2007 Report Share Posted October 6, 2007 Koja je Dexter faca, gledam i umirem od smeha! Odlicna serija Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Minerva_SD Posted October 7, 2007 Report Share Posted October 7, 2007 Dex je super! Treba počistiti smeće! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightwing Posted October 15, 2007 Report Share Posted October 15, 2007 odlicna 3ca epizoda.... nova cica je super..sexy naglasak jedino mi je onaj dexov govor pokraden a.psiho mada je to mozda namerno tako uradjeno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
niking Posted October 17, 2007 Report Share Posted October 17, 2007 nova epizoda je extra... cica - vrh faca njegove devojke na kraju epizode - priceless Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
niking Posted November 6, 2007 Report Share Posted November 6, 2007 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightwing Posted November 6, 2007 Report Share Posted November 6, 2007 meni je druga sezona sve loshija i loshija a sa prvom ne moze ni da se uporedi od hladnokrvnog aseksualnog ubice je postao cmizdrava pickica koja ne moze da se odluci koju bi pre da jebe. Da ne pricamo o smaranju oko njegove keve i caleta...bzvze................ Sporednim likovima je sada posveceno i previse paznje [bas me briga sa kim se jebe ona mexikanka] i Dexter je sada samo jedan od likova [dodushe glavni] sto je dovelo do toga da je naracije sve manje i manje a meni je to najbolji deo serije....bolje da nisu snimali drugu sezonu...vidi se da nisu imali nikakav plan u glavi sem para...prica skoro i da ne postoji : samo resava clifhengere iz prve sezone,nema niceg novog Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zagrivuk Posted November 7, 2007 Report Share Posted November 7, 2007 Imas pravo, mada ja mislim da je radjeno po knjigama. Ovo je druga knjga i ova sezona bas smara. A meni je najgore sto je sve manje onog crnog humora! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
niking Posted November 7, 2007 Report Share Posted November 7, 2007 (edited) druga sezona nije radjena po knjizi, ima samo nekih dodirnih tacaka i mene jedino ovaj deo smara: od hladnokrvnog aseksualnog ubice je postao cmizdrava pickica koja ne moze da se odluci koju bi pre da jebe. i pomalo ovaj: naracije sve manje i manje a inace mi je ok druga sezona... Edited November 7, 2007 by ampersand Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lakšmi Posted November 8, 2007 Report Share Posted November 8, 2007 O.K. je, svaki put vrištim od smeha na njegova razmišljanja! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
niking Posted November 8, 2007 Report Share Posted November 8, 2007 pa da, The Tonight Show With Dexter Morgan Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lhabia Posted November 10, 2007 Report Share Posted November 10, 2007 Eto kako Ameri sve zaseru!!! Morao je da pojebe izvestacenu kucku Koje sranjeeeeee!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djuk Posted November 10, 2007 Report Share Posted November 10, 2007 sta fali? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightwing Posted November 11, 2007 Report Share Posted November 11, 2007 fali sto su time pobegli od knjige i previshe dex je sve normalniji...to nikako nije dobro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
niking Posted November 11, 2007 Report Share Posted November 11, 2007 realno, i druga knjiga je sranje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BodyRemover Posted November 26, 2007 Report Share Posted November 26, 2007 meni je kul ova sezona, pogotovo posle ove dve poslednje epizode epizode. smor sto nece vise jebati novu curu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts