Brynhildr Posted February 12, 2009 Report Posted February 12, 2009 (edited) Jaoj, Mare, ja tebe volim! Taman ja tebi House-a, ti meni Dextera. Edited February 12, 2009 by Brynhildr Quote
-Mare Posted February 12, 2009 Report Posted February 12, 2009 Deal, da ne skidam. I onako ne radi Warez. Quote
Bokee Posted February 12, 2009 Report Posted February 12, 2009 taman sam hteo da se ponudim za rezanje Quote
banedeathmetal Posted February 16, 2009 Report Posted February 16, 2009 Najbolja serija IKADA (znaci svih vremena). I da, na jesen ce 4. sezona. Quote
José Luis Chilavert Posted March 8, 2009 Report Posted March 8, 2009 Ок серија , одгледао сам прве две сезоне , али и даље не могу да сварим онај увод са комарцем , пржењем меса и осталим . Једноставно ме излуђује ! Quote
-Mare Posted March 8, 2009 Report Posted March 8, 2009 Ок серија , одгледао сам прве две сезоне , али и даље не могу да сварим онај увод са комарцем , пржењем меса и осталим . Једноставно ме излуђује ! Cela serija je to meni radila pa sam je batalio. Genijalna je, ali ima neceg u bolesnom Dexteru sto ne mogu da svarim nikako. Quote
lemmy sixx Posted March 8, 2009 Report Posted March 8, 2009 Ок серија , одгледао сам прве две сезоне , али и даље не могу да сварим онај увод са комарцем , пржењем меса и осталим . Једноставно ме излуђује ! Meni je ta spica genijalna...uvek je pogledam u celosti i kompletu.I onaj demonski smesak Dextera kada izlazi iz stana...sjajno. Muzika iz serije je takodjer fantasticna. Quote
Brynhildr Posted March 9, 2009 Report Posted March 9, 2009 Ja sam uvek preskakala taj deo. Mislim, okej je, ali kad gledaš nekoliko epizoda zaredom smara da gledaš svaki put. To radim sa svim serijama, tj. uvodima. Quote
Bokee Posted March 10, 2009 Report Posted March 10, 2009 A i spica je malo dugacka. Plus onaj deo kad prikazuju sta je bilo u proslim epizodama, ja to sve preskocim jer gledam Dextera u cugu, po 10 epizoda. Spremim 10 sendvica i sok, i ne ustajem iz lazy bag-a Quote
VoivodBG Posted May 28, 2009 Report Posted May 28, 2009 John Lithgow ubija po troje John Lithgow će u novoj sezoni kriminalističke serije Dexter igrati masovnog ubicu Waltera Simmonsa. Zvezda Trećeg kamena od Sunca će se pojaviti u 12 epizoda u kojima će igrati Simmonsa, ubicu poznatog pod nadimkom Trinity Killer, zbog običaja da ubija troje ljudi odjednom, piše Hollywood Reporter. Simmons je opisan kao miran i neupadljiv građanin koji živi dvostruki život kao jedan od najsurovijih ubica u Majamiju, za kojim tragaju policajci Dexter Morgan (Michael C. Hall) i Frank Lundy (Keith Karradine). Nova sezona Dextera počeće da se emituje u SAD 27. septembra. Quote
Supergalactic Lover Posted May 28, 2009 Report Posted May 28, 2009 koje sranje. bice isti onaj osecaj kao kad gledam jim carrey-a u ozbiljnim filmovma. Quote
Fake City Posted May 28, 2009 Report Posted May 28, 2009 Nije sranje, John Lithgow je kralj. Pun pogodak sto su njega uzeli. Quote
VoivodBG Posted May 28, 2009 Report Posted May 28, 2009 Ovde je bio proprilicno dobar kao psihopata. Quote
lemmy sixx Posted May 28, 2009 Report Posted May 28, 2009 Apsolutno. I ne zaboravimo sjajni "Ricochet" gde je takodjer odigrao psihopatu za 10. Pun pogodak je njegovo angazovanje. Quote
*Nameless* Posted July 16, 2009 Report Posted July 16, 2009 Definitivno najjaca TV serija danas! Samo da ovi supci s RTL-a otkupe daljnje sezone Quote
niking Posted July 17, 2009 Report Posted July 17, 2009 SIlno cu se potresti ako niko ne otkupi Dextera Quote
morbid god Posted August 3, 2009 Report Posted August 3, 2009 Bice sranja. Samo da ga ne pretvore u psihopatu-plackonju. Quote
KRANG Posted August 19, 2009 Author Report Posted August 19, 2009 http://www.zerosec.ws/dexter-s04e01-preair-xvid-tl/ FUCK YEAH Quote
Recommended Posts