gadget Posted January 30, 2007 Report Posted January 30, 2007 mimi cim budeo znao ko svira u kom terminu, otprilike... javi please, ne mogu da gledam ceo cert, imam ujutru 3. feb ispit ne bi da npr. gledam osvajace i alhambru i odem kuci... to bi bio bas smor kad svirate vi, kbo i cbs ? Quote
OceanSize Posted January 30, 2007 Author Report Posted January 30, 2007 mi sviramo pri kraju...Tad ce (mislim) i ChBS i KBO!...javljam cim saznam detalje... Quote
gadget Posted February 1, 2007 Report Posted February 1, 2007 i ? kad ko svira? javljaj brze.... Quote
OceanSize Posted February 1, 2007 Author Report Posted February 1, 2007 Ne znam Gizmane, niko ni meni nije javio...Receno mi je samo bilo da cemo da sviramo pri kraju, kad budu bili jaci bendovi... Quote
gadget Posted February 1, 2007 Report Posted February 1, 2007 yeah, znaci osvajaci su vam predgupa Quote
OceanSize Posted February 1, 2007 Author Report Posted February 1, 2007 Kao i prosli put u Domu Omladine Quote
solomona Posted February 2, 2007 Report Posted February 2, 2007 I da zabiberim udarac! Dakle jedan sjajan i neverovatan bend koji zvuci vise kao strani nego domaci bend! I cujem da ce svirka biti neverovatna pa Kragujevcani navalite! Ih bre da sam jos i ja tu! Quote
gadget Posted February 2, 2007 Report Posted February 2, 2007 ih bre , pa ti sad mozes da gledas sta god 'oces kad si u Nemackoj... kg bendove si vec videla.. ali ovo ce biti stvarno profi svirka, mlogo bendova Quote
solomona Posted February 2, 2007 Report Posted February 2, 2007 ih bre , pa ti sad mozes da gledas sta god 'oces kad si u Nemackoj... kg bendove si vec videla.. ali ovo ce biti stvarno profi svirka, mlogo bendova gde si bre Gizo! hehehehe pa mogu! al opet svirka u kg je svirka koju ne treba propustiti!mi smo ipak mnogo dusevnija publika!hihihihihhih! Quote
Geozee Posted February 2, 2007 Report Posted February 2, 2007 Da li biste Vi svirali As I Lay Dying na svirkama? Quote
Geozee Posted February 3, 2007 Report Posted February 3, 2007 Nisam znao da se odnosi na Boneyard. Quote
Nothing_Left Posted February 6, 2007 Report Posted February 6, 2007 de ste bre metalcore kolege?? mosh and roll!! Quote
Geozee Posted February 6, 2007 Report Posted February 6, 2007 Eto ga isti post kao i na onoj drugoj temi. Quote
ALEXIE_AIC Posted February 9, 2007 Report Posted February 9, 2007 Ja vas nisam slusala od Hita u Kg-u (kad je to bilo ), tako da jedva cekam da vas cujem opet! Super svirku vam zelim sutra, tj. danas vec. Quote
OceanSize Posted February 10, 2007 Author Report Posted February 10, 2007 Bilo nam je mnooooogo dobro sinoc...Palanka je skroz kul mesto! Evo slikica... Quote
zak Posted February 10, 2007 Report Posted February 10, 2007 Kewl su slike, pogotovo ova druga :) Quote
OceanSize Posted February 10, 2007 Author Report Posted February 10, 2007 gde vam je Cili ? Nije mogao sa nama... Inache Gile je novi chlan BoneYard-a...Prvenstveno kao drugi vokal, a potom i kao backup gitarista! Pa pozelimo mu dobrodoslicu u porodicu! Quote
Recommended Posts