dr NIK@ Posted April 19, 2007 Report Posted April 19, 2007 pa jedva da cu da dodjem, kamoli jos da dodjem ranije.... jebeni ispiti!!! Quote
dr NIK@ Posted April 20, 2007 Report Posted April 20, 2007 najverovatnije dolazim... jebes ga, ipak ne mogu da propustim obe svirke... ova mi bar ne pada pred sam ispit. Quote
Geozee Posted April 20, 2007 Report Posted April 20, 2007 Pa dodji... bice do jaja... i neces zazaliti i da okines ispit... Quote
dr NIK@ Posted April 20, 2007 Report Posted April 20, 2007 i neces zazaliti i da okines ispit... :) cya Quote
ALEXIE_AIC Posted April 21, 2007 Report Posted April 21, 2007 Svaka vam cast, BoneYard-ovci! Fenomenalna atmosfera, super svirka, bas!!! Zao mi je sto nismo izblejali malo posle svirke... Jbg... Ali, jos mi je zalije sto necu moci da dodjem veceras u Kg... Jbg... Do nekog sledeceg slusanja... Quote
fatdzo Posted April 21, 2007 Report Posted April 21, 2007 (edited) Momci super ste bili, jbg samo su celu svirku smorili oni likovi sto su pravili sranje celo vece Edited April 21, 2007 by fatdzo Quote
OceanSize Posted April 21, 2007 Author Report Posted April 21, 2007 Hvala na podrsci!!! Nemate pojma koliko nam to znaci... Al jbg znate...svuda ima debila... Vidimo se uskoro ponovo u BGDU!!! Quote
Lhabia Posted April 21, 2007 Report Posted April 21, 2007 Ok ste odsvirali, bilo je veoma pozitivno. Malo mi je bzvz sto ste morali I VI da odsvirate KSE... Ako nije KSE, onda je dosadni AILD... Sve u svemu, ocekivah taj Still Remains... ali jbg. E, sad... ovo stvarno moram da kazem, i aj dont giv a fak ako neko shvati to licno. Dakle, vasa stvar. Sa cisto zenskog stanovistva, meni apsolutno jebeno nije jasno koji je tako cvrst motiv da se momci oblace, shishaju, izgledaju ko pravi pravcati pederi? Ovim ne shirim hate prema gej opredeljenima, vec protiv njihovog ponasanja i stila.( Uzmimo kao reprezentativni primer dragog nam kreatora Darka Kostica) Cemu uske pantalone? Doticnima inace stoje ko piletu sise, jer nemaju ni dupe, ni bog zna kakve noge... vec izgledaju ko neuspeli experiment pri kloniranju ljudi Ok, frizure nekako i da svarim, sad je jelte cool biti excentrican Ajde, sad, sve to na strano ali ZASTO svi moraju isto da izgledaju? KAKVE su to nesrecne frustracije? Eto, ne mogu ni da ih procenjujem kao muskarce... zaista strasno. Jao, da... jos + sto su im pokreti tela ko u retarda... o bozeee:( Ajde, sad da ne bude toliko offtopic-ovanja, jos jedna zamerka direktno bendu. Clean gitariste je veoma iritirajuc, prosecan i slab. Smatram da ako biste to popravili, bili biste veoma dobri. Sto se tice glavnog vokala, sve pohvale! Pozdrav! P.S. Sledeci put vam dolazi i nasa zajednicka drugarica, Jelena Savovic, tako da, nemojte da se obrukate;) Quote
Lhabia Posted April 23, 2007 Report Posted April 23, 2007 Eh, da ne ispadne da samo imam neke zamerke, ili govorim samo nesto negativno, evo jedne slidze sa svirke... Quote
Sinstrel Posted April 23, 2007 Report Posted April 23, 2007 Ha ha evo ga soli desno! Bas mi je krivo sto nisam bio na svirci da vas napokon cujem, pa se nadam de ce te uskoro opet svirati u Bg! Quote
niking Posted April 23, 2007 Report Posted April 23, 2007 (edited) mozda i brze nego sto mislis... EDIT: Clean gitariste je veoma iritirajuc, prosecan i slab. Smatram da ako biste to popravili, bili biste veoma dobri. Sto se tice glavnog vokala, sve pohvale! apsolutno se slazem... sto se tice svirke, bas ste bili dobri na autorskim, ali ponovicu se Learning Nothing >> sve novo i KSE je zvucao tu i tamo... kapriam da bez pevanja to i nije to Edited April 23, 2007 by niking Quote
OceanSize Posted April 23, 2007 Author Report Posted April 23, 2007 (edited) Hvala na kritikama a i na fotki...Cool je... Nego- HELLYEAH!!! Zavrsili smo snimanje EPija pod nazivom THIS RISING DARKNESS... Info: 1. In With the Bullet, Out with Hearts (Intro) 2. Tsunami 3. Serenity 4. Rising Darkness Ceo EP moze da se skine sa nase myspace strane... Znaci >>> This Rising Darkness <<<klikni:) Komentari? Edited April 23, 2007 by OceanSize Quote
Chicken Little 420 Posted April 24, 2007 Report Posted April 24, 2007 Pozdrav, skidamo i mi... Moze li da se dobije i omot? Makar prednja... Quote
niking Posted April 24, 2007 Report Posted April 24, 2007 (edited) jel omot ono na pozadini vaseg spejsa? EDIT: izgleda nije... Edited April 24, 2007 by niking Quote
OceanSize Posted April 24, 2007 Author Report Posted April 24, 2007 (edited) Nije Dakle. vans agen - BoneYard - This Rising Darkness EP Edited April 24, 2007 by OceanSize Quote
OceanSize Posted April 24, 2007 Author Report Posted April 24, 2007 Nego-evo i rapidsharea BoneYard - This Rising Darkness @ Rapidshare Quote
necko Posted April 24, 2007 Report Posted April 24, 2007 Nego-evo i rapidsharea BoneYard - This Rising Darkness @ Rapidshare too! poslusah nocas pesme na spejsu, svaka cast Quote
ALEXIE_AIC Posted April 24, 2007 Report Posted April 24, 2007 E, super za rapidshare, posto nisam mogla da skinem pesme sa space-a... Ne znam zaista do cega je, ali svaka pesma mi se skine samo do 5-10%... Quote
Recommended Posts