666 Posted April 1, 2007 Report Posted April 1, 2007 Stvar je OK! Malko je cudna za moj ukus vise mi se svidja stara verzija Samo napred !!!!!! Quote
solomona Posted April 3, 2007 Report Posted April 3, 2007 i meni se vise svidja starija verzija Epitapha ali nova ne bi trebalo ni da se poredi sa starom..dve totalno razlicite stvari i obe su posebne na svoj nacin.. jedva cekamo EP!!!!!! ima li neka svirka skorije ili ne? Quote
OceanSize Posted April 3, 2007 Author Report Posted April 3, 2007 (edited) Ima svirka...zagrevanje organizacije za fest... Svirke ce biti 21.aprila u Kutiji sibica u Kragujevcu... Sviraju: Heaven Forbid From My Cold Dead Hands BONEYARD znaci...Kragujevacki talmerko bendovi za sad... Detalji malo posle Edited April 3, 2007 by OceanSize Quote
solomona Posted April 4, 2007 Report Posted April 4, 2007 vrh vrh vrh.. a na repertoaru i nove pesme ili Killswitch ili Hauard na sumadijski nacin? Quote
OceanSize Posted April 5, 2007 Author Report Posted April 5, 2007 (edited) Dovoljno gay? Edited April 5, 2007 by OceanSize Quote
dr NIK@ Posted April 5, 2007 Report Posted April 5, 2007 pa mozete da dodate na plakat george michael-a. Quote
darkshines Posted April 6, 2007 Report Posted April 6, 2007 Dovoljno gay? Pa da je to MAX rekao bilo bi dovoljno GAY, ovako nije, MIMI ubaci neki cvetic!!! Quote
666 Posted April 9, 2007 Report Posted April 9, 2007 POZDRAV!!!!\ Dobra vam ova pink bojica Vidimo se na svirci Quote
OceanSize Posted April 9, 2007 Author Report Posted April 9, 2007 Ako neko hoce da naruci majicu BoneYard-This Rising Darkness, neka mi posalje pp, pa da se dogovorimo...inace cena je 600 kinti... Priprema: Quote
darkshines Posted April 9, 2007 Report Posted April 9, 2007 (edited) Ako neko hoce da naruci majicu BoneYard-This Rising Darkness, neka mi posalje pp, pa da se dogovorimo...inace cena je 600 kinti... Priprema: Daj Edited April 9, 2007 by darkshines Quote
OceanSize Posted April 10, 2007 Author Report Posted April 10, 2007 Svratite do nase Myspace strane...Okacili smo neke fotke sa snimanja... Quote
OceanSize Posted April 14, 2007 Author Report Posted April 14, 2007 I brdo drugih fotki... ...sa probe kao i fotke samo nekih od KG najriba Quote
OceanSize Posted April 18, 2007 Author Report Posted April 18, 2007 Vidimo se u Bgdu (valjda)... Quote
dr NIK@ Posted April 18, 2007 Report Posted April 18, 2007 sad kad Geozee krene, ima da napravite tribute Quote
Geozee Posted April 19, 2007 Report Posted April 19, 2007 :):) Dajte ljudi jednu pesmu... bilo koju... neka to po mogucstvu bude Through Struggle... Quote
OceanSize Posted April 19, 2007 Author Report Posted April 19, 2007 OBAVESTENJE Prva da kazem da bend BoneYard nema nista protiv Alogie i da ovo ne pisem da bih mazao njih...naprotiv, u dosta smo dobrim odnosima...da bi tako ostalo, ne treba da dozvolimo nekim ljudima (citaj-organizatorima AlogiJine svirke u Kragujevcu) da staju izmedju dva benda... Naime- kao sto (verovatno) znate Alogia ima svirku u Kragujevcu 27.aprila, a BoneYard 21.aprila, stocereci prekosutra...i pored extra prostora na zidovima i oglasnim povrsinama u Kgu (treba uzeti i obzir i vremenski razmak izmedju dve svirke-skoro nedelju dana), organizator te svirke se bas potrudio da prelepi svaki plakat za koncert koji mi organizujemo... Ovo sam napisao samo zbog toga da drugari iz Alogie znaju kakvi ljudi njima organizuju koncert u Kgu...i kao sto sam vec rekao, ovo nema veze sa njima licno... Bilo bi lepo da se ti organizatori jave i (eventualno) izvine, jer ovo stvarno nije bilo u redu... Sve najbolje!!! BoneYard XXX P.S. BoneYard crew ce sigurno biti u prvom redu na vec pomenutom koncertu Alogije u Kragujevcu...bez problema... ThumbsUP!!! Quote
Geozee Posted April 19, 2007 Report Posted April 19, 2007 To se prijatelju stalno desava... makar u bg-u... normalna stvar... Quote
gadget Posted April 19, 2007 Report Posted April 19, 2007 nisam siguran da fanovi alogije vise na boneyard temi.... mislim da lepljenje plakata za alogiju ide preko doma omladine a uostalom ima josh dosta plakata, bar je do sinoc bilo sada je neki trens svuda izlepljen inache, plakati su super odradjeni, i ima josh na nekim kljucnim mestima, gimn. npr gde si ih stampao? jel bilo skupo? Quote
OceanSize Posted April 19, 2007 Author Report Posted April 19, 2007 Nisu bili puno skupi, a stamparija je ovde na aerodromu Hvala na komplimentima... Quote
Possessed Posted April 19, 2007 Report Posted April 19, 2007 Ma vazhno je da vi prashite sutra u skcu u Beogradu! Svi ljudi sa ove teme obavezno dodji te u 21h ispred! Weedeemo se! MOSH! Quote
Recommended Posts