Jump to content

Recommended Posts

Posted
1) Zashto neko ne najavi ovu svirku u sekciji "SVIRKE"????

2) Dobra je stvar, ajde vishe taj album...j**o vas ja! :rolleyes:

3) Za koji dobri k***c opet 7 bendova?? Tri do chetiri (ajde eventualno pet!) je sasvim dovoljno, ostalo je skroz bespotrebno (ne aludiram na odredjene bendove, govorim samo o broju bendova koji ce nastupiti)!! MFTG bi trebao ovo pod hitno da promeni kod organizacije svojih svirki!

1) zato sto sam pre par dana postovao topic . .. a nije izasao ... pa sam ponovo .. i sad ima ...

2) bend ce ti odg ... :)

3) mislim da bi trebalo da uzmes da organizujes svirke ako si tako pametan .. :):):):):) .. MFTG nije okacio oglas da trazi savetnike .. :))

... i neko rece za plakat ???? ,,,, ljudi to je flajer ... plakat je totalno drugaciji fazon ...

Posted

A ti bi mogao da prekinesh sa tim macho fazonom jer ti nisam ja za napushavanje, ako lepo pitam onda mozesh i pristojno da odgovorish...ako si vec nashao isto za shodno!

I da, kad treba organizujem svirku/e.

Posted

Kao prvo....

Nasa tema nije ovde da bi se ljudi napusavali...iskulirajte i jedan i drugi...a aleksa je u pravu...moze i fino da se odgovori...a ono je ipak flajer...ok onda...flajer je losh...nisam video plakat... ali respect za trud :pivopije:

Kao drugo...

Skoknite do naseg spejsa i pogledajte nove fotke....

evo uzorka :)

l_5ea6d3168aa636b599e18f98e35f0987.jpg

l_b12d541ac36b1562dbaedf9bf202ee24.jpg

Posted

Zar nismo?! hehe

Hvala svima na podrshci...i na atmosferi na svirci 25.og!!! Bilo je nenadjebivo skroooooooooz!!!

NEWS FLASH:

BoneYard ce u petak snimati spot za pesmu SONG OF DYING...Mi se nadamo da ce spot biti gotov najdalje do 5. septembra...

Take care...

Mimmy/BoneYard

Posted

Nisam vas slusala uzivo nikako, ali sam cula demo.... :blink:

AAAAA... ono je nesto najbolje sto sam ja mogla da cujem, a da je srpskih ruku delo... cooovece kako vam je dobra mjuza, uh uh uh... meni nije bilo dobro kad sam cula!

Great rispeKt! ;)

:pivopije:

Posted

Ide ide fino...zavrsavamo drugu pesmu za album...lakse je jednu po jednu...za mesec-dva bice sve gotovo...

@tinea!

Fala na lepim recima i sledeci put pisemo neopravdane! :):pivopije:

Posted
Ide ide fino...zavrsavamo drugu pesmu za album...lakse je jednu po jednu...za mesec-dva bice sve gotovo...

@tinea!

Fala na lepim recima i sledeci put pisemo neopravdane! :):pivopije:

:) :)

kad dodjete ponovo u bg, doci cu da vas cujem... ;):pivopije:

P.S. Ko zna, mozda zasviramo jednom zajedno... mislim, na istoj svirci :)

Posted

Da se javim samo sa kracim studio reportom!

Stvari se razvijaju izuzetno zanimljivo...kako god pocinjemo da snimamo neku pesmu tako zamenimo aranzman:)hehe...i da...Joca izuzetno tuce po divizijama...ako sve bude kako treba-sve ce biti gotovo za mesec-dva...stay tuned...and metal...

Stay tall and fast!

Mimmy/BoneYard

Posted

Pa gde ste bre drugari? Jbg, zao mi sto nisam mogla sinoc da ostanem da slusamo Isis, ali,... Teska situacija. OceanSize, ocekuj me na protestu! ;) Puno podrske od mene i Frokca! (mislim vi to znate, al` da vide ljudi!) :lol:

Posted (edited)

evo Mimi ovde tju ti retji kako zvuchite :) myspace malo ko chita :)))

mnogo mi se dopada muzika koju svirate... :D

super ste stvarno!!!

daj bre neku svirku u bgu skoro :D

pozzzzzzzzzzzz

Edited by Joe
Posted

E pa dragi moji ovako:

We are glad to announce link between TERRA NOSTRA PROMOTIONS and BONEYARD!!!

For any bookings, please contact guys from T N P at

[email protected]

[email protected]

Sa ponosom mozemo da objavimo saradnju izmedju TERRA NOSTRA PROMOTIONS i benda BONEYARD!!!

Za sva pitanja vezana za zakazivanje koncerata, kontaktirajte menadzment TERRA NOSTRA-e na

[email protected]

[email protected]

:rockdevil: :rockdevil: :rockdevil:

7. novembar:::LIVINGROOM SKC Beograd:::DECONTROLLED (promocija albuma Self Portrait) w/BONEYARD

:rockdevil: :rockdevil: :rockdevil: