Vonjagla Posted August 21, 2007 Report Posted August 21, 2007 1) Zashto neko ne najavi ovu svirku u sekciji "SVIRKE"???? 2) Dobra je stvar, ajde vishe taj album...j**o vas ja! 3) Za koji dobri k***c opet 7 bendova?? Tri do chetiri (ajde eventualno pet!) je sasvim dovoljno, ostalo je skroz bespotrebno (ne aludiram na odredjene bendove, govorim samo o broju bendova koji ce nastupiti)!! MFTG bi trebao ovo pod hitno da promeni kod organizacije svojih svirki! 1) zato sto sam pre par dana postovao topic . .. a nije izasao ... pa sam ponovo .. i sad ima ... 2) bend ce ti odg ... 3) mislim da bi trebalo da uzmes da organizujes svirke ako si tako pametan .. :):) .. MFTG nije okacio oglas da trazi savetnike .. ) ... i neko rece za plakat ???? ,,,, ljudi to je flajer ... plakat je totalno drugaciji fazon ... Quote
alek(sa) Posted August 21, 2007 Report Posted August 21, 2007 A ti bi mogao da prekinesh sa tim macho fazonom jer ti nisam ja za napushavanje, ako lepo pitam onda mozesh i pristojno da odgovorish...ako si vec nashao isto za shodno! I da, kad treba organizujem svirku/e. Quote
OceanSize Posted August 21, 2007 Author Report Posted August 21, 2007 Kao prvo.... Nasa tema nije ovde da bi se ljudi napusavali...iskulirajte i jedan i drugi...a aleksa je u pravu...moze i fino da se odgovori...a ono je ipak flajer...ok onda...flajer je losh...nisam video plakat... ali respect za trud Kao drugo... Skoknite do naseg spejsa i pogledajte nove fotke.... evo uzorka Quote
Usud Posted August 28, 2007 Report Posted August 28, 2007 (edited) Dobre fotke! Skroz su HC... Gotivno.. Inace, Odlicna svirka onaj 25.! Edited August 28, 2007 by Usud Quote
OceanSize Posted August 28, 2007 Author Report Posted August 28, 2007 Zar nismo?! hehe Hvala svima na podrshci...i na atmosferi na svirci 25.og!!! Bilo je nenadjebivo skroooooooooz!!! NEWS FLASH: BoneYard ce u petak snimati spot za pesmu SONG OF DYING...Mi se nadamo da ce spot biti gotov najdalje do 5. septembra... Take care... Mimmy/BoneYard Quote
Prinzessin Tinea Posted September 4, 2007 Report Posted September 4, 2007 Nisam vas slusala uzivo nikako, ali sam cula demo.... AAAAA... ono je nesto najbolje sto sam ja mogla da cujem, a da je srpskih ruku delo... cooovece kako vam je dobra mjuza, uh uh uh... meni nije bilo dobro kad sam cula! Great rispeKt! Quote
Geozee Posted September 4, 2007 Report Posted September 4, 2007 Ma nemate pojma... :) Zezam se... rokate za sve pare... kako ide album? Quote
OceanSize Posted September 4, 2007 Author Report Posted September 4, 2007 Ide ide fino...zavrsavamo drugu pesmu za album...lakse je jednu po jednu...za mesec-dva bice sve gotovo... @tinea! Fala na lepim recima i sledeci put pisemo neopravdane! Quote
Geozee Posted September 4, 2007 Report Posted September 4, 2007 :) Tako dugo? Mislio sam da ce ici malo brze... Quote
Sandman Posted September 4, 2007 Report Posted September 4, 2007 Niste loshi,bio sam na jednoj svirci u BG-u(pre jedno 3,4 meseca beshe?). Skinuo sam i EP. Josh sam i album da zavrshite i . Quote
Prinzessin Tinea Posted September 4, 2007 Report Posted September 4, 2007 Ide ide fino...zavrsavamo drugu pesmu za album...lakse je jednu po jednu...za mesec-dva bice sve gotovo... @tinea! Fala na lepim recima i sledeci put pisemo neopravdane! :) kad dodjete ponovo u bg, doci cu da vas cujem... P.S. Ko zna, mozda zasviramo jednom zajedno... mislim, na istoj svirci Quote
Metal Bloodshed Posted September 8, 2007 Report Posted September 8, 2007 Bio sam na dve vase svirke, dobri ste live! Dobar vam je i EP, samo jbg, mnogo ste smesni Quote
vladream Posted September 15, 2007 Report Posted September 15, 2007 the storm is coming, you can't stop it!!! svaka cast za svirku, vama se jedino cuo bubanj od svih bendova koji su svirali, vidimo se! Quote
Duxa Deathroll Rising Posted September 15, 2007 Report Posted September 15, 2007 Pa kad Joca bije k'o Sveti Ilija Joco bre,bijes k'o nemac!!! Poz drugari Quote
OceanSize Posted September 18, 2007 Author Report Posted September 18, 2007 Da se javim samo sa kracim studio reportom! Stvari se razvijaju izuzetno zanimljivo...kako god pocinjemo da snimamo neku pesmu tako zamenimo aranzman:)hehe...i da...Joca izuzetno tuce po divizijama...ako sve bude kako treba-sve ce biti gotovo za mesec-dva...stay tuned...and metal... Stay tall and fast! Mimmy/BoneYard Quote
negative creep Posted September 21, 2007 Report Posted September 21, 2007 pobrinucu se ja za tineu Quote
NYX 218 Posted September 23, 2007 Report Posted September 23, 2007 Pa gde ste bre drugari? Jbg, zao mi sto nisam mogla sinoc da ostanem da slusamo Isis, ali,... Teska situacija. OceanSize, ocekuj me na protestu! Puno podrske od mene i Frokca! (mislim vi to znate, al` da vide ljudi!) Quote
Sarah_Key Posted September 24, 2007 Report Posted September 24, 2007 Nisam sam vas slushala uzivo al ono shto sam chula na myspace-u mi se mnogo dopada... sve najbolje pa se vidimo na nekoj svirci! Quote
Joe Posted September 24, 2007 Report Posted September 24, 2007 (edited) evo Mimi ovde tju ti retji kako zvuchite myspace malo ko chita )) mnogo mi se dopada muzika koju svirate... super ste stvarno!!! daj bre neku svirku u bgu skoro pozzzzzzzzzzzz Edited September 24, 2007 by Joe Quote
Prinzessin Tinea Posted September 27, 2007 Report Posted September 27, 2007 pobrinucu se ja za tineu iju Quote
OceanSize Posted October 4, 2007 Author Report Posted October 4, 2007 E pa dragi moji ovako: We are glad to announce link between TERRA NOSTRA PROMOTIONS and BONEYARD!!! For any bookings, please contact guys from T N P at [email protected] [email protected] Sa ponosom mozemo da objavimo saradnju izmedju TERRA NOSTRA PROMOTIONS i benda BONEYARD!!! Za sva pitanja vezana za zakazivanje koncerata, kontaktirajte menadzment TERRA NOSTRA-e na [email protected] [email protected] :rockdevil: 7. novembar:::LIVINGROOM SKC Beograd:::DECONTROLLED (promocija albuma Self Portrait) w/BONEYARD :rockdevil: Quote
Chicken Little 420 Posted October 5, 2007 Report Posted October 5, 2007 Dobrodosli u ekipu! MOSH! Kad ce album? Quote
OceanSize Posted October 5, 2007 Author Report Posted October 5, 2007 hvala na dobrodoslici album? za mesecipo do dva verovatno )) mozda cak i pre ali ipak necemo da zurimo Quote
Recommended Posts