OceanSize Posted October 5, 2007 Author Report Posted October 5, 2007 heheh :pivopije: rakijaaaaaaaaaaaa Quote
OceanSize Posted October 9, 2007 Author Report Posted October 9, 2007 fala alex bato!!! ko je ZA nek' dodje sutra u KG, pivnica Gusztav u extremno orgijanje!!! Quote
negative creep Posted October 9, 2007 Report Posted October 9, 2007 svejedno sam planirala sutra da dodjem u gusztav sa barbarom Quote
OceanSize Posted November 5, 2007 Author Report Posted November 5, 2007 vidimo se beogradeeeeeeeee :pivopije: Quote
Layla Posted November 8, 2007 Report Posted November 8, 2007 Свака вам част за синоћ! Покидали сте! Мени сте ипак ви били бенд вечери. Нисам велики љубитељ тог правца, али сте за свако поштовање! Само напред! Quote
OceanSize Posted November 9, 2007 Author Report Posted November 9, 2007 LAyla...hvala puno za support..stvarno znaci... nama je....da kazem ovo po 10000 put...na certu bilo NEPREJEBANO dobro... svirka,atmosfera,ljudi,after party..JEDNOSTavno VRH!!!! album je USkoro GOTOV,tako da....ocekujte TSUNAMI... cheers Quote
Sandman Posted November 9, 2007 Report Posted November 9, 2007 Eto ja bash ne volim metalcore ali ste mi vi nekako gotivni. Srecno sa albumuom. Quote
OceanSize Posted November 9, 2007 Author Report Posted November 9, 2007 GReat THAnks to Mr.SAndman.... Quote
Prinzessin Tinea Posted November 12, 2007 Report Posted November 12, 2007 Ja samo da kazem da vam bubnjar nista ne valja i da je ruzan i da... nista ne valja :P :P Quote
OceanSize Posted November 12, 2007 Author Report Posted November 12, 2007 Ej bre Tinea,,,,,ne rece mi tako malopre na MSN-u:P nemo' da kopiram pa da gleda narod:P Ljubi vas Tommy sve.... Quote
Prinzessin Tinea Posted November 12, 2007 Report Posted November 12, 2007 Ma ne seri tamo ja sam samo iskrena P.S. Ne primajte te poljupce od Tomija, zarazice vas :P Quote
OceanSize Posted November 12, 2007 Author Report Posted November 12, 2007 Isrena,aaaa??? e sad ces zvanicno da budesh desni:P inace....vec sam ih dosta zarazio:P dada,,,IMoooooooooooooooo:P dejt. ej bre...pa dzabe qckamo ovde kad niko ne konta? ili je to poenta...??? O.o -Durummer Moment:P Quote
Prinzessin Tinea Posted November 13, 2007 Report Posted November 13, 2007 Desni... ja UVEK desni... ili roknem na pod ili... <dejt> ^^ IMO SI TI bre bre :zbun: ma onako, da ne crkne tema Quote
Sarah_Key Posted November 14, 2007 Report Posted November 14, 2007 E kragujevchani jes' da debelo kasnim sa komentarom al pokidaste 07-og u skcu ...Svaka chast! Sve najbolje ,pa da uskoro dodjete opet!!! Quote
RaBel Posted January 12, 2008 Report Posted January 12, 2008 ja sam cuo da ovaj bend slusaju samo 15ogodishnjaci/kinje. Quote
OceanSize Posted January 15, 2008 Author Report Posted January 15, 2008 Hahahahahaha...mozda Nego...okachili smo novu pesmu na myspace stranu benda ... pa ako ste dokoni idite tamo i chujte kako ce album zvuchati pozdrav Quote
necko Posted January 15, 2008 Report Posted January 15, 2008 ok je pesma, ali imam utisak da bi bilo bolje kada bi se pojacale gitare Quote
ZheX Posted January 15, 2008 Report Posted January 15, 2008 odlicna je nova pesma, mnogo je bolja produkcija u odnosu na prethodne. Quote
RaBel Posted January 20, 2008 Report Posted January 20, 2008 Pusite nam qrac....ili ti...you can suck our DICks... BONEYARD rulz...and...you still dont have any band prepared for band Battle with BOneyarD.... skupite muda...pice...FROM MY COLD DEAD HEANDS.. HEAVEN FORBID...AS MY WICTIMS FALL....izaberite ko ce vas napusiti... zzzzzz33.. sve u svemu...spremite izdanje i i izadjiete BONEYARDu na crtu... samlecemo vas sto se tice tiraza,,,,,,,, bolje vam ej a vezdabet nego sto kenjate,,,btw.sve najboblje vam...zelim..... od upoznavanja sa metornomom..pa sa devocicama koje ce te ubedjivati kako ste vrrh!!!! MI NISMO GEJEVI,,,,MI SMO EDEN FIRE<< aew ea,,,,jai te se TOMMy i hvatajte instrumente.....pucice vam pica na stageu...we're hte bet!! Quote
Duxa Deathroll Rising Posted January 20, 2008 Report Posted January 20, 2008 Vristao sam od ovog bulletina na space-u...postujem,i gotivim momke,ali ovako nesto,i prozivanje svih ostalih bendova,mislim da uopste nije u redu.... pozdrav Quote
OceanSize Posted January 22, 2008 Author Report Posted January 22, 2008 prvo..kao sto se moze primetiti..ni jedan bend nisam prozvao....:)drugo...postovao sam ovo zato sto mi je rly PUN kurac tog prozivanja.....Zasto neko od nas nikada nije prisao nekom bendu i rekao...hm...vi ste black..smrdite...ili vi ste industrial...smrdite!!???zato...sto takvo ponasanje nije normalno,pogotovo u ovakvoj zemlji!!pogadja me to KO me(nas) proziva...i zasta nas proziva!!!aemo redom...DUXa,zasto ti nisi prisao posle certa i rekao nam..."ja rokam BODOME....vi AS i LAY dying...pa vi mora da ste pederi"...zasto mi neko iz MAGME,koja realno moze isprasiti sva dupeta na nasoj metal sceni nije prisao i rek'o...BOZe,pedercine sviraju modern metal....mi vas mrzimo!!"DARGORON,RAIN DELAY..DRACONIC,TRIUMFALL...ljudi koji su prvi kompetentni da govorre o necijoj svirci nisu nikad bili u tom ANTY EMO fazonu.....zbog cega??zato ste cene muziku..i zato sto su normalni!!!!!ukoliko ti se ne svidjam...nemoj da me slusas,a ne proganjas i pricas kako iam najgey frizuru na svetu...mislim...ne vidim svrhumi samo sviramo...i trudimo se da radimo to najbolje sto znamo..!!!!hvala svima na supportu... Quote
Recommended Posts