alek(sa) Posted January 26, 2007 Report Posted January 26, 2007 Nemam zamerki ovom bendu osim da požure sa snimanjem EP-a, pa onda i albuma!! Ko ih je gledao uživo zna kako su dobar bend. Ne znam kako još niko nije otvorio temu o njima ovde, momoci krajnje zaslužuju to! Aj' sad...mišljenja... Quote
niking Posted January 26, 2007 Report Posted January 26, 2007 bila je vec tema, moguce da je obrisana u opstoj cistci... momci kidaju Quote
Geozee Posted January 26, 2007 Report Posted January 26, 2007 Razvaljuju... mislio sam da su HC (sto naravno nije lose), a oni - Metalcore... EXTRA!!! Jedva cekam album... Quote
necko Posted January 26, 2007 Report Posted January 26, 2007 super su, cuo one pesme na majspejsu i pogledao neki live snimak, svidja mi se Quote
Little Butcher Posted January 26, 2007 Report Posted January 26, 2007 N.L. sam gledao samo jednom u Pancevu kada su svirali sa Fullzise - om i Ground Zero! E, sad moguce da sam se istripovao, ili ste stvarno vi obradjivali Slugfest! I zar niste vi trebali da snimate neki split? Quote
Geozee Posted January 26, 2007 Report Posted January 26, 2007 Mislim da ovde nema nikog iz benda. Quote
niking Posted January 26, 2007 Report Posted January 26, 2007 ima jedan, ali nije na ovoj temi, posto verovatno ne zna ni da postoji ovaj Quote
Chicken Little 420 Posted January 30, 2007 Report Posted January 30, 2007 Super sviraju. Srpski As I Lay Dying! Tako sam ih ja doziveo... Quote
Nothing_Left Posted February 6, 2007 Report Posted February 6, 2007 hvala puno ljudovi! mi svasta planiramo ,i da snimamo i da izdamo al jeba ga ,znate i sami kolko kosta da se izda nesto ovde i jos plus da se snimi kako valja da ne bude neki budj snimak radimo nove pesme koje su jos brutalnije,brze i jos vise mosheva i breakdown delova...hehe malo smo otisli u brutalu sada hehe ma mi smo kao As i lay unearth dying Quote
Geozee Posted February 6, 2007 Report Posted February 6, 2007 hehe ma mi smo kao As i lay unearth dying Kao sto bi moj drug Rista rekao... Quote
Lhabia Posted February 6, 2007 Report Posted February 6, 2007 Evo i moje podrske:) Po mom misljenju jedini nas bend koji bas vuce na ovaj moderniji fazon i ide mu odlicno;) Kao i uvek, s obzirom da sam opsednuta vokalima, moram da pohvalim Marka. Fantastican vokal zaista...Mnogo mi prija onaj dubok "animalan" scream koji ponekad odradi...Sve u svemu, svaka cast momci, samo napred! Quote
Nothing_Left Posted February 6, 2007 Report Posted February 6, 2007 to Markov animality pokusava da izadje iz njega.. friendship i fatality tek idu posle hahaha ko je igro Mortal Kombat znace o cemu pricam hvala za podrsku svima kao i tebi! hahaha inace mozda uradimo neku obradu Unearth pa izmiksujemo sa As i lay dying npr. Giles and Confined keep moooshin and rooooling,rooooling in the mosh piiit slucajno sam ubacio ovoga sto mu crvene obrazi umesto ovoga plavog haha Quote
Geozee Posted February 7, 2007 Report Posted February 7, 2007 Bilo bi bolje Endless i Through Struggle! Po meni! Ili Zombie Autopilot. Ili jos bolje The Great Dividers! Quote
Chicken Little 420 Posted February 7, 2007 Report Posted February 7, 2007 Ajde okacite ovde vasu promo fotku, ali malo vecu... I logo... Quote
Lhabia Posted February 7, 2007 Report Posted February 7, 2007 Hmm...kad smo kod Unerath-a, do jj bi bila obrada pesme Lie To Purify...Neodoljivo ima smek Earth Crisis-a i zato mi je i omiljena;) Quote
Nothing_Left Posted February 7, 2007 Report Posted February 7, 2007 Ajde okacite ovde vasu promo fotku, ali malo vecu... I logo... cim se budemo uslikali u nekom donjem vesu,stavljamo ovde da malo paris oci Quote
Nothing_Left Posted February 20, 2007 Report Posted February 20, 2007 evo samo da javimo da NL pocinje sa snimanjem starih i novih pesama sa boljom produkcijom i naravnom opremom krajem februara i uskoro cete moci da ih cujete i downlojudete sa www.myspace.com/nothingleftbghc mosh! Quote
Lhabia Posted April 21, 2007 Report Posted April 21, 2007 Bilo je ok, mada pocinjete malo da smarate sa AILD... Uzeleh se onog Throwdown-a:) Zasto samo ok, a ne super, kao sto mi je dosad bilo kad god vas cujem uzivo, e, pa neprijatno sam se iznenadila kad cuh onaj vise nego uzasan clean! Wtf? Mislim da gore zvuci nego ja kad karikiram imitiranje Britney Spears. Ljudi, volim kako svirate, vec dugo vas pratim, te smatram da moze samo da vas unazadi povinovanje "losim" trendovima u modernijoj muzici. Nemojte da se izgubite u masi... Pozz Quote
Geozee Posted April 21, 2007 Report Posted April 21, 2007 Ja ljudi mislim da sam vas najveci fan... ne znam, ali mnoooogo volim vasu muziku... mnooogo ste dobri... samo tako nastavite Quote
ALEXIE_AIC Posted April 21, 2007 Report Posted April 21, 2007 Mislim (nisam sigurna ) da sam vas slusala sinoc prvi put i bas ste mi zvucali do jaja. Super ste bili, zaista! Quote
Recommended Posts