Rain delay Posted November 4, 2008 Report Posted November 4, 2008 Vaistinu, Lazo, za opasku o brejkdaunovima. Ipak, lepo zvuci! Mogu reci da sam uzivao preslusavajuci. Na sledecem materijalu samo ubacite malo vise licnog/autorskog pecata i bice to jako dobro. Quote
Elf Posted November 5, 2008 Report Posted November 5, 2008 Evo josh jednog iz NL-a... :-] U toku su pripreme za snimanje novih pesama... Od sada,ovde cju ostavljati sve vesti vezane za nash rad i informisati vas o svemu shto se dogadja. Pozdrav svima, Nemanja Quote
Apeiron Posted November 9, 2008 Report Posted November 9, 2008 Posteno dobra svirka! Produkcija, i idejno, sve je OK. E sad, taj identitet, to je vec problem kompletne scene, ali eto, nekad valja staviti na prvo mesto kvalitet pesama u odnosu na originalnost. A i s obzirom da ovakvih bendova ni nema kod nas, samo napred momci Quote
Elf Posted November 20, 2008 Report Posted November 20, 2008 (edited) Danilo Zecevic Zeka vise ne svira bubnjeve u Nothing Left-u. Zeka i mi smo odluchili da je najbolje da se razdvojimo i nastavimo dalje. Trazimo novog bubnjara tako da ko moze da nam pomogne ili misli da sebe vidi u tome neka se javi na pm pa cemo se dalje dogovoriti... Pozdrav, NL Edited November 20, 2008 by Elf Quote
Elf Posted December 1, 2008 Report Posted December 1, 2008 Nashli smo novog bubnjara...Uskoro vishe informacija. :-) Pozdrav! Quote
Denny Posted December 2, 2008 Report Posted December 2, 2008 Mogu vam reći da su vam stvari po pički! Baš mi se svidelo... Samo nastavite! 'Oćete praviti neke svirke u KI? Quote
Elf Posted December 4, 2008 Report Posted December 4, 2008 Mogu vam reći da su vam stvari po pički! Baš mi se svidelo... Samo nastavite! 'Oćete praviti neke svirke u KI? Hvala za komentar! :-) A za KI sve zavisi ako nas neko pozove. Pozdrav, Nemanja Quote
Denny Posted April 11, 2009 Report Posted April 11, 2009 Moram reci, odlicna svirka u Kikindi sinoc! Divljaci ste nevidjeni, pokidao sam se. Quote
Elf Posted May 4, 2009 Report Posted May 4, 2009 Moram reci, odlicna svirka u Kikindi sinoc! Divljaci ste nevidjeni, pokidao sam se. Hehe,hvala!Do sledecjeg vidjenja, Pozdrav! Quote
Black Label Posted May 4, 2009 Report Posted May 4, 2009 Stvarno je svirka u Kikindi bila dobra. Mene su jako iznenadili,iskreno! Uopste nisam ocekivala tako dobar bend! Quote
Elf Posted May 10, 2009 Report Posted May 10, 2009 Evo ovde mozete da vidite nash novi myspace profil,a preko linka u potpisu mozete da skinete nash demo EP. Pozdrav Quote
Rain delay Posted May 17, 2009 Report Posted May 17, 2009 Odlicno je bilo u Batleru! Prvi put sam vas gledao, i to iz prvog reda. Highlight: fafaFaFaFAFA.......... (ko razume, shvatice) Quote
necko Posted July 23, 2009 Report Posted July 23, 2009 NOTHING LEFT SIGNS FIRST CONTRACT! Ovih dana potpisali smo prvi ugovor za americhku etiketu METICAL RECORDS iz New York-a, i nasha pesma "Step Of A Great Anger" ce se naci na njihovoj dolazecoj kompilaciji. O datumu izlaska kompilacije bicete obaveshteni naknadno, a do tada mozete poslushati remasterovanu verziju pesme "Step Of A Great Anger" i ostale sjajne pesme drugih izvodjacha na profilu Metical Records, playlista "Killer Bands"!!! http://www.myspace.com/meticalrecords http://music.myspace.com/index.cfm?fuseact...amp;plid=671779 Uzivajte! -NOTHING LEFT- These days we signed our very first contract for American METICAL RECORDS from New York, and our song "Step Of A Great Anger" will be a part of their upcoming compilation. We will inform you about the release date on time, and till then, you can listen remastered version of "Step Of A Great Anger" alongside with other great bands on Metical Records profile,playlist "Killer Bands"!!! http://www.myspace.com/meticalrecords http://music.myspace.com/index.cfm?fuseact...amp;plid=671779 Enjoy! -NOTHING LEFT- Quote
VoivodBG Posted September 20, 2009 Report Posted September 20, 2009 Cena je 600 dinara, ko zeli neka pise na [email protected] ili na 064/2776929 !aight biacj! Quote
Elf Posted December 24, 2009 Report Posted December 24, 2009 Mali update: Trenutno radimo pesme za prvi album... Quote
Elf Posted January 7, 2010 Report Posted January 7, 2010 Uskoro na profilu nova pesma kao mali preview onoga shto cjete mocji da chujete na albumu. Quote
Elf Posted May 17, 2010 Report Posted May 17, 2010 Pozdrav dragi ljudi! Malo se oteglo sve oko novog profila i pesama i benda...takodje smo menjali bubnjara.Veoma skoro stize nov profil,pesme,svirke... A do tada detaljnije informacije mozete dobiti na sledecjim linkovima: Nothing Left @ Reverbnation Vesti od Nothing Left-a Svako dobro, NOTHING LEFT Quote
Rain delay Posted May 18, 2010 Report Posted May 18, 2010 Ljudi, samo snimajte!!! Velika podrska od RD! Jedva cekamo vas album. Quote
Elf Posted May 19, 2010 Report Posted May 19, 2010 Hvala vam na podrshKi! Vezhbamo ko konji,zadovoljni smo kako sve ide!Informisacju sve o daljem napretku. ;-) Uzdravlje! Quote
Elf Posted May 21, 2010 Report Posted May 21, 2010 Dragi prijatelji, 25og maja u 20h (21h po Engleskom vremenu), moci cete da chujete nashe pesme na radiu Reputation Label-a u emisiji "Ringmaster Review". Pozivamo vas da se ukljuchite na www.reputationlabel.com i uzivate! Player je u meniju na vrhu strane u sekciji chat room. Ako zelite da prokomentarishete neshto,slobodno se registrujte na Reputation Label-u. Sve najbolje, NOTHING LEFT Quote
Recommended Posts