VoivodBG Posted December 12, 2022 Report Posted December 12, 2022 Poslednji pozdravi Angelo Badalamenti-ju, ako je Lynch sa Frostom graditelj Twin Peaks sveta, onda je Badalamenti napravio legendarne melodije i teme koje će ostati ukorenjene u naše podsvesti. 4 1 Quote
vudun Posted December 13, 2022 Report Posted December 13, 2022 Bilo je perioda kada sam se drogirao njegovim instrumentalima... Tuga golema... Quote
Angelystor Posted Thursday at 09:53 PM Report Posted Thursday at 09:53 PM Jedna od retkih ličnosti koja mi je stvarno promenila život svojom umetnošću, nedostajaće. Trenutno raspoloženje: 2 1 Quote
VoivodBG Posted Friday at 08:43 AM Report Posted Friday at 08:43 AM Linč je bio velik čovek. Veliko delo je ostavio, ali po meni ono što je najbitnije, od svih umetnica i umetnika ukazivao nam je kako da budemo bolji ljudi. Imao sam osećaj kao da mi je neko blizak otišao i pustio sam koju suzu. Jbg 1 1 Quote
Kumodraski Vo Posted Friday at 08:59 AM Report Posted Friday at 08:59 AM Sta reci, sve vec znate.. RIP 2 Quote
Recommended Posts