Lunar Posted April 26, 2013 Report Share Posted April 26, 2013 (edited) Pogledaj do kraja prvu sezonu, ništa te ne košta kada si već na petoj epizodi(prva sezona ima 8 epizoda). Ali ako do sada, ništa zanimljivo nisi pronašla u karkaterima, atmosferi, muzici i celoj misteriji teško da će ti nešto vremenom serija postati bolja. No pogledaj do kraja sezonu, pa se vrati sa utiscima ovde. Edited April 26, 2013 by Lunar Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MissionVao Posted April 26, 2013 Report Share Posted April 26, 2013 Pa znas kako, serija ima tu nesrecu sto je matora pa sve deluje nekako naivno i karikirano Svidjaju mi se karakteri, naravno, samo ne bih volela da ispadne da sam odgledala celu i da imam isti utisak ko sad, bilo bi malo protraceno vreme. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lunar Posted April 27, 2013 Report Share Posted April 27, 2013 (edited) Znaš kako, kao što rekoh pogledaj do kraja sezonu. Ono sve što krasi Twin Peaks kao serijal će se pojaviti u jednom od tih epizoda. Cooperovi Snovi, Bob, Log Lady, Giant... tako da pogledaj do kraja sigurno se nećeš razočarati kako si potraćila vreme uzalud... ipak pogledala si Twin Peaks seriju o kojoj svi pričaju tako da imaš argumente u svom repertoaru.. Ali ako misliš na kraju te sezone, da te serija ne radi, onda ili odustani ili stegni zube pa je pogledaj celu. Što se tiče same karikarizacije nekih karaktera, nema to veze sa vremenom kada je snimano, već su namerno tako pisani da istaknu odredjeni kliše ljudi koji žive u ruralnim delovima Amerike. Plus tu je Lynch u sedlu tako da ima tu dosta absurda i preterivanja, i prestilizovanja karaktera, što je super, to je jedan od stvari što čini Lyncha unikatnim režiserom, ali ne znači da će svakom da legne takav način predstavljanja karaktera. Edited April 27, 2013 by Lunar Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demon Seed Posted April 27, 2013 Report Share Posted April 27, 2013 (edited) Pa znas kako, serija ima tu nesrecu sto je matora pa sve deluje nekako naivno i karikirano Svidjaju mi se karakteri, naravno, samo ne bih volela da ispadne da sam odgledala celu i da imam isti utisak ko sad, bilo bi malo protraceno vreme. Ne deluje naivno i karikirano zasto sto je matoro, nego zato sto je Lynch, voli on to tako Meni se to i svidja, ceo taj trip izgubljeni koji pravi i ti aspekti prostote likova. Mada, ostala mi otprilike poslednja trecina druge sezone, i nikako da odgledam... A ako ces da gledas radi argumenata u repertoaru, ne gubi vreme, bolje procitaj Interpretacije... Edited April 27, 2013 by Demon Seed Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MissionVao Posted April 27, 2013 Report Share Posted April 27, 2013 Da mi trebaju argumenti odavno bih gledala Mulholland drive Pogledah sad jos nekoliko, nije gubljenje vremena def. A i gotivim generalno Kyle MacLachlan-a Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoivodBG Posted April 27, 2013 Report Share Posted April 27, 2013 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted July 12, 2013 Report Share Posted July 12, 2013 jebote, ja nikad nisam provalio da je onaj lik što je glumio Džina zapravo glumio i Lurča u "Porodici Adams" a to je ta faca, realno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkullKrusheR Posted July 12, 2013 Report Share Posted July 12, 2013 'ladno, jebote. nikad ne bih povezao, a ima savrshenog smisla. a pazi pagzlija shto je isti klinac iz two and a half men iz mladjih dana. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted July 12, 2013 Report Share Posted July 12, 2013 (edited) i ja to pomislih haha ali pazi ti filmografiju ovog cara, čak je i u A.D.I.D.A.S. spotu bio Men In Black, svašta http://en.wikipedia....ken#Filmography Edited July 12, 2013 by Talvi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest HEFEST Posted July 12, 2013 Report Share Posted July 12, 2013 In 1978 Struycken was "discovered" as an actor at the corner of Hollywood and Vine in Los Angeles by a lady who had abandoned her car in the middle of the street, calling after him: "We need you for a movie! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
metal guru Posted July 13, 2013 Report Share Posted July 13, 2013 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted August 27, 2013 Report Share Posted August 27, 2013 http://www.contactmusic.com/news/ray-wise-david-lynch-is-interested-in-returning-to-twin-peaks_3700337 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoivodBG Posted August 28, 2013 Report Share Posted August 28, 2013 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted August 28, 2013 Report Share Posted August 28, 2013 sećamo se svi šta je Laura rekla: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkullKrusheR Posted August 28, 2013 Report Share Posted August 28, 2013 bilo bi zanilmljivo videti kako bi to izgledalo, narochito sa svom tehnologijom koja nije bila na raspolaganju pre 20+ godina, ali jako sam skeptichan po pitanju ovoga. glumci su svi ili matori ili umrli, tako da bi radnja morala da se deshava 25 godina kasnije, shto je glupo s obzirom na to kako se zavrshila druga sezona. jednostavno, to ne bi bilo to. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted August 28, 2013 Report Share Posted August 28, 2013 glumci su svi ili matori ili umrli, tako da bi radnja morala da se deshava 25 godina kasnije, shto je glupo s obzirom na to kako se zavrshila druga sezona. Cinjenica.Iako,mozda da je u Kuperu sve ono na kraju cekalo pravi momenat da izadje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
metal guru Posted September 13, 2013 Report Share Posted September 13, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=35JZG3CdiWE Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MissionVao Posted November 27, 2013 Report Share Posted November 27, 2013 https://soundcloud.com/brzhhh/miroslav-peaks-red-room Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted November 28, 2013 Report Share Posted November 28, 2013 слушам ово под огромним количинама жестоког алкохола и није ми добро, не знам да ли да се смејем, плачем или паничим Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted November 28, 2013 Report Share Posted November 28, 2013 Pod ogromnim kolicinama zestokog alkohola bi se komirao,a ne srao po yumetalu. Ocajno je odradjeno.Intro valja,posle katastrofa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted November 28, 2013 Report Share Posted November 28, 2013 нисам ја неки тамо Лаловић Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted November 28, 2013 Report Share Posted November 28, 2013 Ti si kurac na biciklu. 7 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoivodBG Posted December 4, 2013 Report Share Posted December 4, 2013 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted December 27, 2013 Report Share Posted December 27, 2013 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted December 27, 2013 Report Share Posted December 27, 2013 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts