dr.lecter Posted January 27, 2007 Report Posted January 27, 2007 USA Power bend iz L.A Torture Knows No Boundary i Breaking Point su albumi koje sam slucajno nabavio u mojoj tejp trejding fazi a i danas vrlo rado bacib ove bisere u "vatru" . Pjevac je bio Mike Howe koji je presao u Metal Church i posle toga se prica o Heretic na zalost i zavrsava... Quote
Vlaja Buraz Posted January 27, 2007 Report Posted January 27, 2007 Ajoj, deda, jebeš to. Dođi na Rock & Hard Rock, imamo temu o Wingeru. Quote
RNA Posted January 28, 2007 Report Posted January 28, 2007 Kakav Winger, Boro nisi normalan! Dakle, ja sam njihov album nasao na berzi u Beogradu i mnogo mi se svidja, bas sam ga juce ponovo slusao. Muzika je odlicna, ali najveci kvalitet je ipak Majkov glas. Kao sto ce neki videti, Heretic prica se manje-vise nastavila sa Dejvidom Vejnom u Reverend, ali se tu i zavrsila. Quote
dr.lecter Posted January 28, 2007 Author Report Posted January 28, 2007 Vidis sta Stoner Rock uradi od nakog momka Borivoje je totalno otkinuo Pa bilo je govora da Mike ponovo nesto radi sa Heretic ali se nije usudio,zivi totalno povuceno i vise nije u muzickoj bransi... Quote
RNA Posted January 28, 2007 Report Posted January 28, 2007 Mislis sad u skorije vreme? Bilo bi veoma zanimljivo, tim pre sto ima fastastican glas! Samo ljudima koji ulaze u metal ne treba da bude industrija i biznis u glavi i dobro ce proci. Previse njih je ranije racunalo na uspeh, novac i slavu. Quote
Angelystor Posted January 29, 2007 Report Posted January 29, 2007 Sta je bre ovo, Metal Church nedelja a "Breaking Point" je kao rani MC sa Majkom na vokalima. The enemy within Quote
RNA Posted January 29, 2007 Report Posted January 29, 2007 Нису се џабе трампили са члановима... Мало је мелодичнији и бржи, више вуче на heavy, док је Metal Church више вукао на thrash. Треба се мало подсетити и ових бендова, да се не забораве, јер нису заслужили заборав. Quote
Angelystor Posted January 29, 2007 Report Posted January 29, 2007 Svakako Nego, evo jedno popularno pitanje. Gde je Mike danas? Quote
RNA Posted January 29, 2007 Report Posted January 29, 2007 (edited) Doca ti je delimicno odgovorio na to pitanje malo iznad. Edited January 29, 2007 by RNA Quote
Angelystor Posted January 31, 2007 Report Posted January 31, 2007 pa promaklo mi prvi put..a i sad se razocharah odgovorom..mislih da je chovek nesto "aktivniji"..al ok. Quote
RNA Posted February 1, 2007 Report Posted February 1, 2007 Zasto si mislio da je aktiviniji? Da li si cuo ista o njemu nakon albuma "Hanging In The Balance"? Quote
Angelystor Posted February 1, 2007 Report Posted February 1, 2007 Pa zato sto je odradio par fantasticnih albuma sa jednim ne bas nepoznatim bendom, i sto chovek ima glaschinu mnogo dobru. Ochekivao bi da je bar neki projekat posle zapocheo ili otisao negde drugde. A nista nisam ni chuo, zato i pitam, jel'te. Quote
RNA Posted February 2, 2007 Report Posted February 2, 2007 Sta ces kad je covek susta suprotnost Dzejmsu Riveri, koji u sve voli da zabada nos, od Seven Witches, preko Flotsam And Jetsam, do Vicious Rumors. Quote
Angelystor Posted February 2, 2007 Report Posted February 2, 2007 Hm..dobro, IMHO mali broj ljudi moze da meri glas sa Riverinim. A Rivera je chovek koji zna da koristi svoj talenat i deli ga sa svetom za razliku od mnogih! Quote
RNA Posted February 2, 2007 Report Posted February 2, 2007 Ljudi ulaze u muziku iz razlicitih razloga i s razlicitim ciljevima. Ocigledno je da su njih dvojica iz poptupno drugacijih razloga bili u muzici. Quote
ZmYchE Posted February 19, 2008 Report Posted February 19, 2008 Malo da ozivim temu Obozavam pevaca - Mike Howe-a. Evo i album za download ko zeli: http://rs379.rapidshare.com/files/87611177...By_Iron_Man.rar Quote
RNA Posted February 20, 2008 Report Posted February 20, 2008 Стави им линк и за ЕП ако нађеш, иако на њему не пева Мајк. Музика је одлична, а ни певач није лош. Quote
Divlji Tigar Posted August 9, 2009 Report Posted August 9, 2009 Kako je ovo dobar bend, Mike Howe razvaljuje kako peva. Odlična Power metal svirka. Album "Breaking Point" je genijalan, kao i EP "Torture Knows No Boundary" Pesma "Enemy Within" je moj favorit. Quote
Divlji Tigar Posted September 25, 2011 Report Posted September 25, 2011 Ponovo su se okupuli. http://www.youtube.com/watch?v=D6BjnIv3wrQ&feature=related Quote
Grobodan Posted December 12, 2011 Report Posted December 12, 2011 Ha, ne seri, dođem da pogledam ima li uopšte teme za ove kad ono i oni se skupili ponovo. Samo Howe nije u postavi, tu je neki Julian Mendez pa mi nije nešto ni zanimljivo... Quote
Divlji Tigar Posted December 12, 2011 Report Posted December 12, 2011 Julian Mendez je prvi pevač. Mike Howe izgleda nema nameru da više nastupa, ako se ne varam dva puta je odbio ove iz Metal Chruch. Quote
Talvi Posted December 12, 2011 Report Posted December 12, 2011 Istripovah da je ovo tema za onaj holandski Heretic što zvuči identično kao Venom, ali nije. Quote
Grobodan Posted July 21, 2012 Report Posted July 21, 2012 Evo pojavio se i novi album http://www.mediaboom.org/374330-heretic-a-time-of-crisis-2012.html Ide u grupu totalno nepotrebnih reuniona, dosadno do jaja. Quote
Angelystor Posted August 26, 2012 Report Posted August 26, 2012 Meni ovo ocajno. I dobro je sto nema Howea, ostaje covek sa perfektnim muzickim CVem. Bez mrlje. Quote
Recommended Posts