Jump to content

Recommended Posts

Posted
5. HATE ETERNAL, MISERY INDEX, BENEATH THE MASSACRE, 11. avgust, SKC

-----------------------------------

HATE ETERNAL/ MISERY INDEX (Dying Fetus clanovi)/ BENEATH THE MASSACRE 11. avgusta 2009, mala sala SKC-a. Cena karte je 1400 din. (prodaja od 15. maja). Broj mesta je limitiran na 350!

i nisu neki bendovi......

Posted

stvarno vas ne kontam, pa samo zadnji album nije nesto ostali su ubijanje od death metala. al dobro :]]] trazicete vi jos na koncertu..

Posted
stvarno vas ne kontam, pa samo zadnji album nije nesto ostali su ubijanje od death metala. al dobro :]]] trazicete vi jos na koncertu..

+1 :pivopije:

samo mi je sranje sto roddy ne svira ali prezivecu. samo da cepaju sto vise sa I Monarch koji mi je jedan od najomiljenijih dm albuma izaslih u poslednjih 4-5 godina i sa King of all Kings, i ekstra ima da bude

Posted
Meni je ovo helicopter death metal i nema šanse da dam 1400 da bi ih video.

ne bih da shvatis ovo licno, ali sva tvoja prica o death metalu pada u vodu posle ove izjave.

Posted

Koja moja priča o death metalu? Ima tri i po death benda koja uopšte slušam :) Poenta je, na bendove koje slušam mora da se ide, a ako okolnosti dozvole, onda mogu i da se iživljavam pa da gledam bendove koje ne slušam, a 1400 mi malo mnogo za takve egzibicije :)

A šta i ja serendam kad nisam u Srbiji kako god obrneš :)

Posted
Meni je ovo helicopter death metal i nema šanse da dam 1400 da bi ih video. Lep provod želim :)

Sta je helicopter death metal?

Posted
Samo da me ne zajebe ćale i odluči da idemo negde u tom periodu. xD Valjda neće. :S

Ne'a veze, spavaću na drvetu. :)

Et Gojko

Hahhahahahhaaha!

Posted
Death metal sa helikopterom umesto bubnjeva :)

Hahahahah.

Jbg, ja koliko god da volim Roddy-ja, meni taj HE ne ulazi u usi nikako. Totalno mi je konfuzna muzika, ne kontam nista.

Posted (edited)

Na ovo se ide ako Dzordz bude bio speshl gest + gost iznenadjenja Azagthoth + speshl gost iznenadjenja nad svim iznenadjenjima i lord of all fevers dr.mr.gospodin Vinsent xD

Ima i primarnijih stvari ali bilo bi lepo videti HE,ima se i vremana za skupljanje novaca......

Edited by Disgorger
  • 3 months later...