Demon Seed Posted October 26, 2018 Report Posted October 26, 2018 (edited) Pa vim da nešto pakuješ i turaš mi u usta šta sam rekao pa da vidim šta tačno oćeš da mi turiš https://rateyourmusi....ad/morbidangel Nije mi solidan no mi je odličan album kao što se vidi iz priloženog (bolji od Domination xD), a ta pesma mi je više onako srednje topla završnica, ne bi bio mnogo bolji, al' bi vrv bio 5.0 umesto 4.5 Za Domination si u pravu, evo sad gledam ko je šta pisao, Nothing But Fear ima klasičan taj geometrijski rif što odaje lošeg kompozitora (inače ima Behemoth iste takve rifove na mnogim pesmama, često bolje) This Means War je već odlična pesma, svaka čast Rutanu, za kratko vreme je svojim predanim radom, Hatework nije pesma nego outro btw Edited October 26, 2018 by Demon Seed Quote
HUMAN Posted October 26, 2018 Report Posted October 26, 2018 Turio bi ti racq , ali nesam mnogo pogrešio sa epitetom "solidan", to može po meni biti vrlodobar/odličan, znam da si ga manje pljuvo nego Dominejšn. Hejtvork stvarčuga, najbolji outro još od Ktulua Quote
Demon Seed Posted October 26, 2018 Report Posted October 26, 2018 Ktulu je ozbiljna kompozicija El vas podseca Erik Rutan na Brian Thompson-a, sta kazete a Haha ima malo, morao sam da guglam Briana, al' legendarna njuška Fazon fenovi Dosijea X znaju ili tako nešto, de se pojavljivao xD 1 Quote
HUMAN Posted October 26, 2018 Report Posted October 26, 2018 Ima sličnosti, Rutan na steroidima Quote
[Nocturno] Posted October 27, 2018 Report Posted October 27, 2018 Al' ste smorili vise sa tim Behemothom, aj stavljajte tacku. Hate Eternal je izdao preozbiljan album, u top 3 DM albuma mi je ove godine. Svaka cast, nevidjeni MA vajb koji odavno nisam cuo. Svaka pesma ima savrsene solaze (malo mi ide na kurac taj sablon doduse gde ih ostavljaju za kraj svake pesme). 2 Quote
Towards The Inevitable Posted October 29, 2018 Report Posted October 29, 2018 Sinoć sam fokusirano preslušao album, stvarno je dobar. Gomila rifova sa Morbid Angel senzibilitetom, a neke od solo deonica su raspamećivanje. Poslednji Hate Eternal koji mi je prijao je I, Monarch, a ovaj ga šije za dve dužine. 2 Quote
HUMAN Posted October 30, 2018 Report Posted October 30, 2018 Je je, definitivno najbolji još od prva dva + mnogo bolja produkcija nego na njima, zasigurno medju najboljim albumima ovogodišnje metal ponude. Quote
Haos sam ja Posted October 22 Report Posted October 22 https://www.loudersound.com/news/erik-rutan-hurricane-damage?utm_medium=social&utm_campaign=socialflow&utm_content=metal-hammer&utm_source=facebook.com&fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTEAAR3p-wQCWNZIiyku01XfcfETYSVbJq6xaPY16fVKVwvPzaiF2JGfQASnmSc_aem_Mg7nb8yOWqvz58EwcPw9iw Quote
Recommended Posts