HUMAN Posted October 25, 2018 Report Posted October 25, 2018 Pored ovoliko (odličnih) DM izdanja ove godine baš slabo, Avslut i Mare su baš dobri, nisu loši Varathron i Necrophobic ali su oni više black/death. Od ovih poznatijih novi Marduk mi baš sranje, Funeral Mist mi takodje nije baš nešto, sigurno bilo još dobrih BM izdanja, ali kao što rekoh, ove godine mnogo više pažnje na DM - mada je kod mene uglavnom tako , jedino ako je baš očajna DM godina, a bilo je dosta takvih u zadnje vreme, konačno od prošle i pogotovo ove godine - procvat Ne videh sto mi je Human uputio preporuku, pogresio si coveka brate, meni i prva dva Hate Eternala nisu neki albumi, strogo atletska dostignuca na gitarama i bubnju Pa znam jbt zato i kažem (u Kozijevom stilu ), ali ozbiljno, svako ko voli ekstremni metal, ne vidim razlog da mu ovaj album bude loš. Ti baš često pljuješ Rutana, i znam da je pravio čovek greške (često, nekada i zbog same produkcije), ali ovde baš sve leglo kako treba, i da, manje vozi heliš nego ranije Quote
Demon Seed Posted October 25, 2018 Report Posted October 25, 2018 Svako ko je izgustiro sve zivo i treba mu fiks ekstremnog metala* Pa dobro, nek mu je alal, cu poslusam nekad, ali od pocetka njegovog rada na svim poljima, samo neka genericnost kulja iz coveka Quote
KazimKazim Posted October 25, 2018 Report Posted October 25, 2018 Slazem se sa tobom...definitivno bend da mozda pokupis po 2 naibolje pesme sa albuma, ako ti se to bas slusa i cao Mada i za Mesugu se to moe reci Quote
Phallusifer Posted October 25, 2018 Report Posted October 25, 2018 Kad Human nekome kaze da bezi sa teme Quote
HUMAN Posted October 25, 2018 Report Posted October 25, 2018 Pa nemojmo se zaebavat, nismo na nekim nebitnim Behemoth temama, ovde je u pitanju ozbiljna 'zika 1 1 Quote
HeLLsarma Posted October 25, 2018 Report Posted October 25, 2018 Samo Baphomet, samo The Dead Shall Inherit! Quote
Demon Seed Posted October 25, 2018 Report Posted October 25, 2018 Hate Eternal ozbiljna zika Hate Eternal ozbiljna zika je jedna od jacih izjava na forumu Quote
Miilos Posted October 25, 2018 Report Posted October 25, 2018 Stvarno opasna godina za death metal... ... kad bi se zajebavali. 1 Quote
Phallusifer Posted October 25, 2018 Report Posted October 25, 2018 El vas podseca Erik Rutan na Brian Thompson-a, sta kazete a Quote
Grobodan Posted October 25, 2018 Report Posted October 25, 2018 Isto, meni neuporedivo tanja godina za DM u poredjenju sa BMom. Quote
HUMAN Posted October 26, 2018 Report Posted October 26, 2018 Hate Eternal ozbiljna zika Hate Eternal ozbiljna zika je jedna od jacih izjava na forumu Barem ne izigrava budalu stavljajući svakakve kurce na glavu, reklamirajući hranu za pse, o ljigavoj muzici i satanizmu za dećicu i obračunom sa hejterima na yt da ne govorim. A mogo bi Rutan i da mu ispriča kako je kad sviraš u (kako Nergal jednom reče) najvećem ekstremnom metal bendu na svetu Quote
Grobodan Posted October 26, 2018 Report Posted October 26, 2018 Ko o cemu baba o ustipcima. Taj najveci ekstremni bend je davno sleteo sa trona s kog Nergal sad sere hejterima u usta. 1 1 Quote
Demon Seed Posted October 26, 2018 Report Posted October 26, 2018 Mislis ne uzima pare preko brenda koji je njegov djed metal bend? Realno to za "ljigavoj muzici" moze da ti prodje samo ako ga podvalis na kvarno u kompletu sa tim ostalim nabrojanim Rutanu je sviranje u MA najveci uspeh u zivotu, slazem se Quote
KazimKazim Posted October 26, 2018 Report Posted October 26, 2018 Ko o cemu baba o ustipcima. Taj najveci ekstremni bend je davno sleteo sa trona s kog Nergal sad sere hejterima u usta. Taaacno...kao i Vinsent sa Illudom Quote
Grobodan Posted October 26, 2018 Report Posted October 26, 2018 Samo jebi Nergale u mozak, ne susi masinu svetu. 1 Quote
Miilos Posted October 26, 2018 Report Posted October 26, 2018 Rutanu je sviranje u MA najveci uspeh u zivotu, slazem se Hvala mu za poslednju pesmu na Gateways to Annihilation, možda je i najbolja na albumu. Sa produkcijom kakvu imaju Hate Eternal albumi, ta pesma bi i zvučala kao tipična Hate Eternal pesma sa prva dva albuma. Ovako je triput bolje ispala. Eto koliko je i zvuk bitan, pored muzike. Quote
Grobodan Posted October 26, 2018 Report Posted October 26, 2018 I ja se slazem da se Rutan malo bezveze pljuje, nije on samo svira u MA, napisao je stosta. Quote
HUMAN Posted October 26, 2018 Report Posted October 26, 2018 Taj najveci ekstremni bend je davno sleteo sa trona s kog Nergal sad sere hejterima u usta. Ti poljaci nikada nisu bili ni blizu trona, niti će ikada biti! Eventualno im se u nekom momentu Immolation ili Nile približio, ali s obzirom da zaostavštinu ne možeš izbrisati ni oni nisu uspeli u potpunosti da ih strgnu - do duše, meni je Death uvek bio na vrhu i uvek će biti, ma ko se pojavio. Što se Rutana tiče, pored (brojnih) sjajnih stvari sa HE albuma, gotovo sve što je uradio u MA više nego odlično - ne bi ga bezveze Trej ni angažovao, jer pored njega, malo ko je u tom bendu ostavio autorski pečat. Quote
Demon Seed Posted October 26, 2018 Report Posted October 26, 2018 Hvala mu za poslednju pesmu na Gateways to Annihilation, možda je i najbolja na albumu. Sa produkcijom kakvu imaju Hate Eternal albumi, ta pesma bi i zvučala kao tipična Hate Eternal pesma sa prva dva albuma. Ovako je triput bolje ispala. Eto koliko je i zvuk bitan, pored muzike. Eo da kazem napamet pa i nek lupim, provericu posle Meni je God of the Forsaken najslabija pesma na albumu, nisam ni znao da je on pisao Haha, da, to je ta Nisam bio siguran je l' to poslednja 1 Quote
HUMAN Posted October 26, 2018 Report Posted October 26, 2018 E Dimone baš da jebeš Rutanu mater što upropasti takav album, tom jednom užasnom, smrdljivom pesmom, i to na kraju albumaaa.. btw meni medj boljima - a solo (RUTANOV) na njoj nenadjebiv! Kontam da ti i ona "loša polovina" Dominationa, ustvari sve njegove stvari Quote
KazimKazim Posted October 26, 2018 Report Posted October 26, 2018 Kako moe Nile da bue na vrhu bilo cega, sa covekom zvanim Kolias, koi ima nailosii osecai za filing na svetu...oni bubnjari sto siluiu pedalu u helikopter fazonu, koe vecina vas sprda nisu nista gori od njega Quote
HUMAN Posted October 26, 2018 Report Posted October 26, 2018 Koliko se sećam iz tvoje priče, sasvim solidan, al bi ti vrv bio mnogo bolji da na njemu nema God of the Forsaken pesme. Kako moe Nile da bue na vrhu bilo cega, sa covekom zvanim Kolias, koi ima nailosii osecai za filing na svetu...oni bubnjari sto siluiu pedalu u helikopter fazonu, koe vecina vas sprda nisu nista gori od njega Tako što su zaredjali minimum pet najboljih DM albuma od 98 pa navamo, Kolias šiba muški i po meni ima bolji filing za osećaj( ) od Laurenoa, e taj baš silue - inače Kolias mož na crtu svakom vrsnom bubnjaru, svega par njih nedostižni (Flo, Sandoval, Reinert) Quote
Recommended Posts