Sugar Overdose Posted January 28, 2007 Report Posted January 28, 2007 eh,owa tema je sigurno wetj bila,no,nema weze ^^ eniwej,nemachki bend,tj. adrian hates stoji iza swega,imaju gomilu albuma,mrzi me da trazhim sad koji su ^^ nja nja,moj OMILJENI bend,prediwni cu... washe mishljenje? Quote
PerditaDurango Posted January 28, 2007 Report Posted January 28, 2007 Hm,od njih imam samo Panik manifesto...I svidja mi se...Koje druge albume mi mozes preporuciti? Quote
Sugar Overdose Posted January 28, 2007 Author Report Posted January 28, 2007 psychoma,moments of bloom,one of 18 angels,nigredo... Quote
PerditaDurango Posted January 28, 2007 Report Posted January 28, 2007 Hvala,pogledacu Btw,zanimljiv nick Quote
kliNac u sjeNci Posted January 29, 2007 Report Posted January 29, 2007 omiljene pjesme, npr: AMOK, Panik, Kindrom, Chemicals, The Scream,... Quote
Guest Syrant Posted February 25, 2007 Report Posted February 25, 2007 Koliko je ta tvoja omiljena grupa matora? Imaju više albuma? Quote
Sugar Overdose Posted February 26, 2007 Author Report Posted February 26, 2007 * Cholymelan (1994) (Re-released in 1999 with four bonus tracks) * End of Flowers (1996) * Bird Without Wings (1997) * Psychoma? (1998) * Moments of Bloom (1999) * One of 18 Angels (2000) * Freak Perfume (2002) * Dream Collector (2003) * Nigredo (2004) * Alive (Live Album) (2005) to su swi albumi Quote
Kveld Posted February 26, 2007 Report Posted February 26, 2007 haha, uvek sam htela da obradim Babylon u doom maniru, stvar bash ima tu doomersku atmosferu....kako bilo , DOD su jedanod retkih electro bendova koje slusham i koji, gle chuda , ima neke emocije u svojoj muzici ..svidja mi se dupliranje vokala tj. pevanje u terci , mislim, i ostali mogu da urade neshto tako ali Adrian ipak ima punocu i dubinu glasa za razliku od mnogih slichnih vokala...ne svidja mi se shto milion bedova kopira njegov fazon , al' 'ajde , kad kopirash , kopiraj najbolje.. Quote
GothicWraith Posted February 26, 2007 Report Posted February 26, 2007 She je mnogo dobra pesma! uvek me napali kad popijem! imaju puno lepih pesama! nemam sve albume Quote
Guest Syrant Posted February 26, 2007 Report Posted February 26, 2007 Za moj projekat ON, neka stvar od ovih bi mogla da se obradi, ali sigurno bi zvučala previše boolesno i umobolno. Quote
Милица Posted February 27, 2007 Report Posted February 27, 2007 DOD su jedanod retkih electro bendova koje slusham i koji, gle chuda , ima neke emocije u svojoj muzici Nikad nisam bas mnogo slusala ovaj bend, ali na osnovu ovoga koliko ih slusam, mogu reci da se potpuno slazem sa ovim. Quote
Guest Syrant Posted February 28, 2007 Report Posted February 28, 2007 Jel' ima ovo da se nabavi na originalu? Jerbo, meni je passe da ovo skidam sa neta ili da ga gajim na mp3-ojci... Elektro, devojče u crnom, ako voleš elektro with emoušns, poslušaj prve albume Wolfsheima, Umbra et Imago i sl. Quote
Sugar Overdose Posted February 28, 2007 Author Report Posted February 28, 2007 e bash sam mislila da joj preporuchim wolfsheim (kako se to uopshte izgowara O.o? ) Quote
Guest Syrant Posted February 28, 2007 Report Posted February 28, 2007 Po srpski? Vulfshajm... Piter Hefner, i kako se zvaše...ne mogu sad da se setim, ali bio je to super duo... Hefner je i Umbra-i et Imago, gostovao na nekoliko pesama. Quote
Sugar Overdose Posted February 28, 2007 Author Report Posted February 28, 2007 od umbre imam samo jednu pesmu ,gotik-erotik xD ja sam mislila da se kazhe vulfshEjm ,hihihi,fala na proswetljenju ^^ ontopic-predictions i willow su mu jedne od najboljih pesama,imaju tako potresan text,ja se uwek najezhim kad slusham ^^ Quote
Guest Syrant Posted February 28, 2007 Report Posted February 28, 2007 :) :) znaci fullfilled emoušns pesme. Quote
Brace Posted March 27, 2007 Report Posted March 27, 2007 (edited) Meni se najvishe svidjaju pesme sa klavirom. Tears of Laughter mi je prva pesma od njih koju sam cuo, i ispostavilo se i najbolja , a super je i Portrait of a Cynic. Mislim da imaju dvadesetak pesama, ako ne i vishe za koje se stvarno moze reci da su dobre. Moji favoriti pored onih gore: And Silence Still Remains, Charma Sleeper, Deviation, Kindrom, Play God, Psycho-Logic, The Curse i da ne nabrajam dalje... Takodje nisam neko ko slusha inache takvu muziku. Slusham Rock (Hard i Gothic), neki mracniji Blues, malo Tal-me itd, ali eto, svidelo mi se i ovo. Sto se tiche vokala, dobro je dok ga ne growluje ili ne popuje. Edited March 27, 2007 by Brace Quote
Милица Posted March 31, 2007 Report Posted March 31, 2007 @ nadmrachna_kvazi_gothicharka, Syrant: Hvala na preporukama Quote
mina. Posted March 31, 2007 Report Posted March 31, 2007 DOD su jedanod retkih electro bendova koje slusham i koji, gle chuda , ima neke emocije u svojoj muzici Moram i ja da se slozim sa ovim... Sto se tice albuma, na prvo mesto bih stavila Freak Perfume, a za posle bih vec morala da razmislim... Quote
Brace Posted March 31, 2007 Report Posted March 31, 2007 Sto jes, jes. Freak je najbolji kao album, mada mi omiljena pesma nije odatle. Eto, koga zanima, neka uzme da preslusha taj album za pocetak. Quote
Guest Red Rose Posted April 11, 2007 Report Posted April 11, 2007 slobodno mogu da kazem moj omiljeni bend, jedan od omiljenih, volim da ih slusam..........imaju odlicne tekstove i muziku.................. ae, da bih malo ozivela temu ajde neki komentar na album Nigredo......... Quote
Brace Posted April 11, 2007 Report Posted April 11, 2007 Ima tu (Nigredo) dosta dobrih pesama. Portrait of a Cynic, Charma Sleeper, Kindrom i Psycho-Logic. Quote
GothicWraith Posted April 11, 2007 Report Posted April 11, 2007 jel zna neko neki dobar torrent za njih d alepo ide? meni sve sto sam nasao sporo u pm! Quote
Brace Posted April 11, 2007 Report Posted April 11, 2007 Ja sam sve skidao preko SoulSeek-a. Ide ok. Naravno zavisi od user-a, ali sa 256, mozes da skines pesmu za manje od 5 minuta, pod uslovom da onaj od kojeg skids ima bilo sta jache od 56k dial-up. Quote
Guest Red Rose Posted April 12, 2007 Report Posted April 12, 2007 i reigh of chaos, po meni.....imaju vrlo specifican stil pisanja tekstova, inace mnogo dobri i jaki tekstovi...........duboki vokali......od normalnog, tihog i glasnog pevanja, ponekad i saputanje............zaista me ispunjuju, ubrajam ih u jednu od mojih opsesija........... Quote
Recommended Posts