Jump to content

Recommended Posts

• Replies 92
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Akademija je cool mesto za Nightove a za svirke nikako...debilno je organizovati cert u prostoru u kome nema prozora...shto ne znachi da eventualno necu navratiti na svirku, smatram da je Diary jedini electro bend koji ima prava da postoji, svi ostali su smeshni u odnosu na njih....pogotovu Blut Engel ahaha

Posted
NIGHT PROMOTIONS

Proudly Presents

DIARY OF DREAMS

live

AKADEMIJA

10.11.2007

22h

U okviru promocije novog albuma koji izlazi u oktobru,

mozda najbolji darkwave band Diary of Dreams gostovace na Akademiji gde je ranije odrzan nezaboravni koncert band-a Diorama i upravo je to razlog sto je menadzment,koji je isti za oba band-a,zeleo isti klub.

Prodaja karata pocinje u septembru a cena i mesta prodaje bice naknadno objavljeni.

Nakon koncerta,na istom mestu bice i afterparty uz verovatno prisustvo clanova band-a.

prijatno se iznenadih. sjajna vest, zaista.

Posted

EXTRA sto dolaze.....i slazem se sa tim da nisu obican nemacki bend......imaju jakih stvari u svom pravcu koje treba ceniti...ja ih obozava......imam sve albume, i dosta sam ih vremena slusala, i volela bih ih videti i uzivo......

znali se cena karata.......

• 1 month later...
Posted

akademija, razumem ja ljude da ce doci zato sto vole taj bend. Ali organizatori shvatite da taj bend mora da svira u porstoriji bez kiseonika. Pa ja bi to naplatio duplo vise i jos da mi obezbedite bocu kiseonika.

• 3 weeks later...
Posted (edited)
moze li mi neko reci gde sviraju i kad, nisam upucen? jel se zna koliko je karta i gde ima da se uzme? znam da dolaze i idem 100%, ali ne znam nista o tome! :( jel me moze neko prosvetliti?

ovde

i jel ima u ns-u negde da se kupi?

za sada nema prodajno mesto u novom sadu ali ima zainteresovanih pa cemo se potrudidti da napravimo neku kombinaciju za novosadjane.

EDIT:pretece me luciDream :meshuggah:

Edited by djgavra
Posted
a vidi kako sam ja to lepo uradio kliknes na OVDE i tu si a ne ko ti neki simboli i brojevi /.?=34118 :P

Nisu to NEKI brojewi i simboli, to na staroforumasskom jeziq znachi Moj tata je jaci od tvog tate :P