Kveld Posted November 4, 2007 Report Posted November 4, 2007 jel zna neko koliko je karata prodato, na mom primerku karte pishu neke silne hiljade ali kontam da je to redni broj?nisam slushala Nekrolog, na shta lichi? Quote
זאבים Posted November 8, 2007 Report Posted November 8, 2007 Karta uzeta, blizhimo se odredisstu.. Quote
Lukijan Mušicki Posted November 10, 2007 Report Posted November 10, 2007 JeEEEeEEEeEEE!!! VECERAS KONCERT!!! Quote
Lukijan Mušicki Posted November 11, 2007 Report Posted November 11, 2007 ljudi, kako bilo na koncertu? meni fenomenalno, lepo sam se ismejao kad sam vid'o onu gomilu freak-ova! jbmm jel se ljudi cesto tako oblace ili sta? Quote
Rob Swire Posted November 11, 2007 Report Posted November 11, 2007 daj pricajte malo kako je bilo, mislim frikovi nisu nista novo... Quote
mina. Posted November 11, 2007 Report Posted November 11, 2007 Hahaha, woooooord, ogugla covek :) Evo ja da se ponovim, ali nekaaa, od viska ne boli glava EXTRA!! Publici je trebalo nekih pola sata da se razdrma, ali je zato posle bila havarija, pogotovo za poslednjih 5-6 pesama! Odlican kontakt sa publikom! Set lista je bila super, pogotovo, kazem, ta zavrsnica - gde su ljudi odlepili! Kad je krenula The Curse - JBT!!! Cela Akademija peva, ni oni nisu mogli da veruju, stvarno fenomenalno, ogromna energija... I na kraju su nam odsvirali AmoK u piano verziji... Brateeeeee... Kako Hates peva... Covek je identican kao na albumima! Svaka cast! I taaaaaaako, bilo je naaajsuuupeeeeer hihihi, nadamo se da ce ponovo da nam ih dovedu, a i oni sami su rekli da se vracaju! Quote
Lukijan Mušicki Posted November 11, 2007 Report Posted November 11, 2007 ne mogu nista da dodam! stvarno su genijalni! tek se na koncertu vidi koji bend je kvalitetan a koji ne! zvuce isto kao na albumima! sve pohvale! ni sledeci put ih ne propustam! Quote
Sugar Overdose Posted November 11, 2007 Author Report Posted November 11, 2007 слике су сааавршеееенеее,имам их и ја гомилу,само треба да ми их пошаље другарица јеј Quote
Brace Posted November 13, 2007 Report Posted November 13, 2007 Bilo je do jaja! SVE!!! ...osim par ljudi kojima je ovo izgovor za josh jedan maskenbal - oni su bili smeshni Quote
Lukijan Mušicki Posted November 13, 2007 Report Posted November 13, 2007 ja nisam iz Beograda, i nikad ne izlazim tamo, pa ne znam da li je cesto tako, ali umro sam od smeha kad sam video onog lika u martinkama i nekim helankama sa onom freak plavom (plavo = zuto) kosom na temenu... to nije bio neki mlad covek od 20 godina, lik je imao bar 30-35! i onaj lik sa sado mazo koznom, hmm, kukuljicom ili cim vec preko glave! u cemu je problem tih ljudi??? stvarno maskenbal! Quote
Dead Dolly Posted November 13, 2007 Report Posted November 13, 2007 ae, zadnji album, nekro, sto ga vise slusam sve vise i vise mi se svidja...trenutno sam odusevljenja...skroz je u njihovom fazonu... stvarno sam zadovoljna kako su ga uradili...stvarno grupa koja po meni nema los album ni promasaj... a inace ja sam koncert komentarisala na temi za koncerte, ali ok...vidim i ovde ima momentara, pa da ne ponavljam, sigurno ste videli komentare i tamo...koncert je fenomenalan...ja sam iskreno zadovoljna...kao i celokupnom atmosferom i afterpartijem... nego ljudi ubacite koju sliku...awww Quote
Lukijan Mušicki Posted December 23, 2007 Report Posted December 23, 2007 ok je Nekrolog, pusti malo da ti udje u usi, treba se navici na njega... Quote
Sugar Overdose Posted December 23, 2007 Author Report Posted December 23, 2007 aham ima bash dobrih pesmica ^^ malice i sl. Quote
forever*autumn Posted December 23, 2007 Report Posted December 23, 2007 slazem se, ima ok stvari, ali u celini mi je nekako naporan za slusanje. The Valley je divna pesma. Quote
Guest Freya777 Posted December 4, 2008 Report Posted December 4, 2008 "The Valley" je zaista divna pesma. Quote
forever*autumn Posted August 31, 2011 Report Posted August 31, 2011 Diary of Dreams - Ego:X (2011) Quote
Recommended Posts