vladream Posted September 11, 2007 Author Report Posted September 11, 2007 pa i kopirao sam sa SM, mrzelo me da kucam @Starbreaker, Ewil Neawel: Hvala!!! Ocekujte album do kraja godine!! Quote
vladream Posted September 14, 2007 Author Report Posted September 14, 2007 spremni smo, cekamo vas! Quote
Shix Posted September 14, 2007 Report Posted September 14, 2007 spremni smo, cekamo vas! Pa necemo valjda da se sibamo? Quote
vladream Posted September 14, 2007 Author Report Posted September 14, 2007 hahaha, nadam se da necemo, ne bi bilo fer, ipak smo mi iz Kragujevca Quote
Шарки Posted September 14, 2007 Report Posted September 14, 2007 Свака част за овај "Out in the fields"!! Quote
vladream Posted September 14, 2007 Author Report Posted September 14, 2007 Hvala Sharki, nadam se da je bilo dobro, ja nista nisam cuo Quote
Шарки Posted September 15, 2007 Report Posted September 15, 2007 Захваљујући људима у комибју, сви су имали О-ДВРА-ТАН звук у преносу, тако да стварну слику не могу да замислим. Quote
vladream Posted September 17, 2007 Author Report Posted September 17, 2007 "Battle Cry" will be Track of the Day at GarageBand.com. For 24 hours on Monday, the 24th of September, 2007 (PST) "Battle Cry" will be featured on GarageBand.com's Rock front page. The address for this page will be: http://www.GarageBand.com/go/RCKU437QCN Quote
Kinasky Posted September 17, 2007 Report Posted September 17, 2007 E Vladream, onaj decko iz Hrvatske mi ispunio obecanje i postavio vas na blogu. A da, kritika je pozitivna i to baaaas http://metalium.blog.hr/ Pozdrav!!! Quote
Stillborn Posted September 17, 2007 Report Posted September 17, 2007 Bili ste odlicni u zajecaru.Prva 2 dana sam gledao prenos i sve mi je zvuchalo bzvz,ali skupih pare i otidoh putem zajecara i skontam da je uzivo bilo do jaja,a vi ste me pogotovo odusevili! nego ima li neki kompakt disk???? Quote
vladream Posted September 17, 2007 Author Report Posted September 17, 2007 E Vladream, onaj decko iz Hrvatske mi ispunio obecanje i postavio vas na blogu. A da, kritika je pozitivna i to baaaas http://metalium.blog.hr/ Pozdrav!!! hvala ti, extra!! Bili ste odlicni u zajecaru.Prva 2 dana sam gledao prenos i sve mi je zvuchalo bzvz,ali skupih pare i otidoh putem zajecara i skontam da je uzivo bilo do jaja,a vi ste me pogotovo odusevili! nego ima li neki kompakt disk???? mozes da skines odavde: http://rapidshare.com/files/55756648/Forev...orm__-_Demo.rar ili da kontaktiras Lalenu, ako si iz Jagodine, a po nicku, rekao bih da jesi, pa ce ona da ti nareze to pozdrav!! Quote
Stillborn Posted September 18, 2007 Report Posted September 18, 2007 iz bg-a sam,ali skinucu preko rapid-a.Fala i sve najbolje! Quote
vladream Posted September 18, 2007 Author Report Posted September 18, 2007 javi kako ti se svidja Quote
Stillborn Posted September 19, 2007 Report Posted September 19, 2007 preslusao sam demo i mogu reci da je vrlo dobar!svaka cast! jel ce biti neka svirka u bg-u???? Quote
vladream Posted September 19, 2007 Author Report Posted September 19, 2007 upravo nas je zvao bend Nameless One, da sviramo sa njima 16.oktobra u Dangubi, tako da ce biti tad, a trebalo bi i SD i BG (Living Room) isto u oktobru, ali otom potom Quote
vladream Posted October 2, 2007 Author Report Posted October 2, 2007 cisto mali update, posto dugo nisam postovao ovde Forever Storm ce se pojaviti na jednoj medjunarodnoj kompilaciji krajem ove/pocetkom sledece godine, a sto se svirki tice, za sada samo ta Danguba (16.10.), mada bi i SD i BG (ponovo) trebali da posetimo do kraja meseca Quote
Perfector Posted October 2, 2007 Report Posted October 2, 2007 Vlado, sine, mora li ta Amerika? Idi uchi bre copino batali da spamujesh ovde xD Quote
vladream Posted October 2, 2007 Author Report Posted October 2, 2007 hahaha, ko je pominjao Ameriku, botino Quote
Perfector Posted October 2, 2007 Report Posted October 2, 2007 Ma bre to ona kretenska reklama, Predrazhe, sine, mora li ta Amerika xD Quote
vladream Posted October 2, 2007 Author Report Posted October 2, 2007 Znam bre, ja za trenutak pomislih da imas neke informacije koje ja nemam, neki hint eventualno Quote
vladream Posted October 3, 2007 Author Report Posted October 3, 2007 13.oktobar, Apatin, FS ce gostovati Antologiji na promociji njihovog albuma u hotelu Vojvodina!!! Quote
Stormlord Posted October 4, 2007 Report Posted October 4, 2007 Ta nemojte reci!Posle ce mo se dogovoriti oko mita! Quote
Shix Posted October 4, 2007 Report Posted October 4, 2007 13.oktobar, Apatin, FS ce gostovati Antologiji na promociji njihovog albuma u hotelu Vojvodina!!! Razbijaci i jedni i drugi! Ovo ce biti pravo razbijanje! Quote
Recommended Posts