Jump to content

Recommended Posts

Posted

Захваљујући људима у комибју, сви су имали О-ДВРА-ТАН звук у преносу, тако да стварну слику не могу да замислим.

Posted

Bili ste odlicni u zajecaru.Prva 2 dana sam gledao prenos i sve mi je zvuchalo bzvz,ali skupih pare i otidoh putem zajecara i skontam da je uzivo bilo do jaja,a vi ste me pogotovo odusevili!

nego ima li neki kompakt disk????

Posted
E Vladream, onaj decko iz Hrvatske mi ispunio obecanje i postavio vas na blogu. A da, kritika je pozitivna i to baaaas http://metalium.blog.hr/ Pozdrav!!!

hvala ti, extra!!

Bili ste odlicni u zajecaru.Prva 2 dana sam gledao prenos i sve mi je zvuchalo bzvz,ali skupih pare i otidoh putem zajecara i skontam da je uzivo bilo do jaja,a vi ste me pogotovo odusevili!

nego ima li neki kompakt disk????

mozes da skines odavde: http://rapidshare.com/files/55756648/Forev...orm__-_Demo.rar

ili da kontaktiras Lalenu, ako si iz Jagodine, a po nicku, rekao bih da jesi, pa ce ona da ti nareze to

pozdrav!!

Posted

upravo nas je zvao bend Nameless One, da sviramo sa njima 16.oktobra u Dangubi, tako da ce biti tad, a trebalo bi i SD i BG (Living Room) isto u oktobru, ali otom potom

• 2 weeks later...
Posted

cisto mali update, posto dugo nisam postovao ovde :mrgreen:

Forever Storm ce se pojaviti na jednoj medjunarodnoj kompilaciji krajem ove/pocetkom sledece godine, a sto se svirki tice, za sada samo ta Danguba (16.10.), mada bi i SD i BG (ponovo) trebali da posetimo do kraja meseca

Posted
13.oktobar, Apatin, FS ce gostovati Antologiji na promociji njihovog albuma u hotelu Vojvodina!!!

Razbijaci i jedni i drugi! Ovo ce biti pravo razbijanje!