RNA Posted September 3, 2008 Report Posted September 3, 2008 'Gunslinger' звучи сјајно, вокали су урађени фантастично! Него стварно, зар нисте могли мало да шаљете напоље ове снимке? Мислим да бисте без проблема нашли солидан уговор. Quote
PentatonicHardcore Posted September 3, 2008 Report Posted September 3, 2008 kol'ko je to 'malo'? Isto pitanje i ja postavljam! Quote
Mita Posted September 6, 2008 Report Posted September 6, 2008 Imao sam problema sa netom ZNACI NOVE PESME SU: znaci samo cekam ponovo da dodjete u BG i da cujem nove pesme e da i zajebite obrade realno aj za koju godinu Vaken da overite Quote
AstralliS Posted September 6, 2008 Report Posted September 6, 2008 vladream, je l' ti odgovara ova suma $50,000,000? Quote
PentatonicHardcore Posted September 7, 2008 Report Posted September 7, 2008 Fight for one and all Oooooooo,Ooooooo And,fight for freedom!!! We will march on and on Through this crimson storm 'Cause our glory lies in Battle Cry!! Quote
Moody Posted September 13, 2008 Report Posted September 13, 2008 Fut fut fut Fristajlo!!! Za ovo ti skidam kapu! E sada Vlado i ostali iz benda, nema potrebe da dajem komentare, ochigledno je shta mogu da mislim o ovim pesmama!!! They are controlling us Telling us what to be What you try to understand It's nothing but a dream A dream that's made to hunt you And take your hopes away Nightmare that's made to show you That your fight is in vain I see the world through your eyes Blinded by the false redemption But in my mind I hear the cries of freedom It's a soul revolution!!! E izvinjavam se ako sam omashio koju rech tekst sam pisao po sluhu, napamet! Bilo bi lepo kada bi stavili textove odje! Quote
vladream Posted September 14, 2008 Author Report Posted September 14, 2008 hvala brate, ne mogu da kacim sad tekstove, na drugom su mi kompu, koji trenutno nije u funkciji, a ionako si 99% pogodio Quote
Moody Posted September 15, 2008 Report Posted September 15, 2008 Dakle zvanichno potvrdjeno od strane Terra Nostre i One Records: Forever Storm ce izdati svoj prvi album pod nazivom "Soul Revolution" za izdavacku kucu One Records. Takodje ce album biti izdat u ionostranstvu, dakle FS su potpisali ugovor sa Nuclear Blastom (u pitanju je neka nagradna igra) i svirace kao predgrupa Gamma Ray-u koji dolazi 20.03.2009 u Beograd u Veliku Salu SKCa. Sve ce biti zvanichno objabvljeno i sve ce biti objashnjeno detaljnije!!! lol :D Quote
PentatonicHardcore Posted September 15, 2008 Report Posted September 15, 2008 Dakle zvanichno potvrdjeno od strane Terra Nostre i One Records: Forever Storm ce izdati svoj prvi album pod nazivom "Soul Revolution" za izdavacku kucu One Records. Takodje ce album biti izdat u ionostranstvu, dakle FS su potpisali ugovor sa Nuclear Blastom (u pitanju je neka nagradna igra) i svirace kao predgrupa Gamma Ray-u koji dolazi 20.03.2009 u Beograd u Veliku Salu SKCa. Sve ce biti zvanichno objabvljeno i sve ce biti objashnjeno detaljnije!!! lol Svaka cast momci!! Quote
Mita Posted September 15, 2008 Report Posted September 15, 2008 Dakle zvanichno potvrdjeno od strane Terra Nostre i One Records: Forever Storm ce izdati svoj prvi album pod nazivom "Soul Revolution" za izdavacku kucu One Records. Takodje ce album biti izdat u ionostranstvu, dakle FS su potpisali ugovor sa Nuclear Blastom (u pitanju je neka nagradna igra) i svirace kao predgrupa Gamma Ray-u koji dolazi 20.03.2009 u Beograd u Veliku Salu SKCa. Sve ce biti zvanichno objabvljeno i sve ce biti objashnjeno detaljnije!!! lol :D priznajem na pocetku sam se i ja utripovao Quote
Runner Posted September 15, 2008 Report Posted September 15, 2008 Ako je zajebancija, onda je krajnje neukusna zajebancija, stavise se moze protumaciti kao sprdacina na racun ovog mladog benda Quote
vladream Posted September 16, 2008 Author Report Posted September 16, 2008 a leba ti, i ja sam morao da citam dva puta, dok nisam provalio, blesav covek sem dela za One, naravno Quote
Stormlord Posted September 16, 2008 Report Posted September 16, 2008 Oce li taj omot, daj neki preview Quote
RNA Posted September 16, 2008 Report Posted September 16, 2008 Е, да, немој то да буде на нивоу већине осталих Валдераминих издања. Мора да буде нешто до јаја. Quote
Moody Posted September 16, 2008 Report Posted September 16, 2008 (edited) Hhaha, nisam pomislio da ce iko da se utripuje! Sve u svemu, bilo bi do jaja kada bi tako stvarno bilo!!! I josh plus Gamma Ray opet u BGu! Ha! @Runner Je si li ti normalan? Ja da se sprdam sa ovim bendom??? No way!!!! Btw ovo za One Records je ochigledno! Nego ozb, daj da omot bude neshto originalno, do jaja! I da, hoce li biti neka promotivna svirka skorije u BGu? Edited September 16, 2008 by Moody Quote
Mita Posted September 16, 2008 Report Posted September 16, 2008 (edited) Дана 26.09. са почетком од 21 час, одржаће се свирка у част покојног члана бенда Металика, Клифа Бартона. Клиф је погинуо 27.09.1986. године, и сада се навршава 22 године од његове смрти, те је ова свирка још једна прилика да уживамо у његовој и музици осталих чланова једног од највећих бендова свих времена. У њихову част свираће: NIGHTFALL BROKEN STRINGS HATRED FATALITY FOREVER STORM EKIPA PLUS Бендови ће поред песама Металике свирати и нешто из својег ауторског репертоара. На свирци ће бити организована и наградна игра у сарадњи са MULTIMEDIA RECORDS, где ће се делити оригинал дискови бенда, а можда и још неке лепе и интересантне награде! Улаз на свирку 200 динара. OBAVEZNO OVE NOVE STVARI DA SVIRATE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a boli vas opicite Dread and the fjudzativ majnd i Tornado na svirci Edited September 16, 2008 by Mita Quote
vladream Posted September 16, 2008 Author Report Posted September 16, 2008 Oce li taj omot, daj neki preview bice za neki dan Nego ozb, daj da omot bude neshto originalno, do jaja! I da, hoce li biti neka promotivna svirka skorije u BGu? napisa ti Mita iznad Quote
Mita Posted September 16, 2008 Report Posted September 16, 2008 PA ozbiljno gde se odrzavaju Hitovi Quote
Moody Posted September 16, 2008 Report Posted September 16, 2008 Znachi Livingroom! There I am! Quote
Recommended Posts