Elderane Posted December 19, 2009 Report Share Posted December 19, 2009 Ovo se kupuje. Steta sto ne radite na srpskom, da napravite neki veci odjek u Srbiji, ali vas je izbor takav. Sve najbolje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted December 20, 2009 Report Share Posted December 20, 2009 preslusao i ja par puta konacno bez problema najbolji heavy/power album ikad snimljen u srbiji. Najvise mi se dopada sto svirate neki retro fazon ali niste u fazonu da vam produkcija bude retro, pa zbog toga asocirate vise na bendove poput Warrior i Dream Evil nego neki retro revival likovi, od kojih mi je vec pun kurac. odlican zvuk svega, i najvise pohvale za pevaca koji stvarno jebe majke kako peva i nema uzasan srpski pevaci sindrom loseg engelskog naglaska. Naravno, najveci problem ovde je vam je originalnost na skali od 1-10 mozda 1.5 , i ispostovali ste svaki muzicki i liricki klise koji se ikad ispostavio u heavy metalu, ali dobro, jos ste mladi, nadam se da cete uskoro naci svoj zvuk neki upecatljiviji. Sto se mene tice, ja bih se usmerio ka fazonu pesme Who I Am, ta mi je ubedljivo najbolja na albumu. Ima taj neki stari Annihilator vajb, trasherski attitude i tezina i heavy/power melodika u refrenu. Tu stvar sam odmah bacio na repeat nakon prvog slusanja. odlicno bas gitara zvuci na snimku takodje sve najbolje momci, videcu ovih dana i da pazarim, ako je One Records prestao da reze na princo diskovima tj. sve najbolje u daljem radu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baal Posted December 20, 2009 Report Share Posted December 20, 2009 Slažem se sa Lazarom, ispoštovali ste svaki kliše. Ali je stvarno super album, odlična produkcija, vokalno nema šta da se zameri, svaka čast. Inače, pre bih kupio ako imate neku majicu nego disk, nisam neki fan diskova, al' ako nema majica, onda disk, jebi ga, volim nekako da ispoštujem bend. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoivodBG Posted December 21, 2009 Report Share Posted December 21, 2009 nisam neki fan diskova Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
STARSHOOTER_SUPREME Posted December 22, 2009 Report Share Posted December 22, 2009 Znate kako kaze Frank Zappa ,bolje da lici na nesto nego ninashta :)Sve pohvale ,iako kazu da ima milion takvih bendova,ovog pravog ''mudnog'' heavya nema, mozda stormwarrior,persuader ,gama , sve ostalo gej Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted December 22, 2009 Report Share Posted December 22, 2009 Znate kako kaze Frank Zappa ,bolje da lici na nesto nego ninashta :)Sve pohvale ,iako kazu da ima milion takvih bendova,ovog pravog ''mudnog'' heavya nema, mozda stormwarrior,persuader ,gama , sve ostalo gej Netačno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nerevar Posted December 22, 2009 Report Share Posted December 22, 2009 Tacno je, a u Srbiji pogotovo nema, kao sto je rekao, "mudnog" heavy-a. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted December 22, 2009 Report Share Posted December 22, 2009 U Srbiji je bio Pergament kao mudni heavy, kasnije Kraljevski apartman, a valja dodati i Dargoron kao jedini mudni power. Inače, heavy po definiciji mora da bude mudni, ako to nije, onda nije ni heavy. Uostalom, ja ne vidim nikakvu sličnost Forever Storm sa bendovima Persuader i Stormwarrior. Više je to heavy u fazonu Stormwitch, Warlord, rani HammerFall, Twisted Tower Dire, uz dodavanje thrash elemenata, kroz rifove koji vuku na Iced Earth. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted December 22, 2009 Report Share Posted December 22, 2009 lol Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted December 22, 2009 Report Share Posted December 22, 2009 Lol - ne lol, pokušaj da se kroz hvaljenje jednog benda na mala vrata provuče teza o gejštini većine bendova iz pravca kome ovaj pripada - nije uspeo, jer je tu bata Princ da uvek i svuda zaštiti heavy metal i njegove legende. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted December 22, 2009 Report Share Posted December 22, 2009 cinjenica da su ti kraljevski apartman gotivni govori da nemas nikakvo postovanje prema heavy metalu i legende istog. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted December 22, 2009 Report Share Posted December 22, 2009 Ako je samo zbog Apartmana, mnogo je. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narsil Posted December 23, 2009 Report Share Posted December 23, 2009 cinjenica da su ti kraljevski apartman gotivni govori da nemas nikakvo postovanje prema heavy metalu i legende istog. Не видим разлог зашто би ти судио о нечијем музичком укусу. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Totamealand Posted December 24, 2009 Report Share Posted December 24, 2009 (edited) Par reči i od mene... Ja sam još davno primetio da postoji neki tamo srpski heavy bend koji se zove Forever storm, ali nije mi palo na pamet pa poslušam negde kako zvučite, odnosno da dođem na neku svirku. Međutim, kad sam neko veče u platou video da je izašao album, rešio sam da poslušam o čemu se radi. I skroz sam se prijatno iznenadio. Rifovi su odlični, sviđaju mi se vokalne harmonije i solažice, pogotovo mi se dopada poneka terca tu i tamo. Primetio sam da imate i njuh za catchy refren, mada opet, može to i malo više catchy. Omiljene pesme na albumu su mi naslovna stvar, It rains, Battle cry, i Once again. Interesantna mi je i Who I am, posebno sa svojim agresivnijim vokalima, a i onaj bass lick u sredini je moćan. Da i ja malo izigravam nekog kritičara... Od mene 8.5/10 Eto me na nekoj od sledećih svirci u BG-u, samo rokajte. Sledeći album će biti još bolji, očekujem ga sa nestrpljenjem. Edited December 24, 2009 by Totamealand Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladream Posted December 25, 2009 Author Report Share Posted December 25, 2009 inace, u nedelju sviramo u livingrumu kao gosti Atlantidi na njihovoj promociji, a svi prisutni (koji do sada nisu) ce moci da kupe i nas album, vidimo se! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mita Posted December 25, 2009 Report Share Posted December 25, 2009 dolazi se zbog vas obavezno Trace in eterniti Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DBrave Posted December 25, 2009 Report Share Posted December 25, 2009 Koliko pesama cete svirati ? Da ne bude u fazonu po 3 pesme vi i druga "predgrupa"... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aneley Posted December 26, 2009 Report Share Posted December 26, 2009 dolazi se zbog vas obavezno Trace in eterniti Slazem se Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladream Posted December 26, 2009 Author Report Share Posted December 26, 2009 sviracemo oko 45 minuta sigurno, pa osim ako ne budemo svirali a change of seasons, learning to live i take the time, mislim da ce biti svakako vise od 3 pesme sto se trace tice, ne znam, videcemo danas na probi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DBrave Posted December 26, 2009 Report Share Posted December 26, 2009 e lepo lepo ! stvarno bi mogla da padne TiE vidimo se Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Totamealand Posted December 27, 2009 Report Share Posted December 27, 2009 inace, u nedelju sviramo u livingrumu kao gosti Atlantidi na njihovoj promociji, a svi prisutni (koji do sada nisu) ce moci da kupe i nas album, vidimo se! Pih, imam snimanje do 23h. Jbg, drugi put. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mita Posted December 27, 2009 Report Share Posted December 27, 2009 evo sad sam napokon preslusao album sabivanje svaka cast ako veceras svirate 45 min moze ceo album da se odsvira :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DBrave Posted December 27, 2009 Report Share Posted December 27, 2009 U koliko pocinje veceras ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
IronMetal Posted December 28, 2009 Report Share Posted December 28, 2009 Mozda sam sinoc bio jedini koi je dosao samo da bih vas cuo.Prvi put slusao sam vas kao predgupu Alogia-e u KST-u (kraj 2007.-e) i tu ste me odusevili.Konacno je izasao vas album koji je,uz upotrebu svih sablona heavy i power metala, ipak nesto najbolje na nasoj sceni jos od pojave pomenute Alogia-e. Uz sve postovanje prema ostala dva benda,moram reci da ste vi zvucali daleko bolje.Recimo,pomenuti pevaju na srpskom,ali ih nista nisam razumeo.Jedina zamerka je sto ste se malo spetljali kod Battle cry. Sve pohvale!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladream Posted December 29, 2009 Author Report Share Posted December 29, 2009 hvala Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts