Jump to content

Recommended Posts

Posted

Evo ustao sam malo ranije ovog jesenjeg jutra,preslusavam opet sve 3 stvari koje imam od Forever Storm-a i ne mogu da verujem koje je ovo savrenstvo,sve je jebeno na svom mestu,i dusha me boli sto danas necu moci da dodjem na svirku,jer sam jebeno 300km-a trenutno od KG-a!!!!!!!! :(

Posted
Evo ustao sam malo ranije ovog jesenjeg jutra,preslusavam opet sve 3 stvari koje imam od Forever Storm-a i ne mogu da verujem koje je ovo savrenstvo,sve je jebeno na svom mestu,i dusha me boli sto danas necu moci da dodjem na svirku,jer sam jebeno 300km-a trenutno od KG-a!!!!!!!! :(

rekoh ti, sredi neku svirku gore u NS, nek pokriju put i eventualno nesto malo preko, i to je to

mnogo ce jako da bude veceras! :rockdevil:

vidimo se! :rockdevil:

Posted

30.11. KST, Beograd, sviramo kao gosti Alogije

01.12. Shabac, kao gosti na promociji Midgarda

album pocinjemo sa snimanjem za koju nedelju, sredinom meseca :rockdevil:

Posted

Ocete da napravite svirku u Mladenovcu ljudi a? (odnosi se na bend) Ako ocete mogu da vam dam phone choveka koji sve mozhe da organizuje (ako hoce), samo chuvajte se mnogo je trashera ovde! :)

Posted
odvratno!go nanowar go!

:)

Ocete da napravite svirku u Mladenovcu ljudi a? (odnosi se na bend) Ako ocete mogu da vam dam phone choveka koji sve mozhe da organizuje (ako hoce), samo chuvajte se mnogo je trashera ovde! :)

nista dok se ne zavrsi album, a snimanje pocinje za desetak dana :pivopije:

Posted
nova verzija pesme Battle Cry je okacena na nas myspace, poslusajte, komentarisite ako hocete :rockdevil:

Fenomenalno zvuci matori :rockdevil: