~MaX~ Posted October 17, 2007 Report Posted October 17, 2007 Kako bilo sinoc?.. jbg,nisam mogao da dodjem... Quote
vladream Posted October 17, 2007 Author Report Posted October 17, 2007 (edited) bilo je fino, s tim sto je bilo malo ljudi, inace sve je bilo okej EDIT: Battle Cry - Track of the WEEK! http://www.garageband.com/song?|pe1|S8LTM0...GpzV8xuY1GSIsw_ Edited October 17, 2007 by vladream Quote
~MaX~ Posted October 17, 2007 Report Posted October 17, 2007 Jbg, utorak je bio... to je jako nezahvalno za svirq.. Quote
vladream Posted October 19, 2007 Author Report Posted October 19, 2007 27.10. Skc, Kg, Boneyard, Decontrolled i Forever Storm!! vidimo se! Quote
vladream Posted October 21, 2007 Author Report Posted October 21, 2007 ispravka, pomereno je za dan pre, znaci 26.10, Boneyard, Decontrolled i Forever Storm, SKC, vidimo se u petak, dakle Quote
almost honest Posted October 22, 2007 Report Posted October 22, 2007 ja sam da kazem da ste kraljevi....... Quote
vladream Posted October 22, 2007 Author Report Posted October 22, 2007 haha, hvala, a ko je to, ako moze da se zna? Quote
almost honest Posted October 22, 2007 Report Posted October 22, 2007 neznamo se mi ali moj ortak se zna sa vama i on mi dao vas demo. a na gitarijadi kada sam cuo outcast odusevio sam se! ubacio sam i u mp3 plejer vase pesme Quote
Lord Iffy Boatrace Posted October 26, 2007 Report Posted October 26, 2007 Evo ustao sam malo ranije ovog jesenjeg jutra,preslusavam opet sve 3 stvari koje imam od Forever Storm-a i ne mogu da verujem koje je ovo savrenstvo,sve je jebeno na svom mestu,i dusha me boli sto danas necu moci da dodjem na svirku,jer sam jebeno 300km-a trenutno od KG-a!!!!!!!! Quote
vladream Posted October 26, 2007 Author Report Posted October 26, 2007 Evo ustao sam malo ranije ovog jesenjeg jutra,preslusavam opet sve 3 stvari koje imam od Forever Storm-a i ne mogu da verujem koje je ovo savrenstvo,sve je jebeno na svom mestu,i dusha me boli sto danas necu moci da dodjem na svirku,jer sam jebeno 300km-a trenutno od KG-a!!!!!!!! rekoh ti, sredi neku svirku gore u NS, nek pokriju put i eventualno nesto malo preko, i to je to mnogo ce jako da bude veceras! vidimo se! Quote
vladream Posted November 1, 2007 Author Report Posted November 1, 2007 30.11. KST, Beograd, sviramo kao gosti Alogije 01.12. Shabac, kao gosti na promociji Midgarda album pocinjemo sa snimanjem za koju nedelju, sredinom meseca Quote
Borak Sharak Posted November 2, 2007 Report Posted November 2, 2007 Ne dozvolite nesto da vas skrene. Ja sam pricao sa nekima od vas, vazno je da se drzite. Srecno sa cd-om. Samo napred i STAY AS ONE! Quote
vladream Posted November 3, 2007 Author Report Posted November 3, 2007 naravno, pozdrav prijatelju!! Quote
Elderane Posted November 3, 2007 Report Posted November 3, 2007 Odlicno svirate, samo naprijed. Quote
Grob Bez Dna Posted November 6, 2007 Report Posted November 6, 2007 ole!!!svirate 1.12. na promociji midgarda!!!!!!!!!vidimo se tamo \m/ Quote
vladream Posted November 6, 2007 Author Report Posted November 6, 2007 nova verzija pesme Battle Cry je okacena na nas myspace, poslusajte, komentarisite ako hocete Quote
Moody Posted November 7, 2007 Report Posted November 7, 2007 Ocete da napravite svirku u Mladenovcu ljudi a? (odnosi se na bend) Ako ocete mogu da vam dam phone choveka koji sve mozhe da organizuje (ako hoce), samo chuvajte se mnogo je trashera ovde! Quote
vladream Posted November 7, 2007 Author Report Posted November 7, 2007 odvratno!go nanowar go! Ocete da napravite svirku u Mladenovcu ljudi a? (odnosi se na bend) Ako ocete mogu da vam dam phone choveka koji sve mozhe da organizuje (ako hoce), samo chuvajte se mnogo je trashera ovde! nista dok se ne zavrsi album, a snimanje pocinje za desetak dana Quote
Shix Posted November 7, 2007 Report Posted November 7, 2007 nova verzija pesme Battle Cry je okacena na nas myspace, poslusajte, komentarisite ako hocete Fenomenalno zvuci matori Quote
Recommended Posts