Stormlord Posted November 7, 2007 Report Posted November 7, 2007 nekako mi je cudna,kao da niste to vi. Quote
Stormlord Posted November 8, 2007 Report Posted November 8, 2007 Nije losa pesma nego kao da svira neki drugi bend. Neko vise dark i slow. Quote
vladream Posted November 8, 2007 Author Report Posted November 8, 2007 aj probacu da to shvatim kao kompliment Quote
Hell on Earth Posted November 9, 2007 Report Posted November 9, 2007 Dobra je pesma. Mada mi se cini da je prethodna verzija bolje odpevana. Quote
vladream Posted November 9, 2007 Author Report Posted November 9, 2007 e vidis, moje misljenje je da je upravo nova mnogo bolje otpevana, ali dobro, svako ima svoje misljenje Quote
Stormlord Posted November 9, 2007 Report Posted November 9, 2007 aj probacu da to shvatim kao kompliment nego sta nego kompliment Quote
!!!SERAFIM!!! Posted November 10, 2007 Report Posted November 10, 2007 Ma bash je heavy,dosta zhivlje deluje...mada ni stara nije losha... Shta se sa vama deshava? Ni traga ni glasa.... Quote
Grob Bez Dna Posted November 10, 2007 Report Posted November 10, 2007 danas cujem da ne dolazite u sabac?!taman sam docekao... Quote
vladream Posted November 10, 2007 Author Report Posted November 10, 2007 Ma bash je heavy,dosta zhivlje deluje...mada ni stara nije losha... Shta se sa vama deshava? Ni traga ni glasa.... pocinjemo sa snimanjem albuma 19tog, tako da smo dosta zaokupljeni time, i fakultetima, a sviracemo sa Alogijom 30.11. u KSTu, pa se vidimo tad! danas cujem da ne dolazite u sabac?!taman sam docekao... svirka je otkazana, tako su nam javili, jbg.. Quote
vladream Posted November 16, 2007 Author Report Posted November 16, 2007 dakle, svirka sa Alogijom potvrdjena, (tj, pise na plakatu da sviramo i mi ) stoga, 30.11., KST, vidimo se!! Quote
almost honest Posted November 18, 2007 Report Posted November 18, 2007 e ko je iz vase ekipe bio na helovin? Quote
almost honest Posted November 18, 2007 Report Posted November 18, 2007 e nekog od vas sam hteo da upoznam u vizantiji u sredu ali me taj neko od vas iskulirao fes! verovatno sto sam bio pijan...... Quote
vladream Posted November 18, 2007 Author Report Posted November 18, 2007 haha, verovatno zato sto je i on sam bio pijan, a cuo sam da je doticni gospodin i "zatvorio" vizantiju te veceri, toliko o "upoznavanju" ne brini, bice prilike Quote
almost honest Posted November 19, 2007 Report Posted November 19, 2007 taj neko od vas je u subotu bio u busu za bg(sto krece u 4:15) mozda si i ti bio ja sam sedeo isto pozadi,u plavim naocarima..... Quote
vladream Posted November 19, 2007 Author Report Posted November 19, 2007 nisam ja, ja sam otisao u pola 12, a nije ni Kovca, posto je on bio sa mnom, znaci da je to bio Brka, i da sam bio u pravu, on je zatvorio vizantiju :mrgren: Quote
vladream Posted November 27, 2007 Author Report Posted November 27, 2007 danas pocesmo sa snimanjem albuma, u petak sviramo sa Alogijom u KSTu, ulaz 200 din, i tako Quote
!!!SERAFIM!!! Posted December 1, 2007 Report Posted December 1, 2007 Ali razvalili ste!! Da vam kazhem to josh i preko interneta,i taman... Bolji ste od Alogie,ona je pochela da smara... Quote
ProgressiveR Posted December 1, 2007 Report Posted December 1, 2007 Snimanje albuma? Opa! Svaka čast! Gde snimate? Quote
Sandman Posted December 1, 2007 Report Posted December 1, 2007 E super vam je bila svirka nocas. Svaka chast za I Want Out,Tornado Of Souls i posebno Hallowed Be Thy Name. Autorske su vam takodje odlichne. Srecno sa snimanjem albuma. Quote
vladream Posted December 1, 2007 Author Report Posted December 1, 2007 Ali razvalili ste!! Da vam kazhem to josh i preko interneta,i taman... hvala! Snimanje albuma? Opa! Svaka čast! Gde snimate? Metal Design studio, kod nas u KGu, kod Andre E super vam je bila svirka nocas. Svaka chast za I Want Out,Tornado Of Souls i posebno Hallowed Be Thy Name. Autorske su vam takodje odlichne. Srecno sa snimanjem albuma. hvala, druze Quote
METAL Man Posted December 1, 2007 Report Posted December 1, 2007 Super svirka ljudi! Sledeci put se javite kad budete svirali, obecao sam Vuku jedan Sprinkle! Quote
Sarah_Key Posted December 1, 2007 Report Posted December 1, 2007 Super svirka sinoc,bash ste zagrejali atmosferu! Sve najbolje! Quote
Recommended Posts