Jump to content

Recommended Posts

Posted

ostale su jos dve pesme za bas gitaru, i 2 soloa i jedna tema, cini mi se, i onda ostaju samo vokali, a album je gotov odavno, i ima nekih 5-6 novih pesama :mrgreen:

Posted

iskren da budem, tesko da ce icega biti pre jeseni, bar sto se izdavanja tice, posto je stav benda da se trazi inostrani izdavac, videcemo uostalom :D

a trebali bi skorije da sviramo u Bgu, neke nove pesmice verovatno, tako da se vidimo onda :pivopije:

Posted (edited)

Ja se iskreno radujem tom albumu. I te kako znate sta radite, svirka u skladu sa sopstvenim mogucnostima, pesme zanimljive i dobro smisljene... retkost na ovim prostorima, zaista.

Samo napred :rockdevil::pivopije:

Edited by Apeiron
Posted
opa znaci za jedno mesec dva ocekjemo album svaka cats evo :pivopije: :pivopije: :pivopije: :pivopije: :pivopije:

Ako budu izdavali u Srbiji nece to nikako biti za dva meseca... ovde se sve uzhasno dugo cheka... veruj mi :da:

Samo napred ljudi... jedva chekam da chujem novi materijal :da::pivopije:

Posted
iskren da budem, tesko da ce icega biti pre jeseni, bar sto se izdavanja tice, posto je stav benda da se trazi inostrani izdavac, videcemo uostalom :D

a trebali bi skorije da sviramo u Bgu, neke nove pesmice verovatno, tako da se vidimo onda :pivopije:

Cim izdate album bicete jedno od najboljih heavy metal bendova u Srbiji.

Posted
a trebali bi skorije da sviramo u Bgu, neke nove pesmice verovatno, tako da se vidimo onda

cool znaci

gde ce te svirati ako nije tajna ili se ne zna?

Posted

Bila najava u Demo expressu sinoć... Metal sound fest, 16. februara u maloj sali SKC-a, Forever Storm, NightQuest, EON, Follower, i zaboravih ko još...

Posted

haha, malopre sam i ja saznao, elem:

U Beogradu 16-tog Februara sa pocetkom u 21h odrzace se Metal Sound Festival u maloj sali SKC-a.

Nastupaju sledeci bendovi:

FOREVER STORM (Kragujevac) Power Heavy Metal

NIGHTQUEST (bivsi Fuel) Power Metal (sviraju: Helloween, stratovarius, Gamma Ray, Megadeth/autorske)

EON Heavy Progressive Hard Rock (sviraju: Dream Theatre, Whitesnake, Queensreich, autorske)

CHAINS OF REALITY-Melodicni Death Metal (sviraju: Childern of Bodom/autorske)

FOLLOWER (My Dying Bride, Katatonia, Anathema/autorske)

Cena ulazinice 200 Din

pa se vidimo, jos jedna promocija novih pesama, svakako! :pivopije:

Posted

jbg, mi smo trebali tu da sviramo ali nam je previshe blizu svirke u Dangubi pa nismo mogli :/ a i Boban je bolestan.. ne bi se ni skrpili do tad.. u svakom sluchaju samo cepajte a ja cu probati da dodjem...

Posted

Eto, sudbina je htela da ne propustis ipak ni ovaj metal sound, kad se budem popeo na binu pa zajedno da pevamo Renegate :pivopije::meshuggah:

I to ja sa onim mojim ''nadaleko cuvenim'' glasom :rolleyes:

Posted

Ljudi ono sinoc je bilo super. Nove stvari su bas u dzn dzn fazonu i vise vuce ka modernijem heavy power metalu. Svetska svirka :da:

Posted

Svaka chast momci....Stvarno ste razvalili sinoc...

Svaki put (a ovo je prvi put uzhivo) da vas slusham, jednostavno sve ste bolji i bolji :)

Samo tako nastavite....

pozdrav :)