AstralliS Posted June 17, 2008 Report Share Posted June 17, 2008 (edited) e pa jebiga, ne moze i jare i pare Može bre... U VIP-u... Erm... Kol'ko će album da sadrži pesama, i hoće li biti više u heavy fazonu ili progresiva? Edited June 17, 2008 by AstralliS Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladream Posted June 17, 2008 Author Report Share Posted June 17, 2008 dal bese 9+bonus ili 10+bonus, nisam siguran, a mrzi me da brojim pa bre ne znam sta da ti kazem, ima svega, najbolje da secakas i da cujes, i sam da procenis Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Гера Posted June 17, 2008 Report Share Posted June 17, 2008 Чуо сам BATTLE CRY албумску верзију, и некако је скроз IRON MAIDEN (што и није лоше)! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sandman Posted June 17, 2008 Report Share Posted June 17, 2008 Battle Cry je prejaka stvar. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StarbreakeR Posted June 17, 2008 Report Share Posted June 17, 2008 Instant hit... ...nego vi ste ovamo stekli dovoljno kredibiliteta i bez albuma, tako da take your time, i jurite nekog boljeg izdavacha sa strane(Al ne nekog iz Makedonije, Azejberdzana ili neke autonomne pokrajne u Japanu), mislim da imate potencijala za tako nesto...pogotovo sto vam je Cili uradeo takvu produkciju da slobodno mogu reci svaki jebeni bend moze da vam zavidi!!! Tako da pamet u glavu i stiropor u zid!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladream Posted June 17, 2008 Author Report Share Posted June 17, 2008 (edited) polako bre, jos ti nisi cuo konacnu produkciju a za izdavanje nema da brines, ima ko i o tome da razmislja @Gera: to nije albumska verzija, to je snimano jos u avgustu, na albumu ce zvucati jos bolje Edited June 17, 2008 by vladream Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StarbreakeR Posted June 17, 2008 Report Share Posted June 17, 2008 Ma bre znam sta urade chovek na onoj Metal Sound svirci...ono je bio najbolji, najcistiji zvuk koji sam na svirkama/koncertima chuo...tako da znam s kim imate posla Ne sumnjam, vala Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mita Posted June 17, 2008 Report Share Posted June 17, 2008 polako bre, jos ti nisi cuo konacnu produkciju a za izdavanje nema da brines, ima ko i o tome da razmislja @Gera: to nije albumska verzija, to je snimano jos u avgustu, na albumu ce zvucati jos bolje znaci bice ay ovako zvuci perfektno a bas me zanima kakva je konacna verzija Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladream Posted June 17, 2008 Author Report Share Posted June 17, 2008 Ma bre znam sta urade chovek na onoj Metal Sound svirci...ono je bio najbolji, najcistiji zvuk koji sam na svirkama/koncertima chuo...tako da znam s kim imate posla Ne sumnjam, vala ta prica @Mita: bolje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladream Posted June 20, 2008 Author Report Share Posted June 20, 2008 nedelja 6. jul, Basta SKCa: DIVLJE JAGODE ALOGIA PERO DEFFORMERO LOTKE I LAVIRINT FOREVER STORM +jos jedan bend Cena karte ce biti 600 dinara u pretprodaji. Karte ce se moci kupiti na blagajni SKCa (bice naknadno javljeno za datum pustanja karata). Pocetak ce biti u 17h. sviracemo i u Nisu, na Festivalu Piva, ali o tome kad se bude znao tacan datum (petak ili subota) pozdrav! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sandman Posted June 20, 2008 Report Share Posted June 20, 2008 Eto vidish da svirate. Do jaja ovo ce mi biti treci put da vas gledam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
necko Posted June 20, 2008 Report Share Posted June 20, 2008 sviracemo i u Nisu, na Festivalu Piva, ali o tome kad se bude znao tacan datum (petak ili subota) fino fino Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PuPaK Posted June 20, 2008 Report Share Posted June 20, 2008 sviracemo i u Nisu, na Festivalu Piva, ali o tome kad se bude znao tacan datum (petak ili subota) pozdrav! Mislis 5 ili 6 jul !?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!!??!!?!?!? Gukni odma ubi me znatizelja! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
necko Posted June 20, 2008 Report Share Posted June 20, 2008 odakle ti 5. i 6. jul? valjda traje od 23. do 27. jula... tako barem pise ovde Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PuPaK Posted June 20, 2008 Report Share Posted June 20, 2008 Ma pusti me istripovao sam jer napiso....ma nea veze! @Forever Slon:Fakiri vimo se ponovo al ovoga puta u Nishu! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladream Posted June 20, 2008 Author Report Share Posted June 20, 2008 a leba ti Pupak, ja mislim da je 25, ili 26 jul, posto su tad petak i subota Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PuPaK Posted June 20, 2008 Report Share Posted June 20, 2008 a leba ti Pupak, ja mislim da je 25, ili 26 jul, posto su tad petak i subota Si ja der madafakaz! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mita Posted June 20, 2008 Report Share Posted June 20, 2008 Eto vidish da svirate. Do jaja ovo ce mi biti treci put da vas gledam. isto Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grob Bez Dna Posted June 20, 2008 Report Share Posted June 20, 2008 mrzi me da prelistavam temu...kad ce otprilike album? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladream Posted June 21, 2008 Author Report Share Posted June 21, 2008 snimljen, miksuje se, jebiga, za koji mesec, sta da ti kazem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkshines Posted June 21, 2008 Report Share Posted June 21, 2008 (edited) snimljen, miksuje se, jebiga, za koji mesec, sta da ti kazem Sta bre za koji mesec a? Kad skupite pare onda ce da bude gotov.... Edited June 21, 2008 by darkshines Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grob Bez Dna Posted June 21, 2008 Report Share Posted June 21, 2008 snimljen, miksuje se, jebiga, za koji mesec, sta da ti kazem znaci avgust Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladream Posted June 21, 2008 Author Report Share Posted June 21, 2008 Sidzo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mita Posted July 2, 2008 Report Share Posted July 2, 2008 e da nema vas na plakatu za ovaj fest za poslednji dan wtf a kad je reklama bila na 202-ci niste bili spomenuti? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AstralliS Posted July 2, 2008 Report Share Posted July 2, 2008 To ovaj vladream sanjao da sviraju tad. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts