Jump to content

Recommended Posts

• 4 weeks later...
Posted

Sviracemo 4.02. na humanitarnoj svirci u Kragujevcu, sa jos nekoliko kragujevackih bendova, o tome vise kad budem imao vise detalja, a prijavili smo se i za sledeci Rat Bendova, tako da se nadam da cemo se uskoro i gledati preko malih ekrana :pivopije:

Posted

jel moze ovako?

04.02., Le Cinema, humanitarni koncert za malog Lazu, sviraju Propaganda 117, CBS, Forever Storm, After Dark i gosti, pocetak u 21h, ulaz 200 din

:pivopije:

Posted (edited)

Brrrr.. grozim se tih novinarskih ružnih navika da sve prevode i lokalizuju. Bilo bi mi samo smešnije da su izašli u nekom ćiriličnom izdanju pa bi onda bilo 'Форевр Сторм'. :rolleyes:

Edit: ulete gitarista 'Анивена' :haha:

Edited by Ајлин
Posted

Brrrr.. grozim se tih novinarskih ružnih navika da sve prevode i lokalizuju. Bilo bi mi samo smešnije da su izašli u nekom ćiriličnom izdanju pa bi onda bilo 'Форевр Сторм'. :rolleyes:

Eh, te stvari se mozda rese kad ove nase "generacije" dodju do polozaja glavnih urednika u tim (drzavnim-poludrzavnim) medijima, jer to je stvarno neodrzivo i smesno izgleda.

Posted

Brrrr.. grozim se tih novinarskih ružnih navika da sve prevode i lokalizuju. Bilo bi mi samo smešnije da su izašli u nekom ćiriličnom izdanju pa bi onda bilo 'Форевр Сторм'. :rolleyes:Edit: ulete gitarista 'Анивена' :haha:

bilo je cirilicne verzije, ne brini :)

Posted

Saberi, izvaži izrečeno, i presuda je sledeća - Soul Revolution je domaći metal album godine 2009. po izboru Srpskog Metal Portala!

hvala jos jednom, prijatelju! :redface::pivopije:

• 4 weeks later...
Posted

Pozdrav momci. Duuugo nisam ovamo svraćao. Ali zato sam album kupio odmah čim je izašao. Samo ću biti još jedan u nizu koji će reći da je album odličan. I sad mi je još više žao što nisam bio u Banjaluci prošle godine kad je bio metal battle. Zato gledajte na napravite neki nastup u Bl, pogotovo što ste zadovoljni sa nama.