~MaX~ Posted July 26, 2007 Report Posted July 26, 2007 The Outcast - owa stwar wam je mnooogooo dobra! Sa ovim moram da se slozhim... Quote
vladream Posted July 28, 2007 Author Report Posted July 28, 2007 da ne zna neko mozda kad se ide za zajecar? jel od prvog dana, ili od dana kada pocinje takmicenje (2 ili 3)? Quote
vladream Posted July 31, 2007 Author Report Posted July 31, 2007 FS na Rock Villageu!! Banatski Sokolac, subota, 25 avgust od 19h * Van Gogh, * Irina & Storm (B i H), * Alogija, * Fitzzimons (Italija), * Sheitans (Hrvatska), * Forever Storm Quote
Wild Child Posted August 3, 2007 Report Posted August 3, 2007 poz momcima iz forever storm-a ..slusao sam vas u dangubi i odusevljen sam skroz prvo, nosite king diamond majce (jos da ste nesto od njih odsvirali:)) a to je do jaja, a drugo svirali ste mi jednu od omiljenih pesama Iron Maidena-Caught Somewhere in time ...poz i samo tako nastavite... nego jel imate neki demo snimak? Rawk On Quote
Joe Posted August 3, 2007 Report Posted August 3, 2007 FOREVER STORM je imao straaaaaaaaaashan nastup na Gitarijadi!!! svaka chast... slushala sam vas i u Kuglashu, i moram priznati da nisam ochekivala ovakvo iznenadjenje Quote
vladream Posted August 5, 2007 Author Report Posted August 5, 2007 poz momcima iz forever storm-a ..slusao sam vas u dangubi i odusevljen sam skroz prvo, nosite king diamond majce (jos da ste nesto od njih odsvirali:)) a to je do jaja, a drugo svirali ste mi jednu od omiljenih pesama Iron Maidena-Caught Somewhere in time ...poz i samo tako nastavite... nego jel imate neki demo snimak? Rawk On hvala ti sto se tice demo snimka, naravno, imamo ga, mozes ga cuti na nasem myspaceu, www.myspace.com/foreverstorm FOREVER STORM je imao straaaaaaaaaashan nastup na Gitarijadi!!! svaka chast... slushala sam vas i u Kuglashu, i moram priznati da nisam ochekivala ovakvo iznenadjenje hvala ti, mada mislim da je ipak bila Danguba pozdrav! Quote
Shix Posted August 5, 2007 Report Posted August 5, 2007 Deste bre ljudi, sta ima? Samo da se javimo da smo stigli hehe... lupao sam sebi samare u voznji samo da ne zaspim, znas kakva bruka bila Quote
vladream Posted August 5, 2007 Author Report Posted August 5, 2007 evo, sad sam se probudio, mi smo stigli oko 8 jutros, sad odo da rucam, pa se vracam da spavam ;p Quote
Stormlord Posted August 5, 2007 Report Posted August 5, 2007 Svaka cast za prolaz u finale,jbg nista ne osvojiste ali bice jos prilika ne brini te se. Quote
MegaDex Posted August 5, 2007 Report Posted August 5, 2007 Forever Storm!Od Anti-DOta sve najbolje!Mi smo odusevljeni vvma!Samo gurajte i niste se ne sekirajte! Quote
vladream Posted August 5, 2007 Author Report Posted August 5, 2007 hvala momci, vidimo se za nedelju dana!! support!! Quote
~MaX~ Posted August 5, 2007 Report Posted August 5, 2007 pozdrav drugari... super ste svirali... u finalu ste zvuchali strashno dobro... ajd pa da uskoro sviramo o5 zajedno.. pozdrav p.s. Hvala za Simpsonove Quote
RNA Posted August 5, 2007 Report Posted August 5, 2007 Ја сам пријатно изненађен. Врло, врло здрав хеви метал, одличне терце на гитарама. Можда само фали боље певање, или посебно певач, али и овако звучи одлично. Него, има неки демо који могу да добијем поштом, да не морам да вучем са нета, пошто сам на модему? Quote
vladream Posted August 5, 2007 Author Report Posted August 5, 2007 hvala ti Bosko, posalji mi adresu na message, pa cu ti poslati do kraja nedelje Quote
vladream Posted August 6, 2007 Author Report Posted August 6, 2007 hvala svim bendovima na medjusobnoj podrsci i atmosferi koja je vladala tokom citavog takmicenja!!! pozdrav za sve pa se vidimo ponovo skorije!!! poz momcima iz forever storm-a ..slusao sam vas u dangubi i odusevljen sam skrozprvo, nosite king diamond majce (jos da ste nesto od njih odsvirali:)) a to je do jaja, a drugo svirali ste mi jednu od omiljenih pesama Iron Maidena-Caught Somewhere in time ...poz i samo tako nastavite...nego jel imate neki demo snimak?Rawk On za tebe, kao i za sve ostale koji hoce demo, samo mi posalji adresu na message, i poslacu ti cim budem u mogucnostipozdrav Quote
Stormlord Posted August 6, 2007 Report Posted August 6, 2007 Meni snimite za petak jedan.Ocu da se kurcim kako imam demo Quote
vladream Posted August 6, 2007 Author Report Posted August 6, 2007 Meni snimite za petak jedan.Ocu da se kurcim kako imam demo nema frke, ponecu ti, ti si iz Antologije, jel tako? Quote
Stormlord Posted August 6, 2007 Report Posted August 6, 2007 (edited) Moze se tako reci Ja sam ti kao sesti clan benda,promoter,menadzer,potrcko i sve ostalo,a pre svega prijatelj Edited August 6, 2007 by Stormlord Quote
Youndivian Posted August 6, 2007 Report Posted August 6, 2007 Pozdrav od Hatreda! Samo rokajte! Quote
vladream Posted August 6, 2007 Author Report Posted August 6, 2007 pozdrav i za vas, bruka je sto niste usli u finale, naravno, uvek postoji sledeca godina, ako ni za sta drugo, onda makar da nam se revansirate u fudbalu ;p Quote
Stormlord Posted August 6, 2007 Report Posted August 6, 2007 Momci mogli bi ste se malo pobrinuti i za sajt. Quote
RNA Posted August 6, 2007 Report Posted August 6, 2007 Истина. Мало информативнија страница не би била на измет. Quote
Recommended Posts