vladream Posted August 6, 2007 Author Report Posted August 6, 2007 pa, znam tacno na sta mislite, ali najbitnije, tj, pesme+kontakt rade, tako da kapiram da je okej, za sve ostalo (slike i sl) tu je majspejs ;p Bosko, sutra rezem i saljem disk Quote
Stormlord Posted August 7, 2007 Report Posted August 7, 2007 Pa prvo i prvo odradite bolji dizajn,obavezno slike,snimke,mp3,biografija benda da se lepse odradi,da se vesti redovno azuriraju,kao i datumi ugovorenih svirki itd. Quote
Shix Posted August 7, 2007 Report Posted August 7, 2007 Zarazio sam se vasom pesmom "The Outcast", stalno sviram onaj uvod na gitari Quote
vladream Posted August 7, 2007 Author Report Posted August 7, 2007 Pa prvo i prvo odradite bolji dizajn,obavezno slike,snimke,mp3,biografija benda da se lepse odradi,da se vesti redovno azuriraju,kao i datumi ugovorenih svirki itd. da, ovo za svirke svakako, kao i bolji dizajn, videcemo sta mozemo da uradimo po tom pitanju Zarazio sam se vasom pesmom "The Outcast", stalno sviram onaj uvod na gitari ja sam juce svirao "Duhovi Proslosti", pa ti vidi Quote
Stormlord Posted August 7, 2007 Report Posted August 7, 2007 @vladream moj predlog ti je da prosvrljas po sajtovima bendova slicnog zanra,a i sire da bi skontao i dobio ideju kako bi sajt odprilike trebao da izgleda.Ali u svakom slucaju uvek mozes da maznes od nekog izgled,vazno je da je dobro. Quote
vladream Posted August 7, 2007 Author Report Posted August 7, 2007 xaxa, u pravu si, ali ja i onako nisam pravio sajt ;p Quote
Stormlord Posted August 7, 2007 Report Posted August 7, 2007 Sta ima veze,lako se to nauci.A mozete i unajmiti nekog,nije to sad skupo,a dobra prezentacija je pola posla. Quote
vladream Posted August 7, 2007 Author Report Posted August 7, 2007 slazem se, narezao sam ti disk, dobijas u petak ;p Quote
negative creep Posted August 8, 2007 Report Posted August 8, 2007 Hehehe, gledam pre neki dan tv Metropolis, i reko' adje da vidim izvestaj sa Gitarijade...kad ono Kovcha, Vuk...pa jos intervju Quote
vladream Posted August 8, 2007 Author Report Posted August 8, 2007 Bolje bi ti bilo. xaxa, ponecu bre ;p Quote
Diablo-man Posted August 8, 2007 Report Posted August 8, 2007 (edited) Gledao sam vas na gitarijadi i dopali ste mi se...mada ne mogu da vas slusham jer mi smeta to sto pevate na engleskom ne volim stranu muziku tj.ne volim kad domaci bend peva na nekom drugom jeziku :) Bolje receno od strane muzike slusham samo muziku 70-80 i HammerFall,slusham josh po neku pesmu,ali vishe gotivim domace stvari Znaci,vi nista ni malo loshi bash ste mi se svideli,a i vashi textovi koje ste delili i textovi mi se vishe svidjaju na papiru nego uzivo Nemoj da shvatite nesto odavde ko uvredu,naprotiv nemam ni jednu zameru sem sto su vam sve pesme na engleskom(sve pesme koje sam cuo,a to su one sa gitarijade). Jel imate neke pesme na srpskom? Edited August 8, 2007 by AeternaAndNightFallFan Quote
vladream Posted August 8, 2007 Author Report Posted August 8, 2007 Jel imate neke pesme na srpskom? kratko i jasno, ne hvala ti na lepom komentaru, btw Quote
Hell on Earth Posted August 8, 2007 Report Posted August 8, 2007 (edited) Gledao sam vas na gitarijadi i dopali ste mi se...mada ne mogu da vas slusham jer mi smeta to sto pevate na engleskom ne volim stranu muziku tj.ne volim kad domaci bend peva na nekom drugom jeziku :) Bolje receno od strane muzike slusham samo muziku 70-80 i HammerFall,slusham josh po neku pesmu,ali vishe gotivim domace stvari Znaci,vi nista ni malo loshi bash ste mi se svideli,a i vashi textovi koje ste delili i textovi mi se vishe svidjaju na papiru nego uzivo Nemoj da shvatite nesto odavde ko uvredu,naprotiv nemam ni jednu zameru sem sto su vam sve pesme na engleskom(sve pesme koje sam cuo,a to su one sa gitarijade). Jel imate neke pesme na srpskom? Ja bas podrzavam to sto pevaju na engleskom. Sto se tice pevanja na srpskom i to je ok, ali srpski nije toliko ''pevljiv jezik'' kao engleski. A ako ti toliko smeta engleski, zasto si stavio pseudonim na engleskom, mislim sto nisi nazive tih bendova prveo na srpski? Edited August 8, 2007 by Hell on Earth Quote
Stefana Posted August 8, 2007 Report Posted August 8, 2007 Veoma mi se dopada "Battle cry".Samo nastavite tako!Puno srece u daljem radu!Pozdrav : ) Quote
vladream Posted August 9, 2007 Author Report Posted August 9, 2007 (edited) @Stefana: hvala, vidimo se skorije ponovo, nadam se stav benda je da se neki inostrani angazman mnogo lakse i izvesnije postize pevanjem na engleskom jeziku, kao i tim da ko slusa ovu muziku u nasoj zemlji svakako sasvim dovoljno poznaje engleski da bi pratio tekstove Edited August 9, 2007 by vladream Quote
Diablo-man Posted August 9, 2007 Report Posted August 9, 2007 (edited) NISAM REKAO DA MI SMETA ENGLESKI !!!! NEGO DA MI SMETA KAD SRBI PEVAJU NA ENGLESKOM ! PESME NE BI SVUCALE LOSHE I KAD BI IH NA SRPSKOM PEVALI ! A,da zaobravio sam ....Aeternia valjda znaci vecna zemlja a nightfall ima milion prevoda ....Ne znam kako da prevedem .... Edited August 9, 2007 by AeternaAndNightFallFan Quote
vladream Posted August 9, 2007 Author Report Posted August 9, 2007 nemoj da vices, cujemo te i ovako ;p Quote
Diablo-man Posted August 9, 2007 Report Posted August 9, 2007 Ma ne vicem nego ocigledno neki ne vide ova sitna slova pa pogreshno kapiraju pa moram da pishem VELIKIM. Quote
vladream Posted August 9, 2007 Author Report Posted August 9, 2007 Ma ne vicem nego ocigledno neki ne vide ova sitna slova pa pogreshno kapiraju pa moram da pishem VELIKIM. xaxaxxa, kul, kul Quote
Diablo-man Posted August 9, 2007 Report Posted August 9, 2007 Ne znam dal je kul ili ne,ali znam da je neko is3povao da ne volim engleski jezik... E da i ne mogu da se slozim sa tim da je engleski lakshi za pevanje od srpskog. Bilo bi lepo da napravite neku pesmu i na srpskom,a ne da se pravite englezi:P Quote
vladream Posted August 9, 2007 Author Report Posted August 9, 2007 E da i ne mogu da se slozim sa tim da je engleski lakshi za pevanje od srpskog. moras Quote
Stormlord Posted August 9, 2007 Report Posted August 9, 2007 Vidimo se sutra momci.Sta ce te svirati?! Quote
vladream Posted August 9, 2007 Author Report Posted August 9, 2007 pa, ne znamo tacno, najverovatnije 3 nase, Hallowed Be Thy Name, Caught Somewhere in Time (Maideni) i Abduction od Brucea, zavisi od vremena koje budemo imali Quote
Diablo-man Posted August 9, 2007 Report Posted August 9, 2007 Ja sam jedan od onih sto veruju da mora samo da se umre Napravite neku pesmu na srpskom cisto za promenu Nije valjda da se stidite maternjeg jezika ??? :| Quote
Recommended Posts