vladream Posted October 4, 2007 Author Report Posted October 4, 2007 Ta nemojte reci!Posle ce mo se dogovoriti oko mita! cuj se sa Stefanom i Milosem za to, nemam ja nista sa tim Razbijaci i jedni i drugi! Ovo ce biti pravo razbijanje! hvala, Shix!!! Quote
Stormlord Posted October 5, 2007 Report Posted October 5, 2007 Ma mene to ne zanima,samo spremite. Quote
vladream Posted October 5, 2007 Author Report Posted October 5, 2007 nista ti ne brini :mrgreen:nista ti ne brini Quote
vladream Posted October 10, 2007 Author Report Posted October 10, 2007 samo da podsetim: Subota 13.10.: Apatin, sala hotela Vojvodina, 21h, Promocija Antologijinog albuma "Nemiri", sviracemo kao gosti, besplatan ulaz Utorak 16.10.:Beograd, Danguba, 21h, Nameless One & Forever Storm, 100din vidimo se! Quote
Download_manager Posted October 10, 2007 Report Posted October 10, 2007 Steva iz Antologije rekao mom burazeru da se nešto zakomplikovalo oko hotela Vojvodina pa da će možda biti premešteno u pivnicu. Quote
vladream Posted October 10, 2007 Author Report Posted October 10, 2007 Steva iz Antologije rekao mom burazeru da se nešto zakomplikovalo oko hotela Vojvodina pa da će možda biti premešteno u pivnicu. pa dobro, ako bude, ja cu obavestiti sve ovde na temi e A shta su namless one? ne znam, nisam imao priliku da cujem... elem, Lexo, sta je bilo za SD i Living Room? Quote
Stormlord Posted October 10, 2007 Report Posted October 10, 2007 Steva iz Antologije rekao mom burazeru da se nešto zakomplikovalo oko hotela Vojvodina pa da će možda biti premešteno u pivnicu. Ma jok,nema ni govora o tome.Stevo se zajebava. Quote
vladream Posted October 10, 2007 Author Report Posted October 10, 2007 hehe, okej, nego, cuj se ti jos jednom sa ovima, mislim da i dalje imas brojeve telefona, cisto se dogovorite za satnicu, posto ste trebali jos jednom da se cujete, pa se vidimo u subotu, onda!! pozdrav!! Quote
Stormlord Posted October 10, 2007 Report Posted October 10, 2007 Mislim da je Srdjo zvao vec.Videcu veceras kada se budemo videli. Quote
vladream Posted October 10, 2007 Author Report Posted October 10, 2007 ccc, ovi moji nista ne javljaju, sve moram da saznajem iz druge ruke Quote
Stormlord Posted October 10, 2007 Report Posted October 10, 2007 Evo kaze Srdjo da ce nazvati jos jednom sutra.Ufff sta smo sve spremili,mislim da ce vam se svideti. Quote
vladream Posted October 10, 2007 Author Report Posted October 10, 2007 e super, cujemo se onda sutra Quote
!!!SERAFIM!!! Posted October 11, 2007 Report Posted October 11, 2007 e Smedereva nema ali smo dogovorili sa Mikicom za novembar,najverovatnije prva nedelja! Living room isto novembar poshto je maxa mrzelo da ode da se raspita pa cu opet morati sam da se iscimam! Pozz.. Quote
vladream Posted October 12, 2007 Author Report Posted October 12, 2007 hehe, evo dela izvestaja sa Rock Village-a, sa bloga naseg prijatelja Miroslava: "Iz Kragujevca je dosla grupa Forever Storm, koja je osnovana pre nepunih godinu dana. U sastavu su gitaristi Milos Miletic i Stefan Kovacevic, Vladimir Nestorovic-bas gitara i Vuk Stefanovic-bubnjevi. Svirali su svoje pesme u hevi-metal zanru i par obrada Gerija Mura i grupe Iron Maiden. Vrlo perspektivan band, pod uslovom da im ne udje voda u usi i da slusaju savete nas omatorelih rokera." Quote
Grob Bez Dna Posted October 12, 2007 Report Posted October 12, 2007 sjajni ste!!!kad cete u sabac? \m/ Quote
vladream Posted October 12, 2007 Author Report Posted October 12, 2007 posto smo u kontaktu sa momcima iz Midgarda, verovatno uskoro, ali nikakav termin ne mogu da ti kazem sa sad, posto se nista jos ne zna pozdrav! Quote
!!!SERAFIM!!! Posted October 13, 2007 Report Posted October 13, 2007 16. prljenje!! Cu dodjem da vas gledam! Quote
Guest KASAPA Posted October 13, 2007 Report Posted October 13, 2007 Pozdrav, super su Vam pesme barem ovo sto sam cuo na myspace-u. Javite se imam jednu ponudu za Vas [email protected] www.kasapa.negotin.biz Quote
vladream Posted October 14, 2007 Author Report Posted October 14, 2007 16. prljenje!! Cu dodjem da vas gledam! hehe, vidimo se onda!! Pozdrav, super su Vam pesme barem ovo sto sam cuo na myspace-u. Javite se imam jednu ponudu za Vas [email protected] www.kasapa.negotin.biz okej, poslacu ti mail Quote
~MaX~ Posted October 15, 2007 Report Posted October 15, 2007 gde ste momci? dugo se nismo videli... pozdrav celoj ekipi... Quote
vladream Posted October 15, 2007 Author Report Posted October 15, 2007 svrati u Dangubu sutra, pa se vidimo pozdrav i tebi i celom bendu!! Quote
Borak Sharak Posted October 16, 2007 Report Posted October 16, 2007 Momci vidimo se za svega nekoliko sati. Siguran sam da ste spremni! DANGUBA 16.10. Nameless One & Forever Storm! Quote
Recommended Posts